Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówienie złożone w grudniu, termin odbioru 31.07

Kiedy mniej więcej będzie vin?

VIN wskakuje w okolicach przejścia auta z statusu 112 na 150, czyli tak naprawdę na ok 1,5-2tyg od realnej daty produkcji

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jeszcze wrócę do tego finansowania. Kolega mały bardzo dobrze wyłożył. Do tego trzeba jeszcze mieć na uwadze fakt ze niektórzy prognozują ze WIBOR podskoczy niemal o drugie tyle a wtedy raty i oprocentowanie znowu wzrośnie o przynajmniej 1/3. Lepiej o tym pamiętać i mieć z tylu głowy.
Opublikowano

VIN wskakuje w okolicach przejścia auta z statusu 112 na 150, czyli tak naprawdę na ok 1,5-2tyg od realnej daty produkcji

Gdzie Wy widzicie te informacje o stanie zamówienia? Ja nigdy czegoś takiego nie miałem :(

Opublikowano

Gdzie Wy widzicie te informacje o stanie zamówienia? Ja nigdy czegoś takiego nie miałem :(

Informacja od doradcy handlowego. Sam nie podejrzysz statusu

Opublikowano
Mikrofibra + sonax plastic cleaner, nic lepszego nie wynaleziono. Ten środek BMW nalewa do swoich 3 x droższych buteleczek :)

Czy można ww środka użyć do pielęgnacji deski rozdzielczej pokrytej Sensateciem? Czy lepiej użyć colourlock soft? To akurat kupiłem do Vernasci.

Czego najlepiej użyć do czyszczenia zegarów i ekranu iDrive?

Opublikowano

To i ja proszę o informację czym konserwować i zabezpieczyć tapicerkę z Sensatec?

Odbieram w tym tygodniu auto i chciałbym zabezpieczyć tapicerkę.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Przecieram tym sensatec na desce w g01 i nie zaobserwowałem żadnych efektów ubocznych :)
Opublikowano
Jeden z bardziej znanych detailerow zalecil mi Colourlock Soft do Sensateca „co nie zaszkodzi skorze, nie zaszkodzi eko-skorze”.
Opublikowano
Panowie wiem że gdzieś to już czytałem, gdzie zlokalizowana jest nasadka do śrub zabezpieczaj w naszych autach?
Opublikowano
Panowie wiem że gdzieś to już czytałem, gdzie zlokalizowana jest nasadka do śrub zabezpieczaj w naszych autach?

W sedanie jest w lewej kieszeni w bagażniku, pod kompresorem oraz pod plastikowym dnem kieszeni.

Opublikowano
Ma może ktoś z Was lusterko z pilotem? https://www.bmw.pl/pl/topics/offers-and-services/konfigurator-akcesoriow.lusterko-wewnętrzne-bmw-z-pilotem-do-bram-garażowych.html

Chciałbym u siebie zamontować, ale nie wiem czy jest możliwe sparowanie tego z moim pilotem wjazdowym (brama garażowa + 2 szlabany, osiedle). Ciekawi mnie czy ktoś w podobnej sytuacji tego używa

Ale uważaj z tym, bo jak ukradną Ci furę, to mogą jeszcze pare laptopów z domu wynieść :)

Opublikowano

W sedanie jest w lewej kieszeni w bagażniku, pod kompresorem oraz pod plastikowym dnem kieszeni.

Dziękuje

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś miał problem z działaniem aplikacji MyBMW na iOS tzn:

1) brak lokalizacji samochodu - przy kliknięciu na lokalizacje pokazuje ze jest niedostępna

2) nie pokazuje zdjecia naszego samochodu tylko tak jakby zasłoniete pod przykryciem

8-C2831-BD-B060-421-C-906-B-F039-AEB880-D1.png

Opublikowano
Sprawdź w telefonie dane mobilne np. czy działa ci przeglądarka.

Tak, działa wszystko - to byłoby trochę za proste :-)

Opublikowano
Sprawdź w telefonie dane mobilne np. czy działa ci przeglądarka.

Tak, działa wszystko - to byłoby trochę za proste :-)

Po prostu zadzwoń do nich.

KONTAKT

Centrum Obsługi Klienta BMW i Infolinia BMW jest czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 20:00:

Tel.: 885 269 269

e-mail: [email protected]

W razie pytań dotyczących BMW ConnectedDrive w pojeździe, w Internecie lub na Twoim smartfonie skontaktuj się z działem obsługi klienta BMW ConnectedDrive.

Tel.: +48 662 500 100

e-mail: [email protected]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zaloguj się na swoje konto connected drive i zobacz czy tam wyświetlane jest Twoje auto, plus sprawdź zgody na swoim koncie connected drive, być może czegoś zabroniłeś.

Próbowałeś resetować idrive? w podobnych problemach pomagało mi ponowne dodanie mojego konta w samochodzie, wcześniej oczywiście je trzeba było usunąć.

Zrzut-ekranu-2022-02-7-o-08-19-40.png

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

OE/Bosch

Kup płyn Sonaxa, bo nie zostawia zacieków.

A BP mi zamarza w iksie :roll:

Opublikowano
Sonax wlany, aczkolwiek zauważyłem drobne uszkodzenia pióra kierowcy, tak jakby ktoś jeździł po zamarzniętej szybie wcześniej. Nie byłem to ja :8)