Skocz do zawartości

Rabaty na nową serię 3 g20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
48 minut temu, JacekLZ napisał(a):

Ostatnią wersję oferty mam z samego końca marca. Leasing.

Ale chyba dla grupy uprzywilejowanej czyli parę punktów lepiej...?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 401,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• RadekTHX
    RadekTHX

Dla ludzi co chca zalozyc firme to radze zeby sie ksiegowosci z tego forum nie uczyli xD

• 🤦‍♂️

• robert0707
    robert0707

oczywiście ze masz wyjście - jechać na przegląd do innego ASO albo autoryzowanego niezależnego warsztatu :)

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Być może, nie pytałem w sumie o to. Ale faktycznie, niewykluczone.

Opublikowano
4 minuty temu, JacekLZ napisał(a):

Ty prawnikiem jesteś więc może masz lepiej jak lekarze. W sumie 27% to już bardzo dużo.

Godzinę temu, badyl napisał(a):

To przy leasingu ile oferują? Ja dostałem odpowiedź, że na ten moment spadło wsparcie, bo popyt duży i 17% to Maks przy leasingu, gdzie przy gotówce zawsze mniej jest, bo nie zarabiają na leasingu... więc ewidentnie nikt nie chce sprzedać mi auta🤣

Może touring diesel 3.0 nie ma wsparcia?

Opublikowano
31 minut temu, macste napisał(a):

Ale chyba dla grupy uprzywilejowanej czyli parę punktów lepiej...?

Nic a nic. Też próbowałem na grupy zawodowe. 19% z tego co mi powiedziano jest maksem na teraz :-(

27% brałbym w ciemno.

Edytowane przez Yogipol

Opublikowano
39 minut temu, GrzegorzKo napisał(a):

Ty prawnikiem jesteś więc może masz lepiej jak lekarze. W sumie 27% to już bardzo dużo.

Może touring diesel 3.0 nie ma wsparcia?

Ja sedana chcę

Opublikowano
9 minut temu, badyl napisał(a):

Ja sedana chcę

To lipa, ale jak się 5 msc czeka na 340d sedana, a wcześniej kolejki po toruinga były dłuższe to ciekawe ile jest teraz mhmm...

56 minut temu, JacekLZ napisał(a):

To miałeś ze swoim leasingiem, a nie jakieś masterlease?

Opublikowano

To były warunki na leasingu proponowanym przez dealera. ING. Nie masterlease ani BMW FS.

Opublikowano
W dniu 7.04.2026 o 15:49, GrzegorzKo napisał(a):

To lipa, ale jak się 5 msc czeka na 340d sedana, a wcześniej kolejki po toruinga były dłuższe to ciekawe ile jest teraz mhmm...

To miałeś ze swoim leasingiem, a nie jakieś masterlease?

W zeszlym tygoniu dostałem info że produkcja turinga trwa okolo 5 miesięcy. Jutro jadę do salonu i podpytam jeszcze raz

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 3.04.2026 o 14:20, komoornik napisał(a):

Wie i to całkiem dokładnie, ze względu na insider newsy z bimmerpost 😉

Newsy który do tej pory zawsze się sprawdzały.

image.png

image.png

No image preview

Future BMW models information

a to dziwne że m3 tylko do 02.27 to będzie dość długa luka zanim nowe wejdzie :) kurcze jednak może ktoś mojego złoma kupi w końcu :(

male-bmw-2.png
Opublikowano
18 minut temu, wehyr napisał(a):

a to dziwne że m3 tylko do 02.27 to będzie dość długa luka zanim nowe wejdzie :) kurcze jednak może ktoś mojego złoma kupi w końcu :(

Teraz ogólnie ciężko sprzedać coś więcej warty samochód. Cierpliwości, a zakończenie produkcji bez następcy powinno utrzymać ceny i zwiększy płynność na rynku używek, jak nowego nie ma możliwości kupić. Fabrykę będą przestawiać w Monachium na neue klasse, pewnie nie da się produkować obu jednocześnie.

