Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
21 godzin temu, Woytas napisał(a):

ja pitole za chwilę bez kamer 360 w sedes nie traficie 😁... dawno dawno temu jeździło się autami w pełni analogowymi, o 16 krotnie mniejszej mocy, szybę pasażer można było otworzyć z fotela kierowcy i wszyscy śmigali tym po całym kraju .. teraz bez radarów , kamer to za chwilę na ulicę nie da się wyjechać żeby w coś nie trafić 🤣

Ja jestem w wieku, że dobrze pamiętam podróże po Europie z mapą na kolanach dziewczyny w roli nawigatora, 65 konnym autem bez klimy.

Obecnie każdy podróżuje z nawigacją, w telefonie mamy wszystko od banku przez zakupy przez net na inwestycjach i mObywatelu kończąc.

Dawniej było inaczej, ale świat idzie do przodu i trochę bez sensu pozostawać w tyle w ramach idei, jakiejś tam.

Osobiście wolę sobie ułatwiać życie, co nie zmienia faktu, że nadal z mapą bym sobie poradził, zaparkować też umiem używając własnych zmysłów obserwacji 😉

Podobnie jest z tymi wynalazkami w autach, co prawda samochody przez to tyją i są coraz mniej zwinne bo mocą wszystkiego nie da sie nadrobić, ale wygodniej jest i temu zaprzeczyć ciężko.

Problemem jest brak umiejętności jazdy, bo czy porysujesz felgi, czy zderzak to jednak po za wkur*****m mały problem względem dachowania, bo sie okazało, że prędkość była dobra tylko winkiel się zaostrzył 😉

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

• Odpowiedzi 726
  • Wyświetleń 40,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

• Świetnie, podoba się dla mnie. Nasze poprzednie generacje będą jeszcze lepiej trzymać cenę, dobra robota BMW! 😇

Opublikowane grafiki

Opublikowano

No i jest patencik na klamki , pewnie do 3-ki też to przekleją 🤣

Nowe X5

Screenshot_20260630_192624_Gallery.jpg