Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę bym powiedział, że alfę tu szkalują bo ma lepsze proporcje, ale coś tam przypomnina

20260817_094045.jpg

• Odpowiedzi 938
  • Wyświetleń 51 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• Ładne. Tylko każdy potrzebuje innej ilości alkoholu....

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

Opublikowane grafiki

Opublikowano
18 minut temu, zornold napisał(a):

Trochę bym powiedział, że alfę tu szkalują bo ma lepsze proporcje, ale coś tam przypomnina

20260817_094045.jpg

no taka alfa tylko trochę wygięta i garbata po paraliżu 😁

... naprawdę smutne to bo BMW zawsze miało fajną pond czasową i charakterystyczną linię nadwozia

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ja dalej będę obstawać że bliżej tej linii do Dacii niż do Alfy :)

Dacia Logan 1.4 MPI Ambiance ( Dacia Renault Group)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Chyba na siłę sobie te głupoty wbijacie do głowy, ani to Alfa ani Dacia, to jest Bmw i będzie, jak kazde serii 3, super.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Woytas napisał(a):

no taka alfa tylko trochę wygięta i garbata po paraliżu 😁

... naprawdę smutne to bo BMW zawsze miało fajną pond czasową i charakterystyczną linię nadwozia

Ale Giulii nie sposób nie przyznać pięknego i proporcjonalnego nadwozia. Do tego pięknie jeździ... brakuje silnika ~3l V6 nie będącego hardcore'ową koniczynką, nie daj Boże (a może daj) GTA 😀

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
41 minut temu, adiki napisał(a):

Ja dalej będę obstawać że bliżej tej linii do Dacii niż do Alfy :)

Dacia Logan 1.4 MPI Ambiance ( Dacia Renault Group)

Dokładnie tak 😀

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
6 minut temu, Randall napisał(a):

Nie zapomnę jak po wyjściu zdjęć G20 wszyscy masowo pisali że z tyłu to lexus. Ciekawe czy ktoś jeszcze o tym pamięta?

Dobra dobra tylko wszyscy też piszą teraz że jak wychodziło G20 to im się odrazu bardzo podobało a tutaj już nie bardzo :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
35 minut temu, kkx5 napisał(a):

Chyba na siłę sobie te głupoty wbijacie do głowy, ani to Alfa ani Dacia, to jest Bmw i będzie, jak kazde serii 3, super.

Też jestem zdania że będzie super, ja w szczególności czekam co pokaże M3 i już mi ślina cieknie )

Opublikowano
9 minut temu, adiki napisał(a):

Też jestem zdania że będzie super, ja w szczególności czekam co pokaże M3 i już mi ślina cieknie )

no w układzie deski nic się już nie zmieni tzn. masz przed oczyma plastik księgowego , wiec super to to już nie będzie ... a nie no przecież łaskawcy ramię kierownicy o 90stopni przekręca w wersji z M kierownicą 😂

sorry ale ja tego projektu nigdy nie kupię 😁

Opublikowano
Teraz, Woytas napisał(a):

no w układzie deski nic się już nie zmieni tzn. masz przed oczyma plastik księgowego , wiec super to to już nie będzie ... a nie no przecież łaskawcy ramię kierownicy o 90stopni przekręca w wersji z M kierownicą 😂

sorry ale ja tego projektu nigdy nie kupię 😁

no dobra M-kę obkleją spoilerami , poszerzą błotniki ale ta bieda wersja z góry cennika to będzie wyglądać .. 😁

Opublikowano
Teraz, Woytas napisał(a):

no dobra M-kę obkleją spoilerami , poszerzą błotniki ale ta bieda wersja z góry cennika to będzie wyglądać .. 😁

a czekaj wróć ona ma być za 2 lata 😆

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Randall napisał(a):

Nie zapomnę jak po wyjściu zdjęć G20 wszyscy masowo pisali że z tyłu to lexus. Ciekawe czy ktoś jeszcze o tym pamięta?

Ciekawe, nie słyszałem i do Lexa bym tego nigdy nie porównał... Może Stevie Wonder... 😎

Opublikowano
  • Moderatorzy

Było było, że lampy tył mają kształt lexusa jakiegoś tam IS. Jakby nowa i3 była już dostępna i to nie tylko w najmocniejszej i najdroższej wersji 50 to może bym nawet zamówił.