Edytowane przez GrzegorzKo

Opublikowano
W dniu 4.04.2026 o 19:51, Denis13 napisał(a):

W marcu zamawiałem X3 i mój doradca wspominał, że zaraz ma większe rabaty na G20. Więc mogę podesłać namiary jak komuś trzeba kontakt

Cześć, też poproszę o kontakt. Przymierzam się do m340i nieźle doposażonego, może jakieś zamówienie grupowe? :) Ile trzeba osób?

Opublikowano

Z ciekawości ktoś coś o rabatach na g26 ?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 11.04.2026 o 07:51, GrzegorzKo napisał(a):

Teraz ogólnie ciężko sprzedać coś więcej warty samochód. Cierpliwości, a zakończenie produkcji bez następcy powinno utrzymać ceny i zwiększy płynność na rynku używek, jak nowego nie ma możliwości kupić. Fabrykę będą przestawiać w Monachium na neue klasse, pewnie nie da się produkować obu jednocześnie.

nie jest ciężko i to bez fv :) miałem swoją wystawioną na próbę , miałem 3 oferty na 310,320 i 330 tysięcy na umowę KS :) kwestia auta , przebiegu , etc etc ... dużo ludzi nie potrzebuje fv

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
4 godziny temu, wehyr napisał(a):

nie jest ciężko i to bez fv :) miałem swoją wystawioną na próbę , miałem 3 oferty na 310,320 i 330 tysięcy na umowę KS :) kwestia auta , przebiegu , etc etc ... dużo ludzi nie potrzebuje fv

I co 330 Cię nie satysfakcjonowało? Jak tam prosiak? Zamówiony?

IMG_9513.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, wehyr napisał(a):

Przecież to wychodzi w takim wypadku, że 3 letni samochód stracił od katalogu prawie 40-50% przy takich ofertach, więc sporo po kieszeni pomimo rabatu i to jeszcze doinwestowana M3 gdzie było bardzo zadbane i niski przebieg. Mki tez tak nie tracą na wartości, więc według mnie sporo.

Opublikowano

Tracą, to jest studnia bez dna :D. 40-50% to typowa deprecjacja dla tego segmentu. Wiem, bo miałem, wiem bo sprzedałem, wiem bo bolało, jak nie powiem co i gdzie.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, dawozbj napisał(a):

Tracą, to jest studnia bez dna :D. 40-50% to typowa deprecjacja dla tego segmentu. Wiem, bo miałem, wiem bo sprzedałem, wiem bo bolało, jak nie powiem co i gdzie.

Ale radość z jazdy sporo chyba rekompensowała. Marzenia i przyjemności najczęściej kosztują... Pracujemy po to żeby było miło a nie dla papiera... przynajmniej ja 😀

Opublikowano

ciężko jest generalnie się pozbyć względnie drogiego i niemal nowego auta. Jak ktoś takie chce, to już weźmie sobie nówkę. Bez FV to chyba też ciężki temat. Raczej M3 kupują ludzie prowadzący biznesy, a ci z kolei nie lubią angażować zbędnie dużego kapitału, który przecież lepiej, żeby pracował. Plus kwestia podatków.

Tu mi kiedyś na FB na grupie BMW mignęło fajne 340i. Wisi na razie. Generalnie jak widzę, to ludzie owszem interesują się takimi sztukami po 120-140k, przedlifty, najechane koło 100-140 kkm. Ciągle fajne, a już tanie.

autoplac.pl
No image preview

Sprzedam BMW Seria 3 - 280 640 zł

BMW Seria 3, rok produkcji 2024, przebieg 26000 km, skrzynia automatyczna, benzyna, pojemność silnika 2998 cm³, moc 275 KW, pierwszy właściciel, bezwypadkowy, nieuszkodzony, sedan
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
19 godzin temu, adiki napisał(a):

I co 330 Cię nie satysfakcjonowało? Jak tam prosiak? Zamówiony?

nie , ciut za mało a tak na serio to czekam na datę produkcji Audi s3 to nie chciałem jeszcze sprzedawać :)

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
16 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Przecież to wychodzi w takim wypadku, że 3 letni samochód stracił od katalogu prawie 40-50% przy takich ofertach, więc sporo po kieszeni pomimo rabatu i to jeszcze doinwestowana M3 gdzie było bardzo zadbane i niski przebieg. Mki tez tak nie tracą na wartości, więc według mnie sporo.

