Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Wyświetleń 33,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

• Świetnie, podoba się dla mnie. Nasze poprzednie generacje będą jeszcze lepiej trzymać cenę, dobra robota BMW! 😇

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
19 minut temu, Randall napisał(a):

Czy seria 4 nie jest regresem w kwestii komfortu względem 5er?

Oczywiście, ale również więcej radości i zwinności w prowadzeniu 😀

Edytowane przez macste

Opublikowano
29 minut temu, Randall napisał(a):

Trochę tak ale pod kątem charakteru g26 i g60 to całkowicie inne auta , jeśli potrzebowałbym auto robiącego 20-30 tyś rocznie autostradami byłoby to g60 520d

Edytowane przez Woytas

Opublikowano
34 minuty temu, Randall napisał(a):

U mnie będzie regres z 6 na 3 :)

Sam jestem ciekaw, jak po kilku tygodniach będę oceniał taką decyzję :)

2015: Jatoba Brown F10 520d xdrive B47 (ex) | 2019: Bluestone G32 640i xDrive B58C | 2020: Melbourne Red F40 120i FWD B48 (ex) | 2025: Manhattan Green G05 40i xDrive B58N | https://www.instagram.com/gran.turismo.g32/ | https://www.instagram.com/red.bmw.f40/

Opublikowano

Wiem, że to wątek o G50, ale ma wyjść teraz M2 z xDrive i się zastanawiam, czy część osób nie pójdzie w to zamiast M350i. Cenowo będzie podobnie, jak ktoś nie potrzebuje praktycznej strony, to chyba będzie trochę taki killer w kategorii fun do ceny.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, GrzegorzKo napisał(a):

Wiem, że to wątek o G50, ale ma wyjść teraz M2 z xDrive i się zastanawiam, czy część osób nie pójdzie w to zamiast M350i. Cenowo będzie podobnie, jak ktoś nie potrzebuje praktycznej strony, to chyba będzie trochę taki killer w kategorii fun do ceny.

M2 zawsze było/jest/będzie autem dodatkowym i zawsze nastawionym na fun o agresywnym wyglądzie, do tego 3drzwi. Moim zdaniem to dwa różne światy sobie nie przeszkadzające nawzajem. Ale będzie ciekawa walka z RS3, które uważam za stary i już niobowiązujący wzorzec 1kg z Ivres (*wśród samochodów) 😀

Chociaż M2 z serii F zapamiętałem jako wariata na maxa, ściskającego mocno poślady w szukaniu trakcji ale dającego mnóstwo radości czerpanej z napędu i lekkości...

M350i jak dowalą jej dodatkowe kg pójdzie jeszcze dalej w złym kierunku (RS5 2300kg 😵‍💫). Obecna M340i to już cielak vs seria F... niestety.

Opublikowano

Walka z RS3 nie będzie ciekawa bo lada moment Audi podda się walkowerem, wycofując auta z silnikami 2.5 😉

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
1 godzinę temu, komoornik napisał(a):

Walka z RS3 nie będzie ciekawa bo lada moment Audi podda się walkowerem, wycofując auta z silnikami 2.5 😉

I tak będzie, mimo że to R5 jest kultowe to na pewno łatwo skóry nie oddadzą. Imo to najlepszy zabawowy RS jaki wyszedł i jeździ jak szalony. Trzymanie drogi kosmiczne, napęd też poezja. Jedynie dsg ma minusy... konstrukcyjne nie do przeskoczenia.

Opublikowano

17 godzin temu, Woytas napisał(a):

Trochę tak ale pod kątem charakteru g26 i g60 to całkowicie inne auta , jeśli potrzebowałbym auto robiącego 20-30 tyś rocznie autostradami byłoby to g60 520d

ja też. Uwielbiam duże wygodne dieselki.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No ja czekam co pokaże nowe M3 jeśli będzie plugin to może niepraktyczną zabawkę na tor i po bułki trzeba będzie zamówić ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Zrobiłem sobie config dzisiaj i wyszło praktycznie to samo co moja 4er 😅 ah gdybym był singlem 😂

IMG_9513.jpg