Skocz do zawartości

RABATY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kręcił się ktoś wokoło tematu M5? Co jest do ugrania, i jakie terminy realizacji przybliżone dostaliście? 

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 47 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Dzisiaj zamówione nowe M5 G90 Frozen Deep Grey, do produkcji, opcja "wszystko" (bez karbonowego dachu) - 17% rabatu na moje zamówienie Dzięki temu, że jest taka nagonka na masę tego auta moż

• scooterek
    scooterek

Wspaniale dudni o niewygłuszone drzwi :D

• W BMW chyba jakieś grupy zawodowe miały preferencyjne warunki (lekarze?). Kilka lat temu jak współpracowałem z Sii to oni przy okazji innych łakomych kąsków dawali taki benefit, że było 20% rabatu na

Opublikowane grafiki

Opublikowano
5 godzin temu, dawozbj napisał(a):

Kręcił się ktoś wokoło tematu M5? Co jest do ugrania, i jakie terminy realizacji przybliżone dostaliście? 

Było chwilę wcześniej:

Cytat

Dzisiaj zamówione nowe M5 G90 Frozen Deep Grey, do produkcji, opcja "wszystko" (bez karbonowego dachu)

17% rabatu na moje zamówienie

Dzięki temu, że jest taka nagonka na masę tego auta można je kupić z bardzo dobrym rabatem."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wie jakie są obecnie rabaty na 550e?

2015: Jatoba Brown F10 520d xdrive B47 (ex) | 2019: Bluestone G32 640i xDrive B58C | 2020: Melbourne Red F40 120i FWD B48 (ex) | 2025: Manhattan Green G05 40i xDrive B58N | https://www.instagram.com/gran.turismo.g32/ | https://www.instagram.com/red.bmw.f40/

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś poleci dealera z południowej Polski który da dobre rabaty na 550e?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
9 godzin temu, macius26 napisał(a):

Czy ktoś poleci dealera z południowej Polski który da dobre rabaty na 550e?

hey , napisz priv, podeślę namiary 🙂 

male-bmw-2.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś ma aktualne informacje ile można ugrać rabatu na używane G30 z salonu ew. nowe G60? uwzględniając rabat na "zawód".

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
30 minut temu, wzet napisał(a):

Może chcesz moje G30 jeszcze na gwarancji 😉
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-ID6HLq8W.html

nie , dzięki , za szybka 😄 oj tak dla podbicia z humorem , nie złość się 😜 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Luzik, mam 911, ale nim też nie muszę udowadniać, że jestem szybki 🙂

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
9 godzin temu, wzet napisał(a):

Luzik, mam 911, ale nim też nie muszę udowadniać, że jestem szybki 🙂

ale 911 nie jest szybkie 🙂 chyba że masz 911 turbo w najnowszej budzie to pozytywnie zazdroszczę 🙂 bo to jedyne autko na które bym polował 😉 

male-bmw-2.png
Opublikowano

911 nie jest szybkie? Już wersja 4S ma takie same czasy jak M3, a same wrażenia z jazdy oraz odczucie "szybkości" jest dla mnie nieporównywalne lepsze w Prosiaku. M3 to przy tym tania zabawka. Żeby nie było - miałem M3 G80 przez dłuższy czas :D. 

Opublikowano
W dniu 9.02.2026 o 07:28, wehyr napisał(a):

ale 911 nie jest szybkie 🙂 chyba że masz 911 turbo w najnowszej budzie to pozytywnie zazdroszczę 🙂 bo to jedyne autko na które bym polował 😉 

Co za zenada.

W zyciu jak na silowni - zawsze znajdzie sie ktos silniejszy. Turbo S tez bedzie wolny w porownaniu do jakiegos supercara. Niestety nie bawie sie w autystyczne zapamietywanie kto jest najszybszy.