Panie drogi jakie 50% ? żadna tajemnica każdy wie jakie mam rabaty , nie ukrywałem tego , m3 w 23 wyszło mnie 435kzł na gruuubym rabacie ....
sprzedam za 340 000zł , a może i nie sprzedam ale mam bynajmniej taką nadzieję widząc odzew po ostatnim ogłoszeniu .... 435 -30% = 305k , to uważam że jak na 3 lata to całkiem dobrze m3 trzyma cenę , nie liczę folii , wydechu , czy bri i bsi bo to już dodatki za które nikt nie odda ... ja tam jestem zadowolony z takiej utraty wartości ...

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
12 godzin temu, macste napisał(a):

Ale radość z jazdy sporo chyba rekompensowała. Marzenia i przyjemności najczęściej kosztują... Pracujemy po to żeby było miło a nie dla papiera... przynajmniej ja 😀

m3 jak m3 , wiem że to do kolegi pisałeś , fajne daily i tyle ... chyba że się ciut włoży w obniżenie , utwardzenie , wydech , soft i parę rzeczy to wtedy mały szatan może być bo S58 podatne na mody jest mega ;)

male-bmw-2.png
Opublikowano
29 minut temu, wehyr napisał(a):

Panie drogi jakie 50% ? żadna tajemnica każdy wie jakie mam rabaty , nie ukrywałem tego , m3 w 23 wyszło mnie 435kzł na gruuubym rabacie ....
sprzedam za 340 000zł , a może i nie sprzedam ale mam bynajmniej taką nadzieję widząc odzew po ostatnim ogłoszeniu .... 435 -30% = 305k , to uważam że jak na 3 lata to całkiem dobrze m3 trzyma cenę , nie liczę folii , wydechu , czy bri i bsi bo to już dodatki za które nikt nie odda ... ja tam jestem zadowolony z takiej utraty wartości ...

50% od katalogu bo tak się liczy spadek wartości rezydualnej.

Opublikowano
Godzinę temu, GrzegorzKo napisał(a):

50% od katalogu bo tak się liczy spadek wartości rezydualnej.

Dokładnie tak. Do tego dodaj modyfikacje jak PPF, wydech, pakiety (ja miałem) i robi się jeszcze mniej ciekawie. Takie są realia motoryzacji niestety.

14 godzin temu, macste napisał(a):

Wiesz co, miałem po M3 inne sportowe samochody, i M3 wychodzi dla mnie w tym zestawieniu najgorzej. Porównuję z RS3 polift, E63S również polift i Giulia QV. Stosunek ceny do radości w M3 najgorszy dla mnie. Zawieszenie dla mnie dramatycznie twarda deska. Spędziliśmy ze sobą prawie 60tkm, było spoko, ale nigdy więcej.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, wehyr napisał(a):

nie , ciut za mało a tak na serio to czekam na datę produkcji Audi s3 to nie chciałem jeszcze sprzedawać :)

Czemu nie pięknie napompowane w i lepiej jeżdżące RS3 ze schodzącą legendą R5 2.5? Żeby nie było wiem że S3 też jest fajne 😀

Akurat kolega po RS3 miesiąc temu się przesiadł do M3C... tak się odgrażał że tego nie zrobi po pożyczonych M3 i M4... ale cena ponoć ok. 420kpln zrobiła swoje.

Póki co przyzwyczaja się do twardej zawiechy w sport, ponoć nieźle myszkuje vs RS3 a w comfort nie da się ponoć jeździć 😀

Wszystko zależy od sposobu jazdy i czego się oczekuje.

Opublikowano

A co ze zmianami zawiasu w LCI2?

Jednak sporo opinii o tym że znacznie się poprawił komfort.