Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę bym powiedział, że alfę tu szkalują bo ma lepsze proporcje, ale coś tam przypomnina

20260817_094045.jpg

• Odpowiedzi 949
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• Ładne. Tylko każdy potrzebuje innej ilości alkoholu....

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

Opublikowane grafiki

Opublikowano
18 minut temu, zornold napisał(a):

Trochę bym powiedział, że alfę tu szkalują bo ma lepsze proporcje, ale coś tam przypomnina

20260817_094045.jpg

no taka alfa tylko trochę wygięta i garbata po paraliżu 😁

... naprawdę smutne to bo BMW zawsze miało fajną pond czasową i charakterystyczną linię nadwozia

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ja dalej będę obstawać że bliżej tej linii do Dacii niż do Alfy :)

Dacia Logan 1.4 MPI Ambiance ( Dacia Renault Group)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Chyba na siłę sobie te głupoty wbijacie do głowy, ani to Alfa ani Dacia, to jest Bmw i będzie, jak kazde serii 3, super.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Woytas napisał(a):

no taka alfa tylko trochę wygięta i garbata po paraliżu 😁

... naprawdę smutne to bo BMW zawsze miało fajną pond czasową i charakterystyczną linię nadwozia

Ale Giulii nie sposób nie przyznać pięknego i proporcjonalnego nadwozia. Do tego pięknie jeździ... brakuje silnika ~3l V6 nie będącego hardcore'ową koniczynką, nie daj Boże (a może daj) GTA 😀

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
41 minut temu, adiki napisał(a):

Dacia Logan 1.4 MPI Ambiance ( Dacia Renault Group)

Dokładnie tak 😀

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
6 minut temu, Randall napisał(a):

Nie zapomnę jak po wyjściu zdjęć G20 wszyscy masowo pisali że z tyłu to lexus. Ciekawe czy ktoś jeszcze o tym pamięta?

Dobra dobra tylko wszyscy też piszą teraz że jak wychodziło G20 to im się odrazu bardzo podobało a tutaj już nie bardzo :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
35 minut temu, kkx5 napisał(a):

Chyba na siłę sobie te głupoty wbijacie do głowy, ani to Alfa ani Dacia, to jest Bmw i będzie, jak kazde serii 3, super.

Też jestem zdania że będzie super, ja w szczególności czekam co pokaże M3 i już mi ślina cieknie )

Opublikowano
9 minut temu, adiki napisał(a):

Też jestem zdania że będzie super, ja w szczególności czekam co pokaże M3 i już mi ślina cieknie )

no w układzie deski nic się już nie zmieni tzn. masz przed oczyma plastik księgowego , wiec super to to już nie będzie ... a nie no przecież łaskawcy ramię kierownicy o 90stopni przekręca w wersji z M kierownicą 😂

sorry ale ja tego projektu nigdy nie kupię 😁

Opublikowano
Teraz, Woytas napisał(a):

no w układzie deski nic się już nie zmieni tzn. masz przed oczyma plastik księgowego , wiec super to to już nie będzie ... a nie no przecież łaskawcy ramię kierownicy o 90stopni przekręca w wersji z M kierownicą 😂

no dobra M-kę obkleją spoilerami , poszerzą błotniki ale ta bieda wersja z góry cennika to będzie wyglądać .. 😁

Opublikowano
Teraz, Woytas napisał(a):

no dobra M-kę obkleją spoilerami , poszerzą błotniki ale ta bieda wersja z góry cennika to będzie wyglądać .. 😁

a czekaj wróć ona ma być za 2 lata 😆

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Randall napisał(a):

Nie zapomnę jak po wyjściu zdjęć G20 wszyscy masowo pisali że z tyłu to lexus. Ciekawe czy ktoś jeszcze o tym pamięta?

Ciekawe, nie słyszałem i do Lexa bym tego nigdy nie porównał... Może Stevie Wonder... 😎

Opublikowano
  • Moderatorzy

Było było, że lampy tył mają kształt lexusa jakiegoś tam IS. Jakby nowa i3 była już dostępna i to nie tylko w najmocniejszej i najdroższej wersji 50 to może bym nawet zamówił.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, Woytas napisał(a):

Nigdy nie mów nigdy

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Randall napisał(a):

Było było, że lampy tył mają kształt lexusa jakiegoś tam IS. Jakby nowa i3 była już dostępna i to nie tylko w najmocniejszej i najdroższej wersji 50 to może bym nawet zamówił.

Qrde jak coś była kiedyś 3er E46 compact którego mało kto pamięta i to miało z tyłu lampy podobne do Lex'a IS (takie przezroczyste). Innych dużych podobieństw nie zapamiętam. Do LFA na pewno nie... 😀

Opublikowano
  • Moderatorzy

Naprawdę nie chce mi się szukać w czeluściach forum tych porównań, musisz mi uwierzyć na słowo, pamiętam bo zamawiałem G20 prawie na samym początku produkcji.

Compact miał lexus looki tylko przed liftem ;)

Opublikowano
5 godzin temu, adiki napisał(a):

Temat linii bocznej już kręciliśmy... i3 wygląda gorzej (doły drzwi są nieproporcjonalnie wysokie, auto wydaje się krótkie i wysokie) z powodu baterii, w spalinowym G50 jest lepiej.

Opublikowano

Tak wkleje, bo mi sie wyswietlilo. Srodek duzo lepszy od nowej 3. Co do reszty kwestia gustu. Ciekawe czy bedzie wersja amg z r6. GLC dostalo r6 w amg zamiast 2.0…

MenWorld.pl
No image preview

Oto nowy Mercedes Klasy C. Wiem, co stanie się z dieslem

Nowy Mercedes Klasy C zostaje z dieslem. Są też nowe benzyny, plug-in z zasięgiem do 100 km, MB.OS i mocno odświeżone wnętrze.
Opublikowano

Mercedes już dostał po głowie za te 4 cylindry w AMG

to nie wróci

Opublikowano

Mi na przykład nigdy nie podobało się wnętrze W206. Za dużo świecących, trzeszczących, tanich plastików. No i ten ekran zegarów jeszcze bardziej doklejony niż w G20. Wnętrze Neue Klasse dużo bardziej mówi do mnie pod względem estetyki. Co kto lubi ;)

Opublikowano

W porównaniu do zmiany G20->G50 to Mercedes nie zmienił nic. Wstawili gwiazdki do świateł, zmienili lekko grilla i fajrant 😃 Praktycznie lift. Ale to wcale nie znaczy, że źle zrobili...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Bo to jest lift

Opublikowano

Ech faktycznie, tytuł mnie zmylił i myślałem, że to nowa generacja 😃

Opublikowano

Na forum W205 mało kto marzy o W206 i wnętrzu typu CTR+C/CTR+V z Tesli.

Tak jak nigdy nie przyzwyczaiłem się do E-klasy okularnika, gdzie konstruktor musiał być fanem starych lokomotyw.

Po prostu niektóre modele są niewypałami, żeby później znów wrócić do tego za czym się zatęskni.