Skocz do zawartości

G50 SOP 11/26...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Track Kit..., porównujmy serię inaczej to nie ma sensu. Każde mocne auto można bardzo poprawić zawiechą i aerodynamiką pod konkretny tor tak, że rodzina matka go nie pozna*

*prowadząc w opasce na oczach

Nawet Mustanga tak zrobili że sobie tam super poradził.

• Odpowiedzi 806
  • Wyświetleń 43,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kurcze wiedziałem że te linie boczną już gdzieś widziałem.

• tomaszekp5
    tomaszekp5

Piękne auto. Za 10 lat wszystkie grzyby będą się zachwycać, że to był peak designu BMW, taka jest prawda :).

• Świetnie, podoba się dla mnie. Nasze poprzednie generacje będą jeszcze lepiej trzymać cenę, dobra robota BMW! 😇

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
51 minut temu, adiki napisał(a):

Co do M2 https://www.youtube.com/watch?v=CnH_QIJ8nQo z pakietem M Performance Track Kit zrobiło czas lepszy niż RS3 i to ponad 10 sekund. A to jeszcze nie jest wersja xDrive. Choć w sumie to nie jestem pewien czy xDrive będzie jakoś specjalnie szybszy na Nordschleife od wersji tylnonapędowej.

Zdziwiłbym się żeby wykręciło lepszy czas na tym bardzo szybkim torze. Chyba że coś oprócz masy (...) dużo poprawili. Ciekawy jestem.

Opublikowano

chłopy robicie dywagacje jakbyście co tydzień tam się ścigali.. a pewnie większość nie kojarzy połowy zakrętów, a na co dzień wykorzystywane jest z 15% mocy 40i 😁

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Nie tylko zakręty ale i siodła czy miejsca gdzie bez dobrego docisku trzeba uważać. Ale wiem że jest wielu którzy znają lepiej i na pewno potrafią doooożo więcej. Ocena po okładce niekoniecznie zawsze dobrze wychodzi 😆 ale nie o tym...

Z wykorzystaniem mocniejszych aut na co dzień tak jak piszesz ale to nie powód dla którego wszyscy zadowolą się 150KM.

Opublikowano
W dniu 5.07.2026 o 15:33, słonik40 napisał(a):

Miałem es jakiś tydzień, dwa jako zastępcze, niby fajna czarno limuzyna ale napęd to nieporozumienie. Wyje jak jakiś wyjec a nie jedzie.

bo to są dziadkowozy do walki między spowalniaczami żeby się silnik spalinowy nie włączył . i wtedy nie wyje i się jarasz , że spalił pińć litrów 😁

jak dla mnie układ napędowy toyoty całkowicie nie do przyjęcia mimo , że to oszczędne

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
31 minut temu, Woytas napisał(a):

chłopy robicie dywagacje jakbyście co tydzień tam się ścigali.. a pewnie większość nie kojarzy połowy zakrętów, a na co dzień wykorzystywane jest z 15% mocy 40i 😁

Codzień to nie, ale po jednym dniu już kojarzysz 😉

Nie mylić z ogarnianiem ;)

Nie jest to ani drogie (chyba, że jedziesz szybciej niż potrafisz), ani niedostępne.

Na codzień jak najbardziej, bo ulica to nie tor.

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
11 godzin temu, macste napisał(a):

Track Kit..., porównujmy serię inaczej to nie ma sensu. Każde mocne auto można bardzo poprawić zawiechą i aerodynamiką pod konkretny tor tak, że rodzina matka go nie pozna*

*prowadząc w opasce na oczach

Nawet Mustanga tak zrobili że sobie tam super poradził.

Dobra dobra to że Audi sobie nie robi pakietów RS Kit to już ich problem 😂 jakoś nikt nie marudzi jak 911 w pakiecie Manthey czy innym Wiessach robi czasy top 10 na ringu 😉

IMG_9513.jpg