Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, JacekLZ napisał(a):

Dajcie znaka gdzie jest gorszy plastik czy inny materiał, bo niedługo będę w salonie i chętnie sprawdzę ;)

Mogę powtórzyc do pisałem wcześniej. Sztuczna skóra na obiciu drzwi. Wizualnie i pod dotykiem gorsza niż G20 (LCI2). Kompletnie twardy plastik na dole drzwi, w G20 lekko miękki. Klamki w dotyku wewnętrzne tandetne w dotyku, w G20 solidny metal. Przyciski na kierownicy w G20 normalne, iX3 po jeden przycisku wyglądającym okropnie, plastikowy blob z okropnym klikiem. Przyciski do regulacji foteli zwyczajnie gorsze w dotyku niż w G20.

Za to klatka wentylacji nie trzeszczy pod dotykiem ;) Ale ugina się odskakuje taka srebrna obramowka wylotów powietrza.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 542
  • Wyświetleń 32,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

• Świetnie, podoba się dla mnie. Nasze poprzednie generacje będą jeszcze lepiej trzymać cenę, dobra robota BMW! 😇

Opublikowane grafiki

Opublikowano

A .myślałem , że już nikt nie przebije dizajnerów z noje srase a jednak mamy to 😆 .. ktoś się z koniem na łeb zamienił łapie nowy kontekst images-4.jpeg

Opublikowano

W Ferrari siedzą mądre głowy i wymyśliły to: "Masz tu śmiesznego Chińczyka ze znaczkiem Ferrari i poproszę za to million PLN"

Opublikowano

Może "ynżyniery" z pontonów doszli do głosu ze swoimi wizjami świata

Opublikowano

Po prostu akcjonariusze ferrari truli dupe że musza zrobić EV, no to ferrari mówi "proszę, ale ostrzegaliśmy, że nikt nie chce ev ferrari" - i zrobili taką multiple że faktycznie nikt tego guana nie kupi 😂

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
9 godzin temu, Woytas napisał(a):

A .myślałem , że już nikt nie przebije dizajnerów z noje srase a jednak mamy to 😆 .. ktoś się z koniem na łeb zamienił łapie nowy kontekst images-4.jpeg

Szkoda ze nie zestawili z 250 gto.... massacra. A takie piękne auta potrafili robić... nowe brzydactwo nie może się przyjąć, nie ma na to zgody. Enzo się pewnie w grobie przewraca.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, zornold napisał(a):

"Masz tu śmiesznego Chińczyka ze znaczkiem Ferrari i poproszę za to million PLN"

podobno cena za to cos to ok 2 mln PLN

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
28 minut temu, robert0707 napisał(a):

Massacra 🫣 wolałbym 3 przechodzone Italie 458 które do dziś wyglądają niesamowicie i jeżdżą jak miliony $$$

Opublikowano

Mam czasami wrażenie, że Chińczycy podstawili swoich ludzi, żeby sabotowali koncerny od środka odstraszając nawet najwierniejszych zwolenników marki.

Opublikowano
1 godzinę temu, macste napisał(a):

Szkoda ze nie zestawili z 250 gto.... massacra. A takie piękne auta potrafili robić... nowe brzydactwo nie może się przyjąć, nie ma na to zgody. Enzo się pewnie w grobie przewraca.

image.png

Opublikowano
5 godzin temu, robert0707 napisał(a):

Helena, mam zawał 🤕

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
12 godzin temu, YogiPL napisał(a):

Po prostu akcjonariusze ferrari truli dupe że musza zrobić EV, no to ferrari mówi "proszę, ale ostrzegaliśmy, że nikt nie chce ev ferrari" - i zrobili taką multiple że faktycznie nikt tego guana nie kupi 😂

image.png

W sensie Ci inwestorzy? ;) może zrobili shorta jak koledzy Trumpa na ropie ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, adiki napisał(a):

W sensie Ci inwestorzy? ;)

Czyli efekt osiągnięty, drugi raz nie będą męczyć buły projektantów/inżynierów ferrari o ev ;)

Opublikowano

Wydaje się, że ten przód z profilu strasznie nieproporcjonalnie wygląda. W ix3 jest to samo. Pierwsze co mi przyszło do głowy to że dziwnie wygląda ten samochód. Jak dla mnie kolejny model BMW z mocnym regresem wyglądu.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

To jest też trochę kwestia przyzwyczajenia się i opatrzenia. Po za tym spalinowka będzie miała bardziej tradycyjne proporcje.

IMG_9513.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, adiki napisał(a):

To jest też trochę kwestia przyzwyczajenia się i opatrzenia. Po za tym spalinowka będzie miała bardziej tradycyjne proporcje.

Na pewno dla ostatecznej oceny trzeba zobczyć i ocenić na żywo. Ale jak widzę ładny samochód to nie muszę się z nim opatrywać, tak było na przykład z G20/G21.

Opublikowano
11 godzin temu, krzysztof77 napisał(a):

Porównanie

IMG_5071.webp

Byłem w salonie BMW. Stukaliście dotykaliście plastiku na dole konsoli centralnej na wysokości gdzie się będzie dotykać stopami. Wiadomo tego się nie maca, ale jest to plastik z Daci xD Przegięcie pały tyle powiem, plastik grubości 1mm, uginający się, rezonujący i na pewno się jeszcze będzie rysować. Ogólnie panoramic vision in plus, ale to poprostu wbudowany head up. Nadal wolę tradycyjne zegary nawet na tym tablecie.