Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Sa ludzie którzy nie chcą prosiaków z różnych względów. A to z powodu bardzo drogich serwisów i nie chcą być dymani, a to z powodu że marka zbyt mocno kuje w oczy albo z powodu że kieli kilka nowych prosiaków wcześniej i są niezadowoleni z jakości

• Odpowiedzi 915
  • Wyświetleń 50,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• Ładne. Tylko każdy potrzebuje innej ilości alkoholu....

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jak z każdym samochodem i każdą marką

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
1 godzinę temu, JacekLZ napisał(a):

Jak z każdym samochodem i każdą marką

Dokładnie tak samo mają ex/ posiadacze Dacii? 😎

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano

dokładnie tak. Są ludzie, którzy nie chcą Daci z różnych względów… [i tu wklejasz cokolwiek chcesz, dowolne argumenty] 😄

Opublikowano

Pro tip:

Naprawa bmw po 10 latach = kupno nowej daci...... Jeździsz i to krawężnik ma problem, nie twoja felga.... Ojej, zarysowałem słup.....

Opublikowano

Wystartowała seryjna produkcja i3 w fabryce w Monachium.

https://mediapool.bmwgroup.com/cache/P9/202608/P90651994/P90651994-start-of-production-bmw-i3-at-bmw-plant-munich-08-2026-2519px.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
3 godziny temu, rzaba napisał(a):

Wystartowała seryjna produkcja i3 w fabryce w Monachium.

https://mediapool.bmwgroup.com/cache/P9/202608/P90651994/P90651994-start-of-production-bmw-i3-at-bmw-plant-munich-08-2026-2519px.jpg

Bezpłciowe 🤢

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano

pewnie się ludzie z czasem przyzwyczają , co nie zmienia faktu , że to wygląda jak azjatycki klon nie wiadomo czego 😁

Opublikowano
W dniu 6.08.2026 o 23:04, MedicuS napisał(a):

Bezpłciowe 🤢

nadal przemawia do mnie bardziej niż te mini zęby bobra w nowych X neue klasse ;) ten niebieski Le Castellet też ciekawy, nawiązujacy troche do portimao, troche do san marino. Dla mnie najwiekszy regres jest jednak we wnętrznu. Wczoraj wnikliwie posprawdzalem sobie nowe iX3 no i średnio to wyglada ogólnie.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
19 minut temu, ironiq napisał(a):

nadal przemawia do mnie bardziej niż te mini zęby bobra w nowych X neue klasse ;) ten niebieski Le Castellet też ciekawy, nawiązujacy troche do portimao, troche do san marino. Dla mnie najwiekszy regres jest jednak we wnętrznu. Wczoraj wnikliwie posprawdzalem sobie nowe iX3 no i średnio to wyglada ogólnie.

To też fakt, ale przód tej i3 przypomina mi jakiegoś francuza, chyba Citroen najbliżej.

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano

Myślałem, że to spartaczyli tylko od zewnątrz i wtem zobaczyłem to:Wnętrze.jpg

Opublikowano

Dla mnie brak zegarów przed kierowcą to porażka ☹️ Zegary powinny być przed kierowcą i tylko dla kierowcy a nie dla teściowej z tyłu do podglądu 😉 Odbiera to sportowego charakteru i idzie w kierunku jeżdżącej mydelniczki w stylu tesli (może mieć milion koni ale jak w środku czuje się jak w łazience to nic nie pomoże). Ech... quo vadis bmw.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, YogiPL napisał(a):

Dla mnie brak zegarów przed kierowcą to porażka ☹️ Zegary powinny być przed kierowcą i tylko dla kierowcy a nie dla teściowej z tyłu do podglądu 😉 Odbiera to sportowego charakteru i idzie w kierunku jeżdżącej mydelniczki w stylu tesli (może mieć milion koni ale jak w środku czuje się jak w łazience to nic nie pomoże). Ech... quo vadis bmw.

Jestem dokładnie tego samego zdania!

Kiedyś Bmw miało genialnie przekręconą konsolę środkową w stronę kierowcy.

A'propo pytania quo vadis bmw, nasuwa mi się "Seksmisja" i tekst Maxa - "kierunek wschód. Tam musi być jakaś cywilizacja"

Tylko, czy ta cywilizacja jest zbieżna z wizją Europejczyków? 🤔

Edytowane przez MedicuS

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ok boomer 😂

A tak na serio to wiesz że Cię lubię 😉

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

image.png

Będzie tak samo jak z bobrem. Wszyscy na początku czuli wstręt. A teraz każdy by takiego bobra chciał mieć w garażu. Nie to pierwsze i pewnie nie ostanie BMW przeżywające taką historię ;)

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
21 minut temu, adiki napisał(a):

image.png

Będzie tak samo jak z bobrem. Wszyscy na początku czuli wstręt. A teraz każdy by takiego bobra chciał mieć w garażu. Nie to pierwsze i pewnie nie ostanie BMW przeżywające taką historię ;)

Coś w tym jest... tylko wtedy chociaż środek mi się podobał (w miarę...). Fakt, że bóbr mi osobiście spowszedniał i nabrał królewskiej patyny. Chętnie bym go widział w garażu i wbrew temu co mówiono imo będzie ładny klasyk. Wartości 3mać nie będzie bo jest tego miliony ale b.ładne auto z tym napompowanym bodykitem.

