Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wygląda średnio na tych wizualizacjach jak dla mnie :D Już nawet ten grill wydaje mi się "normalny", ale linie świateł z przodu i z tyłu przypominają jakieś chińskie klimaty... Widzę jednak, że wielu producentów nastawia się na takie wąskie "liniowe" światła w przyszłości, chyba taki nowy trend powoli przygotowując się pod elektro... jak zwykle czas minie, wszyscy się przyzwyczają i poprzedni design będzie wydawał się przestarzały...
Opublikowano
G30 pokazali w 09/2016, więc w tym roku minie 5 lat

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cykl BMW dla 5er to 7 lat (LCI po 3.5 roku), więc jeszcze spokojnnie 2 lata trzeba poczekać ;)

Te rendery w AutoBildach to chyba robią dla nich stażyści, jeszcze sie nie zdarzyło, żeby trafili z designem i tu też tak się nie zapowiada.

W przyszłym roku wchodzi za to nowa 7, zakladam że 5 dostanie z niej sporo "ficzerów", mam trochę info od osoby, które auto widziała (co prawda lekko rozłożone, ale zawsze):

- większy :D grill, wyglądający podobnie jak w iX, podświetlany i inne cuda na kiju, może być tak że podświetlenie zmienia kolor zaleznie od trybu jazdy,

- durne lusterka z kamerkami zamiast zwykłych w opcji,

- te nowe klamki wysuwane, ale to wiadomo bo juz na mułach oklejonych je widać,

- nowa skrzynia biegów ma wejść, nowe elementy układu napędowego, ciekawi mnie dlaczego zmieniają z ZF (jeśli to prawda, zobaczymy),

- środek to dla mnie dramat, ma wyglądać jak to co wchodzi w iX generalnie (design, materiały), mnie sie ten kierunek mega nie podoba,

- ekran też jak w iX, czyli konsola "półokrągła",

- [jakieś tam pierdoły że wygląda bardziej masywnie, niż aktualna 7 LCI, ma elementy stylistyczne zbliżone do iX, ma być dużo bardziej luksusowa niż aktualna, pierdu pierdu ;) , etc]

Opublikowano

Moim zdaniem przydałaby się lekka rewolucja w designie. G 30 nie wyróżnia się z tłumu, pewnie dlatego, że jest zbyt blisko F10. Te lampy są zbyt podobne do Octavii i podoba mi się pomysł na zmianę. Liczę też na mocną hybrydę, ale może trochę lżejszą niż 545e i z bagażnikiem 500+.

Btw. czy jest ktoś na forum, kto ma G30 545e? Ciekawy jestem wrażeń z jazdy i użytkowania.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
- większy :D grill, wyglądający podobnie jak w iX, podświetlany i inne cuda na kiju, może być tak że podświetlenie zmienia kolor zaleznie od trybu jazdy,

:norty:

enyaq_iv_073-1920x1296.jpg

.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Te lampy na tym renderze to dramat, cofnięcie się do e60. Ścięty tył i auto jakoś tak dynamicznie wygląda. Nawet wydaje się bardziej slim.

Tu jest całkiem niezły render:

attachment.php?attachmentid=2680944&stc=1&d=1629928322

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie ma co narzekac, chociaz kierownica bedzie dalej okragla a nie szesciokatna :roll:

bmw-i5-interior-spy-shots.jpg

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tablety z Merca - checked

piano black jak u Merca na multifunkcji kierownicy - checked

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Według mojej wiedzy środek będzie się różnił tylko drobiazgami. Styl i elementy wnętrza będzie można zobaczyć juz niebawem przy okazji G70 (tam będzie również elektryczne i7 dla porównania).
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
cześć wszystkim. Zastanawiam się czy czekać już na nową czy brać g30. Ponoc od poniedziałku nowe cenniki - podwyżki cen. Co sądzicie?
Opublikowano
Ja zdecydowanie czekam na nową aczkolwiek potrzebna cierpliwość, premiera jesienią na targach a w salonach wiosna za rok. Oczywiście wersja jak się nic nie wyjeb.e. Natomiast łatwiej się czeka z G30 w garażu. Dylemat masz spory to w końcu 1,5 roku ale jak dać teraz do produkcji i odebrać jesienią to w sumie niesmak też może pozostać.