Skocz do zawartości

Rabaty na nową serię 3 g20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego wlasnie nie lubie w BMW. Targowanie jak na tureckim targu. Po co te ceny tak sztucznie napompowane? 

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 401,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• RadekTHX
    RadekTHX

Dla ludzi co chca zalozyc firme to radze zeby sie ksiegowosci z tego forum nie uczyli xD

• 🤦‍♂️

• robert0707
    robert0707

oczywiście ze masz wyjście - jechać na przegląd do innego ASO albo autoryzowanego niezależnego warsztatu :)

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 19.01.2026 o 09:07, PatrykK napisał(a):

Orientuje się ktoś jak wyglądają rabaty na m3 g80? Konfiguracja na 630 tys. Da radę uzyskać więcej niż 14% przy finansowaniu bmw? 

Odezwij się na prv.

Opublikowano

Ciekawe info - wstrzymują produkcję M2, M3 i M4 od kwietnia. Powód ? "Konieczność przystosowania aut do normy Euro 7" - czyli pewnie będzie kastracja mocy/osiągów albo jeszcze jakieś inne ekogówno... Kto myśli o eMce niech zamawia jak najszybciej.

Edytowane przez scooterek

Opublikowano

No jakoś w 340i podnieśli moc, zamiast ją zredukować 🙂

Opublikowano
Godzinę temu, scooterek napisał(a):

Ciekawe info - wstrzymują produkcję M2, M3 i M4 od kwietnia. Powód ? "Konieczność przystosowania aut do normy Euro 7" - czyli pewnie będzie kastracja mocy/osiągów albo jeszcze jakieś inne ekogówno... Kto myśli o eMce niech zamawia jak najszybciej.

Czyli skoro dopiero w kwietniu wstrzymują, to znaczy że po jakimś czasie wznowią. Jaka niespodzianka, bo niektórzy tutaj ostatnio twierdzili że na dniach wchodzi nowe 3 i będą z placu odrazu brali to nowe, a pod koniec roku już będą odbierali zamówione 🙂 🙂 🙂 

Opublikowano
25 minut temu, JacekLZ napisał(a):

No jakoś w 340i podnieśli moc, zamiast ją zredukować 🙂

Wystarczy wlewać 98 i wtedy w poprzedniej specyfikacji jest dokładnie tama sama moc jak w tej aktualnej TU2. Nie wiem czy włącza się wtedy inna mapa, ale byliśmy na hamowni w szoku z kolegą, że na 98 w jego m340i wyszło 396 KM i 540 Nm, czyli tyle ile ma na papierze nowa specyfikacja. Muszę też swoją pojechać na hamownię i sprawdzić, czy też tak wyjdzie. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale i u niego i u mnie w odbieranych w 2025 jest nalepka, że podstawowym i rekomendowanym paliwem jest 98. W tej nowej TU2 główna zmiana to odłączane cylindry i co za tym idzie jeszcze niższe spalanie.  

Opublikowano

Już ogarnięte 😀 miało być niebieskie g80, będzie czarne g81 😈

6ff0d43911e3.jpg
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, karlos91 napisał(a):

Tego wlasnie nie lubie w BMW. Targowanie jak na tureckim targu. Po co te ceny tak sztucznie napompowane? 

zawsze może kupić po cenie z konfiguratora 😞 

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
8 minut temu, PatrykK napisał(a):

turas ? 😞 i ile oczek wyszło i czy jest finansowanie jak można zapytać bo tu wielu potomnych ciekawskich 😄 

male-bmw-2.png
Opublikowano
1 godzinę temu, PatrykK napisał(a):

Czarne najgorzej 

Opublikowano
8 godzin temu, PatrykK napisał(a):

Płacisz tyle siana za G81 to wybierz sobie jakieś ciekawy kolor z palety individual. 

Opublikowano

Na żywo bardzo mi się spodobało taka zgrabna jest. Według mnie czarne g81 wygląda zdecydowanie lepiej niż czarne g80 plus łatwiej będzie spakować wózek na szczęście już spacerówke. To jest całkowicie inna konfiguracja wnętrza, lakieru i budy niż była w planach. Ale ma coś w sobie. Na początek full ppf. Ale tak jak Ponta napisał kiedyś będzie można zmienić kolor jak sie znudzi i chociaż wnęki nie będą przeszkadzać 🤣

6ff0d43911e3.jpg
Opublikowano

A niech bierze sobie kolor jaki chce. Po to jest mnogość wyboru na stocku, po to są konfiguratory. Ja osobiście posiadam czarny samochód od paru miesięcy i już nigdy sobie takiego nie kupię 😆.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, dawozbj napisał(a):

A niech bierze sobie kolor jaki chce. Po to jest mnogość wyboru na stocku, po to są konfiguratory. Ja osobiście posiadam czarny samochód od paru miesięcy i już nigdy sobie takiego nie kupię 😆.

dobry wybór 😜

male-bmw-2.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy w związku premierą nowej serii 3, zaczyna się powoli wyprzedażowy taniec godowy?

Opublikowano

Raczej tak, bo z końcem roku 2025 znajomy dostał 30% na M340 Touring do produkcji.

Opublikowano

A wie ktoś kiedy jest ostateczny termin zamówień G20 z konfiguratora?.

Opublikowano

Pewnie zależy od tego jakie zainteresowanie będzie w końcówce.

Wg ostatnich informacji koniec produkcji G20 ma być w październiku, a początek produkcji G50 w listopadzie.

G21 na pewno będzie produkowane dłużej.

Opublikowano
35 minut temu, rzaba napisał(a):

Pewnie zależy od tego jakie zainteresowanie będzie w końcówce.

Wg ostatnich informacji koniec produkcji G20 ma być w październiku, a początek produkcji G50 w listopadzie.

G21 na pewno będzie produkowane dłużej.

W listopadzie to G50 ma być dopiero zaprezentowane, wiadomo że produkcję pierwszych egzemplarzy zaczną wcześniej.

Dwa dni temu czytałem, że G20 do końca roku ma być produkowana, a G21 do lutego 2027.

Ale jak będzie faktycznie, to nikt do końca nie wie.

Edytowane przez Lukas68

Opublikowano

Wie i to całkiem dokładnie, ze względu na insider newsy z bimmerpost 😉

Newsy który do tej pory zawsze się sprawdzały.

image.png

image.png

No image preview

Future BMW models information

Edytowane przez komoornik

Opublikowano
W dniu 2.04.2026 o 22:35, wzet napisał(a):

Raczej tak, bo z końcem roku 2025 znajomy dostał 30% na M340 Touring do produkcji.

Z salonu?

W leasingu?

Opublikowano

Z salonu, z wlasnym finansowaniem.

Opublikowano

W marcu zamawiałem X3 i mój doradca wspominał, że zaraz ma większe rabaty na G20. Więc mogę podesłać namiary jak komuś trzeba kontakt