Edytowane przez macste

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
8 godzin temu, macste napisał(a):

Coś w tym jest... tylko wtedy chociaż środek mi się podobał (w miarę...). Fakt, że bóbr mi osobiście spowszedniał i nabrał królewskiej patyny. Chętnie bym go widział w garażu i wbrew temu co mówiono imo będzie ładny klasyk. Wartości 3mać nie będzie bo jest tego miliony ale b.ładne auto z tym napompowanym bodykitem.

Nie wiem mnie tam zegary w G20 LCI i preLCI się nie podobają. Dużo ładniejsze były te analogowe. Dobra jedna wersja w preLCI miała takie ładne okrągłe to faktycznie spoko. Ale te co teraz mamy u siebie też są słabe a jednak każdy się przyzwyczaił.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Zresztą nie ma aut bez wad i nigdy nie będzie. Mnie w mojej też do końca nie leży przód. Natomiast od boku i od tyłu jest przepiękna i dlatego mimo tego przodu i tak ją kocham.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
1 godzinę temu, adiki napisał(a):

Nie wiem mnie tam zegary w G20 LCI i preLCI się nie podobają. Dużo ładniejsze były te analogowe. Dobra jedna wersja w preLCI miała takie ładne okrągłe to faktycznie spoko. Ale te co teraz mamy u siebie też są słabe a jednak każdy się przyzwyczaił.

No blaty analogowe w E90 klasa... to se nevrati... niestety. Nawet Porsche w topowych wydaniach 100% LCD... bo taniej i prościej... przykro.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
6 minut temu, macste napisał(a):

No blaty analogowe w E90 klasa... to se nevrati... niestety. Nawet Porsche w topowych wydaniach 100% LCD... bo taniej i prościej... przykro.

To były ostatnie zegary które określiłbym jako ładne.

image.jpeg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

I wiecie co? Powiem Wam szczerze że moim skromnym zdaniem nowe M3 to będzie sztos nad sztosy jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Bober będzie przy nim wyglądać jak dziadek. Środek no cóż nie porywa ale mam na to wywalone. Byle kierownica dobrze leżała w dłoniach, headup dawał radę a biiem się trzymał w zakrętach. Resztę rzeczy jestem zaakceptować takimi jakie są. Dla mnie liczą się przede wszystkim emocje.

Opublikowano
1 godzinę temu, adiki napisał(a):

I wiecie co? Powiem Wam szczerze że moim skromnym zdaniem nowe M3 to będzie sztos nad sztosy jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Bober będzie przy nim wyglądać jak dziadek. Środek no cóż nie porywa ale mam na to wywalone. Byle kierownica dobrze leżała w dłoniach, headup dawał radę a biiem się trzymał w zakrętach. Resztę rzeczy jestem zaakceptować takimi jakie są. Dla mnie liczą się przede wszystkim emocje.

Ciekawe jeszcze jak z cenami bo aktualne M3 było sensownie wycenione i rabaty. Według mnie baza to będzie na biedę 550k. Ja tam czekam na M350 ciekawe jak się będzie prezentować LCI G50, na razie na tyle dobrze mi się jeździ, że nie planuje wymiany. W Krakowie się pojawiły pierwsze iX3, może to zabawne czy nie wiadomo świeża nowa BM'A, ale moi pasażerowie stojąc na przeciwko tego samochodu na skrzyżowaniu nazwali go chińczykiem, bo znajomy kupił Zeekr 7X (nie polskie blachy) i to bardzo podobne samochody :D

Edytowane przez GrzegorzKo

Opublikowano
4 minuty temu, GrzegorzKo napisał(a):

Ciekawe jeszcze jak z cenami bo aktualne M3 było sensownie wycenione i rabaty. Według mnie baza to będzie na biedę 550k. Ja tam czekam na M350 ciekawe jak się będzie prezentować LCI G50, na razie na tyle dobrze mi się jeździ, że nie planuje wymiany.

A ja wlasnie sie zastanawiam czy nie szarpnac sie na obecne M3, jesli uda sie zdazyc przed koncem produkcji i wyrwac dobra cene (czyt. ponizej 70kE), bo jednak M to M, a M340i jakies takie bezplodne jest. Swietny silnik i skrzynia, ale poza tym zwykla trojka.

Edytowane przez karlos91