Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A teraz na serio, moje BMW pali 1 mm bieżnika na pare minut zabawy
Na sniegu? :lol: To o 1mm za dużo ;)

w poście było tylko o mrozie a nie o śniegu ;)

Ale się czepia...mróz nie wyklucza sniegu (wybrnąłem jakoś?).

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A teraz na serio, moje BMW pali 1 mm bieżnika na pare minut zabawy
Na sniegu? :lol: To o 1mm za dużo ;)

w poście było tylko o mrozie a nie o śniegu ;)

Ale się czepia...mróz nie wyklucza sniegu (wybrnąłem jakoś?).

nie :)

60 też mi sparawia przyjemność ;-) hehe

http://img57.imageshack.us/img57/4166/avatar2ym6.jpg

Opublikowano
co fakt to fakt pali ile sie jej wleje ale uparcie ekonomicznie to 11 musi wypic ale jak czlowiekowi glupota do glowy strzeli to i 20 wezmie (ile pod pedalem tyle w glowie :D) :) POZDR
Opublikowano
Swoje musi spalić, nie ma to tamto. Mi teraz pali 13.5 - 14 gazu i jestem mega zadowolony. To górna granica przyzwoitości.. był czas że palił 15.5.
Opublikowano
Moja 325 chyba przesadza bo w 15 to się nie zmieści.A otatnio jak się pokręciłem troszke na placu po śniegu to w 5 mniut wciągneła 5 litrów benzynki.Chyba ją przydrutuje :mrgreen:
Opublikowano
Buła nie głodź jej bo sie obrazi :P Jak już kiedyś pisałem :) Koniki pod maską trzeba od czasu do czasu przegonić.. muszą być wysportowane ogiery a nie szkapy ;) Ale siano to one lubią :dance:
Opublikowano
jak był mróz ale nie było śniegu to łykała mi 11-12l na mieście, krótkie odcinki po 7km na zimnym silniku. Na śniegu to pewnie z 14l pali ale to jest wduszanie na dwójce i trójce dla poślizgów, więc to nie jest miarodajne.
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
moja bestia pali teraz 13 gazu po wsi :mrgreen: [ale nonstop bok] a tak normalnie to 10 w trasie i 12 po wioseczce lub miasteczku[lpg]pozdro
klepało ale przestało!!!
Opublikowano

A moja besti 13-14 L/100 km

2 x 10 km Do centrum katowic i z powrotem

Ogólnie miasto ok 13,5 trasa ok 8- 9

Srednia przez 20 tyś km to 10,5

Komputer pokładowy zawyża ok 6 %

Opublikowano

dla mnie bzdura zeby w takich warunkach mierzyc ile auto spali. Jadac na tym samym odcinku drogi, z ta sama iloscia benzyny przy takich warunkach, ilosc spalonego paliwa moze byc nieporuwnywalna .

Zaswieci sie rezerwa to cza wlac i tyle. Ale to moje zdanie.

P.S. Wszystkiego dobrego na nowy rok :lol:

Opublikowano

Witajcie.

Ciekawe co piszecie bo ja nie zauważyłem u siebie drastycznego skoku zużycia paliwa. Być może to ta mizerna zima w trójmieście :lol:

Moja 540 manual wciąga ok 15-16 litrów przy normalnej miejskiej jeździe raczej "bezkorkowej"

Pozdrownienia i wszystkiego dobrego w nowym roku.

Krzysiek
Opublikowano (edytowane)

e36 316i m40 po mieście 10 a jek dojeżdzam do pracy ok 15km z mniejszego miasteczka do szczecina (nie wiem czy można nazwać to "trasą" ok 8 przy normalnej jeździe,ale 12 to trochę dużo.

sprawdz sondę i termostat ,mi palił 14 :D

Edytowane przez Boggy e36