Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, komoornik napisał(a):

Sorry, ale przeczytałem poprzedzający post i inaczej nie potrafiłem zareagować.

Nadal nie wiem co jakiś spot i nalot policyjny mają do tematu 😉

Nie zrozumiałeś. Mój błąd że nie zacytowałem wypowiedzi. Odniosłem się do strzelania z gaźnika jak kolega wcześniej napisał. W Warszawie już nie postrzelasz z gaźnika. Na szczęście. Łapią w zarodku. Nadal nie rozumiesz? Nie ja zacząłem temat wyścigów. W tym wątku można pisać różne rzeczy. 

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W tym watku to raczej mialy byc odpowiedzi na rozne szybkie pytania a nie opowiesci dzienej tresci. Do tego sa chyba inne fora. 

Opublikowano
9 minut temu, saab napisał(a):

W tym watku to raczej mialy byc odpowiedzi na rozne szybkie pytania a nie opowiesci dzienej tresci. Do tego sa chyba inne fora. 

Zgadza się. Może niepotrzebnie zareagowałem na dzienną treść. Nie ma co dalej tego kontynuować.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
18 godzin temu, MedicuS napisał(a):

Ten chip mnie zainteresował 🤔

Napisz coś więcej, gdzie odblokowujesz ECU?

mają być niebawem odblokowane sterowniki 🙂 MAGIC MOTORSPORT , a chipa wtedy zrobię jak zawsze w ZS u kolegi w Carro

male-bmw-2.png
Opublikowano

Nie ma żadnego oficjalnego info na ten temat. Chodzą plotki po internecie że minęło 5 lat i Bosch ma udostępnić metodę zabezpieczania ECU dla BMW ile w tym prawdy nie wiem.  

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
13 minut temu, adiki napisał(a):

Nie ma żadnego oficjalnego info na ten temat. Chodzą plotki po internecie że minęło 5 lat i Bosch ma udostępnić metodę zabezpieczania ECU dla BMW ile w tym prawdy nie wiem.  

no na 100% nikt nie potwierdził ale skoro już nawet kilka nowych audi da radę zrobić z nowym sterownikiem to coś jest na rzeczy , bynajmniej mam taką nadzieję 🙂 fajna moc może wyjść przy m3comp 🙂 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Godzinę temu, maciej_cie napisał(a):

A skąd to info? Jak mi się skończy gwarancja to też sobie moc podniosę, ale pewnie w Mobile Coders.

tylko że oni wgrywają gotowca , moim zdaniem tylko robienie tego na hamowni ma sens z wieloma pomiarami i zmianą ustawień pod dane auto 🙂 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
10 minut temu, maciej_cie napisał(a):

Przy 320i chyba nie ma wielkiego sensu aż tak inwestować w hamownie. 

nie wiem Twój wybór 🙂 w takim razie przy 320i może wystarczyć nawet zwykły box dte lub racechip , w mojej skromnej opinii mapa to zawsze będzie mapa , tym bardziej dostosowana do danego motoru 🙂 dłużej motor pożyje zapewne ....

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
5 godzin temu, wehyr napisał(a):

mają być niebawem odblokowane sterowniki 🙂 MAGIC MOTORSPORT , a chipa wtedy zrobię jak zawsze w ZS u kolegi w Carro

Daj znać jak się coś faktycznie wydarzy w  temacie,  bo też na to czatuję i ciągle tylko się przedłuża 🤔

• Lubię to 1

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2 godziny temu, maciej_cie napisał(a):

A ile wychodzi koszt takiej mapy średnio?

nie mam pojęcia teraz niestety nawet 😞 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
11 minut temu, MedicuS napisał(a):

Daj znać jak się coś faktycznie wydarzy w  temacie,  bo też na to czatuję i ciągle tylko się przedłuża 🤔

oczywista oczywistość że dam znać 😄 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Czy ktoś z Was ma deskę Luxury ? Czy warto dopłacać, podobno górne elementy na boczkach drzwi też są z przyjemniejszego materiału 

Opublikowano
W dniu 15.03.2025 o 13:55, wehyr napisał(a):

i co że na gwarancji ?? 
😄 za 3 miechy będę cały wydech wstawiał w m3comp 23r + chip , gwarancja jak padnie motor jest na motor i na wydech , z drugiej strony w f30 17r miałem wszystko pozmienianie i padł dyfer ( rwd było ) wymienili na gwarancji a był chip etc etc ... wątek na formum jest 

To, że tu ludzie jeżdżą montować kamery i inne pierdoły do ASO, bo stracą gwarancję, a najlepsza rada na tym forum to ile to kosztuje w ASO.

• Lubię to 1
Opublikowano
4 godziny temu, Lukas68 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma deskę Luxury ? Czy warto dopłacać, podobno górne elementy na boczkach drzwi też są z przyjemniejszego materiału 

Ja to wzialem bo myslalem ze beda przeszycia wlasnie na boczkach tak jak to widzialem na paru filmikach ale ponoc to jest tylko przy skorze individual. Wiec deska luxury daje tylko to przeszycie na desce i moze jest minimalnie bardziej miekka. Tyle 

Opublikowano
4 minuty temu, Sheppard25 napisał(a):

Ja to wzialem bo myslalem ze beda przeszycia wlasnie na boczkach tak jak to widzialem na paru filmikach ale ponoc to jest tylko przy skorze individual. Wiec deska luxury daje tylko to przeszycie na desce i moze jest minimalnie bardziej miekka. Tyle 

Dzięki za informacje. Przeszycia na boczkach to już chyba zostały tylko w M3 przy skórach Individual, bo w innych wersjach nie ma już czegoś takiego jak tapicerki individual

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Obszyta deska wyglada duzo lepiej. 

Opublikowano
14 godzin temu, Lukas68 napisał(a):

Inny materiał na desce ze szwem i inny na podszybiu w drzwiach. Coś podobnego do materiałów z G60. Zdecydowanie warto dopłacić za to. Szew jest w 4er ale to ten sam materiał co w 3.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, komoornik napisał(a):

Nie ma to jak Merino o pełnym zakresie, ze skórą prawie wszędzie gdzie się nie dotknie 😅

lrEdited-34.jpg

Teraz słabnie sprzedaż BMW w Chinach oraz USA, być może jeszcze wrócą do wersji indywidualnych. Jeśli zaczną konkurować z chińczykami, to się dobrze nie skończy. Dziwne, że Lexus nie obniża jakości i można kupić samochody w segmencie 3 z pełną skórą. Ekologiczne rozwiązania dobrej jakości są dobre, jeśli to kolejna opcja do wyboru a nie przymus z uwagi na cięcie kosztów. 

Edytowane przez GrzegorzKo
Opublikowano
13 godzin temu, saab napisał(a):

Obszyta deska wyglada duzo lepiej. 

Też się z tym zgadzam, jakość materiału to druga sprawa ale dla mnie wygląd dużo lepszy.

Opublikowano
6 godzin temu, komoornik napisał(a):

Nie ma to jak Merino o pełnym zakresie, ze skórą prawie wszędzie gdzie się nie dotknie 😅

lrEdited-34.jpg

Mam dokładnie takie wnętrze, merino jest najlepszą opcją, tylko że jest dość delikatna ta skóra. Bez dbania szybko będą oznaki zniszczenia materiału 

• Lubię to 1