Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam

Chciałbym tutaj polecić wszystkim A.S.O. Auto serwis Sikora.

Bielsko-Biała ul Warszawska 56.Wczoraj miałem dość duży problem gdyż w drodze(30 km od Bielska-Białej) pojawił się dość spory wyciek płynu z układu chłodzenia.Zdesperowany jechałem dalej po trasie z wzrokiem wpatrzonym we wskażnik temp i modląc sie o stan głowicy.I tak przez przypadek trafiłem właśnie tam.Nauczony poprzednimi przykrymi doświadczeniami ze stacjami autoryzowanymi z największą obawą oddawałem moją beti w ręce serwisu z Bielska....I tu niespodzianka :D

1.Usterka szybko sprawnie i fachowo została zdiagnozowana.

2.Wobec braku możliwości wymiany uszkodzonej częsci(niestety nie było jej w magazynie) zaproponowano mi rozwiązanie tymczasowe ale za to jak sie okazało całkiem skuteczne co uchroniło mnie przed jazdą pociągiem( MUSIAŁEM wrócić do W-wy wieczorem).

3.Autko zostało również przejrzane i dostałem wykaz usterek zauważonych przez mechanika (mimo iż doskonale wiedział że z uwagi na odległość od domku tzn.370 km są marne szanse abym je u nich naprawiał)

4......że o kawie przepysznej którą zaproponowano zziębniętemu kierowcy który musiał jechać z niedziałającym ogrzewaniem nie wspomne:))))))

5.Autko zostało dokładnie wymyte i wyczyszczone :D

6.RACHUNEK...... i tu największa niespodzianka :shock: :D .Zdażało się nie raz że za podobny zakres usług płaciłem dużoooo więcej w nieautoryzowanych warsztatach.

Polecam ...jak ktoś będzie miał problem z beti w okolicach B-B walcie jak w dym naprawde warto :cool2:

P.S. Ciekawe dlaczego o serwisach ze Śląska musi pisać gość ze stolicy.

Może sie myle ale w założeniu miała być to baza danych o polecanych warsztatach(autoryzowanych bądz nie).Tymczasem postów jak na lekarswo.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bytom Karb

BOSCH Service

(pawilony przy ul. Miechowickiej - za McDonald's-em)

profesjonalnie, wiedzą co robią i do tego za sensowne pieniądze

Kai
Opublikowano

witam

Swoje BMW kupiłem w Zabrzu (AutoProfi) i byłem bardzo zadowolony z obsługi podczas sprzedaży. Bałem się jak będzie z przeglądami, bo poza "Zlatkiem" reszta ASO jest bardzo młoda, co sugerowałoby małe doświadczenie. Obawy były tym większe, bo wcześniej jeździłem Mercedesem, a te mają dużą i sprawdzoną sieć serwisów. Dlatego mocno się zdziwiłem po pierwszym przeglądzie w Zabrzańskim AutoProfi, nie będe opisywał szczegółów, bo musiałbym powtórzyć jarusa220.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Autoryzowany serwis BOSCH. Rober Anioł

42-200 Częstochowa ul. Lwowska 60 tel/fax 034 362 87 99

Edytowane przez NIKI
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwisuje tam moją becie. Polecam gosci, wiedza co robia,dobrze i maja sensowne ceny.

MABO Mechanika Pojazdowa ul.Rolników 33 Ligota /k.Czechowice Dziedzice, 602 689 405, 502 093 103

POLECAM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli szukacie dobrego blacharza-lakiernika to polecam warsztat w Piasku koło Pszczyny.

Wojtek Broncel

43-211 Piasek k/Pszczyny

ul. Katowicka 77a

tel. 032 210 68 87

Gościu wie co robi i nie wiesza makaronów. Mimo, że warsztat na pierwszy rzut oka budzi wątpliwości swoim wyglądem to robotę na prawdę wykonują dobrze i przy tym mają chrześcijańskie ceny. Robiłem u nich poprawki w mojej E30 i obecnej E34 i zawsze było OK do tego samochód wymyty i wyodkurzany.

Jak szpniecie szefowi że Sławek z błękitnej E34 Was posłał to będzie wiedział że jesteście swojaki :)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam - BM-ka Piórkowski, http://www.bmka.pl, Wojkowice ul. Sobieskiego 317.

Duże doświadczenie - już 10 lat temu o nim słyszałem, że godny polecenia, często ma rozwiązania problemów od ręki itd. Części nowe oryginalne, podróby, używane. Koszty robocizny bardzo przystępne, nawet dla leciewej bumci - właściciel E30/E28 itp. może spokojnie tam pojechać, ale też E66 się niedrogo zajmą. Remonty silników (także M-Power) i automatów to mają w małym palcu ... Pracują od 6 do 22, a często dłużej, więc nawet po kolacji mozna podjechać. Więcej nie chwalę ... ;)

Jak tem będziecie, to mówcie, że Sebastian ze srebrnego E38 (ten od navi ;)) go polecił, to będziecie mieć dodatkowe "fory".

