Skocz do zawartości

Ile tysięcy km mają nasze beemki ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moja ma 263tyś. km i jak narazie jeżdzi całkiem żwawo.Ja zrobiłem nią 23tyś. Awarie?- Pompa wodna i visco. :wink:
Pozdrawiam Grzesiek
  • Odpowiedzi 775
  • Wyświetleń 185 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

e36, 316i, 92 rok, 93 000 km.

Orginalny przebieg :!:

Opublikowano

520i - 218 tys. km

740i - 236 tys. km

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
Moj wspanialy niezawodny 525 TDS '93 - 337 tys km...
Opublikowano
e-36 323i 96r 59tys km. nawet sobie zrobilem fotke zegarow na pamiatke jak mi strzelilo 59000
Opublikowano
hmmm dziwne a te Beemki w ogłoszeniach maja zawsze po 100 max 150 tyś bardzo dziwne jak oni to robią? :lol: :think:

Bo to są poprostu rewelacyjne okazje :lol: :lol:

POzdrawiam

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano
  • Autor
No i zawsze jeżdzą nimi dziadkowie albo stare babcie.....

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
No i zawsze jeżdzą nimi dziadkowie albo stare babcie.....

Oj tak tak...Temat można ciągnąć w nieskończoność.Właściciel niepalacy,samochod garazowane i serwisowane.Na wszystko sa rachunki.Szkoda ze takie prawdzwe rodzynki zdazaja sie tak zadko.No ale coz.Pomazyc zawsze mozna.No nie?? 8) :D

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szamil, nie mów, że łyżka na to niemożliwe, Bo moja ma full dokumentację, serwisowana w serwisie BMW, miała tylko w Destchlandii jedną właścicielkę (starsza pani doktor), Jest to E-36 318i z 93 roku i ma 138000 najechane. Wygląd salon.

Cuda się zdarzają :D .

PzDr.

Królowa jest tylko jedna - HAYABUSA!

Było: E-34 520i M50, E-36 318i M40, szukam E-39 3.0D M57

Opublikowano
Szamil, nie mów, że łyżka na to niemożliwe, Bo moja ma full dokumentację, serwisowana w serwisie BMW, miała tylko w Destchlandii jedną właścicielkę (starsza pani doktor), Jest to E-36 318i z 93 roku i ma 138000 najechane. Wygląd salon.

Cuda się zdarzają :D .

PzDr.

No to gratuluje i zycze wielu udanych km.A jednak rodzynki sie zdarzaja.

Opublikowano

Mnie takie argumenty typu "wlasciciel starsza pani" wcale nie przekonują bo szybciej zatrze auto nieświadomy kierowca gazując je na zimnym silniku niż jakiś młodzik wciskający tylko na nagrzanym. A znam to z autopsjii - moja matka jest profesorem-wykładowcą i wcale nie znaczy to ze jezdzi spokojnie swoją alfą 146 - opony juz są łyse, ostatnio przy przeglądzie oleju było grubo ponizej minumum itd. po prostu wyciska ze niej siódme poty... A przy sprzedazy nowy wlasciciel na pewno bedzie sie zgrzewał ze wlascicielem byla wlasnie "starsza pani" i bedzie liczył na stan igła... :lol:

Szamil, oczywiscie nie jest to nic osobistego do Twojej wypowiedzi - niech Ci beemka jak najlepiej sluzy, chce tylko uswiadomic co niektorym jak to jest z tymi "starszymi paniami" :wink: .

Zbir
Opublikowano

:arrow: tomekz nie ma problemu.

Mi wlasnie chodzi o taki stereotyp,ze jak ktos starszy jezdzi samochodem to obnosi sie z nim jak z jajkiem.I wlasnie na tym stereotypie grasuja handlarze wpisujac w ogloszeniach wlasdnie takie bzdety.A to ze nawiazalem do takiego stwierdzenia.No coz chcialem troche poironizowac. :P 8) :lol: :o

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Moja beti 182 tyś. silnik i reszta - igła. :dance:

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

Moja krówka 520 i : rocznik 07/1991 model E - 34, silnik M 50, ma przejechane 230 tyś km i jeszcze żyje.

oby żyła długo.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano

Ja mam 316i E30.

Rocznik `89.

Czerwona klasyka 8)

Przejechane: 254 tys. km

Silnik w idealnym stanie, jak i cała reszta :D

Opublikowano

:arrow: rafal520

Siemanko jestes moze z Radzynia Podlaskiego? :P

Opublikowano

'88 320iS 134kkm oryginalne

mechanicznie igła

wizualnie bdb.

Opublikowano
E-34 518i sprowadzona z Niemiec z przebiegiem 178000 po koniec pazdziernika. teraz ma 182500. Z papierami, dosyc zadbana wiec prawdopodobnie przebieg prawdziwy

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

Opublikowano
520i E34 '92 bezwypadkowa. Kupiona na początku sierpnia przy zakupie miała 207000 (przebieg sprawdzony w niemieckich papierach). Ja zdarzyłem przez 3 miesiace dobić do 212000. Poprzednim właścicielem był jakiś 40-letni niemiec - tak jak ktoś pisał nie wiadomo czy to dobrze czy źle ;) . Przynajmniej w środku bardzo dbał o samochód ;) W czerwcu autko miało robiony ostatni przegląd w Niemczech.
Opublikowano

Moja Piąteczka (520 touring) z 92 r.ma około 175 tys. km. i śmiga pięknie - wymieniałem tylko części i płyny eksploatacyjne.

Muszę też naprawić podsufitkę u dobrego tapicera, bo wózek jest z Włoch, a Włosi to brudasy - tapicerka jest zapuszczona !!!

Co do stanu technicznego - jestem oczarowany i zaczarowany, choć miałem już wiele pojazdów ( bo samochód to tylko BMW)

Opublikowano

E34 525 tds touring 1994 rok

przebieg 307 tysięcy - przez 4 miechy, bo tyle ją mam, zrobiłem 10 tysięcy. Poza wymianą olejów, filtrów i żarówek nic nie robiłem. A - byłbym zapomniał - wymieniłem zamek w drzwiach, zakładałem alarm i parę czarodziejskich sztuczek :lol: bo mi chcieli skubnąć auto zaraz w pierwszy dzień pod blokiem i wyłamali zamek. Czekają mnie jakieś czarowne regulacje i wymiana świec żarowych. Niemiec wymienił w tym roku pompę wtryskową na nówkę co nieustannie poprawia mi samopoczucie 8) . Książka serisowa prowadzona bez przerw. Poważniejszych usterek nie zauważyłem. Oby jak najdłużej tak pozostało :D

Opublikowano
A moja śliczna czerwona E36 318 i z 1994 r ma przejechane 230 000 (książka serwisowa) - stan idealny!! :D
Opublikowano

E34 - 530 iA '93 - 205 000 km - 5000 km po przywiezieniu...

Wymieniłem: olej w silniku z filtrem, olej w skrzyni z filtrem, filtr powietrza, gumki w przednich wahaczach, tuleje metalowo-gumowe z tyłu no i dzisiaj pompę wody :evil: Poza tym: zrobiona jest "przecierka" lakieru, zero korozji , oleju nie bierze..... Zobaczymy - jak będzie dalej :?: :?:

Opublikowano
E34 - 530 iA '93 - 205 000 km - 5000 km po przywiezieniu...

No nie mow, ze jak ja przywiozles to miala przejechane 5000km :shock: :shock: :shock: Masz ja prawie od nowosci?

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.