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ja moge polecic goscia ktory ma duzo czesci do BMW 3, 5, 7.

Niedlugo otwiera warsztat samochodowy i lakiernie tylko BMW

600-855-341

Ma na imie Grzesiek

Mowcie ze dzwonicie od Grzeska z Czarnej Bawarki to ceny beda lzejsze :roll2:

BMW wieczna miłość...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja moze nie polece warsztatu, ale goscia od ktorego kupilem nową sonde lambda NTK(także sprzedawał przez allegro). Bardzo przystępne ceny i gość wie co mówi. Ja kupowałem 5V tytanową sonde NTK do mojej buni i jak się miło zdziwiłem usłyszawszy cene nowej sondy. Szkoda nawet wydawać kase na badanie sondy lepiej odrazu ją kupić (taka taniocha).

oto numery:

692318827

602287549

Gość z okolić Oświęcimia

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Chciałbym wam polecić wspaniałego mechanika .:)

A dokładnie serwis w którym serwisuje moje drugie już BMW i ani razu nie zostałem zawiedziony zawsze dostane fachowa rade i równie fachową obsługę.

Potwierdzam, specjalista bardzo dobry, ale trzebe się przygotować na spory wydatek... :|

BMW wieczna miłość...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja za to polecam:

Auto-Elektronika

Bosch Serwis

Michał Dróżdż

41-253 Czeladź Piaski

ul. Rzemieślnicza 3

tel. (32) 265-61-13

Jedyny minus to że czynne jest ! Tylko! od 9-17 od poniedziałku do piątku

No i dość kolejki są i nie jest najtaniej, ale za to pożądnie ;) jestem zadowolony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
a ja polecam warsztat mechaniki pojazdowej "GALA" w Jastrzębiu Zdroju miesci sie on w budynku okregowej stacji pojazdów "bielaszka' wjazd od tylu polecam bo robia szybko fachowo(własciciel i zarazem główny mechanik jest posiadaczem BMW)uczciwie(sam sie o tym przekonałem) i solidniea tak brzmi pełny adres: GALA MECHANIKA POJAZDOWA JASTRZEBIE ZDRóJ UL.PSZCZYńSKA 10
Opublikowano

Witam

Goraco polecam warsztat mojego znajomego .

Naprawy bardzo solidne , firma uczciwa i rzetelna , ceny normalne (nikt nie robi porzadnie za darmo) , nigdy sie nie zawiodlem .

Zajmuja sie pratycznie wszystkim (lakier , blacha) bez rozgraniczanie tylko na mechanike.

Oto adres :

WYDRA AUTO SERWIS

ul. Ziębia 99

43-100 Tychy

(032) 216-83-83

Opublikowano

W Katowicach polecam warsztat gdzie jezdze juz pare lat i sa naprawde swietni. Ceny normalne a fachowosc na bardzo wysokim poziomie. Nie odrzucaja zadnego samochodu (nawet jak ma 30 lat)

AUTOPORT MOTORS

Katowice ul. Pawła Chromika 5a

tel. 032-256-33-24

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Chciałbym wam polecić wspaniałego mechanika .:)

A dokładnie serwis w którym serwisuje moje drugie już BMW i ani razu nie zostałem zawiedziony zawsze dostane fachowa rade i równie fachową obsługę.

Potwierdzam, specjalista bardzo dobry, ale trzebe się przygotować na spory wydatek... :|

Dodaję kolejnego dużeeeego plusa dla Pana Anioła. Fachowa i szybka obsługa.

Jeżeli ktoś będzie miał zamiar tam wstąpić, polecam przedzwonić i umówić się na konkretną datę i godzinę, aut stoi tam teraz bardzo dużo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś podać namiary na ten serwis w Zabrzu "Auto Profi" - adres i numer telefonu?

Thanks from mountain :wink: :).

Btw. czy to chodzi o ten serwis ?

Wolności 153

41-800 Zabrze

śląskie

tel

032 376 69 00

032 376 69 00

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Może mi ktoś podać namiary na ten serwis w Zabrzu "Auto Profi" - adres i numer telefonu?

Warto napisać, że "Auto-Profi" już nie ma... :!:

Adi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli bedziecie chcieli zalozyc alarm do sowjej Buni, albo cos z alarmem bedzie nie tak, to polecam świetnego fachowca w Gliwicach. Ma na imie Norbert i zna sie na tym co robi (wiem co mowie bo bylem u kilku pseudofachowcow wczesniej) Zrobil mi domykanie szyb i szyberdachu. Wszystko z odpowiednimi zabezpieczeniami, grzecznie, czysto i bardzo porzadnie! Udziela sie rowniez na forum elektroda.pl Bardzo dobrze zna Beemki.

Norbert

gg: 6649119

kom: 608 609 452

Gliwice

Fizykow 12

(2 km od zjazdu z autostrady na Kedzierzyn)