Nie, nie mam 911 turbo w najnowszej budzie. Ale mam satysfakcje z kazdej jazdy. Nawet wolnej.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
12 godzin temu, dawozbj napisał(a):

911 nie jest szybkie? Już wersja 4S ma takie same czasy jak M3, a same wrażenia z jazdy oraz odczucie "szybkości" jest dla mnie nieporównywalne lepsze w Prosiaku. M3 to przy tym tania zabawka. Żeby nie było - miałem M3 G80 przez dłuższy czas :D. 

jaka wojna ?? 😛 911 na tor wygrywa z m3comp , pewnie 🙂 żeby nie było jeździłem i nie tylko turbo ale szybszymi autami 😄 
na co dzień m3copm daily idealne , mając 640ps 800nm nie widzę sensu nie jeżdżąc aktualnie na tor zmiany na cokolwiek innego jak 911 turbo 🙂 lub ferkę 🙂 ale to kwestia indywidualna 🙂 wolisz 911 do codziennej jazdy super !! ja nie 🙂 jakbym wolał , miałbym 2x 911 zamiast 2x m3copm 🙂 ma Tobie pasować nie mi 🙂 dla mnie wolne , dla Cienie szybkie 🙂 jak seria 911 robi 0-100 3sek< i 100-200 poniżej 7sek to rozumiem 😛 

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
9 godzin temu, wzet napisał(a):

Co za zenada.

W zyciu jak na silowni - zawsze znajdzie sie ktos silniejszy. Turbo S tez bedzie wolny w porownaniu do jakiegos supercara. Niestety nie bawie sie w autystyczne zapamietywanie kto jest najszybszy.

Nie, nie mam 911 turbo w najnowszej budzie. Ale mam satysfakcje z kazdej jazdy. Nawet wolnej.

to tylko moje zdanie 🙂 popatrz na czasu serii 911 trubo i powiedz co jest szybsze , oczywiście nie mowię o chironie bo na forum nikogo na to nie stać 😛 

male-bmw-2.png
Opublikowano
W dniu 31.01.2026 o 11:37, maciass napisał(a):

Ktoś ma aktualne informacje ile można ugrać rabatu na używane G30 z salonu ew. nowe G60? uwzględniając rabat na "zawód".

Napisałem w dm namiary na handlowca

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Witam, czy m5 trzeba ładować , czy silni benzynowy doładowuje podczas jazdy ?Czy wtedy wystarczy normalne gniazdko ? Czy trzeba coś specjalnie przygotowywać ? 

Druga sprawa , jest teraz leasing ( wiem , wiem ja nie biorę leasingów ) na 103 % , w tym przypadku aż głupio tego nie wziąć pod uwagę !! 😄 

na m5 😄 

do tego rabat jaki mogę uzyskać przy finansowaniu 103% to pod 20% 

Więc grubo się zastanawiam czy swojej m3 nie zamienić na coś większego z V8 😄 
pozdrawiam 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Silnik spalinowy będzie doładowywał baterię, podobnie jak rekuperacja, ale wystarczy zwykłe gniazdko 230V i spokojnie przez noc naładujesz baterię na full. Jedyne w co warto zainwestować to w mocniejsze gniazdko, gotowe do podawania dużego prądu przez dłuższy czas. Pamiętaj o pakiecie M Driver - można go obecnie dostać "za free" jak się dobrze zagada.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy warto po 2 latach wykupić swoje BMW czy dostanę lepszą ofertę na używaną podobną wersję albo inny model? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Pierwszy raz mam podzielony zakup nowego auta bez wykupu. Ogólnie warunki mam dobre, ale wolę zapytać doświadczone grono. 

Opublikowano

Ja bym przedłużył umowę na kolejne 2 lata jeśli masz dobre warunki, a potem ewentualnie myślał o wykupie. Chyba, że ci się już auto znudziło i chcesz zmienić. Byłem ostatnio w Bawarii i stało kilka sztuk 520d w różnych konfiguracjach. Roczniki 2024/25, przebiegi w okolicach 20-25 tyś km. Ceny od 260-300 tyś zł. Nie wiem za ile masz wykup. Ja mam wykup swojego po 3 latach za ok 200k i pewnie pojeżdżę nim jeszcze kolejne 2 lata. Gwarancję mam na 5 lat/200 tyś więc można spokojnie jezdzić.

Opublikowano

Także mam na 200 tys gwarancję i nie pamiętam jaki wykup, ale mam teraz duże raty, ale dobre warunki i wersja prawie max bo nie mam w sumie tylko panoramicznego dachu 🙂 ale korci mnie 540D, ale z drugiej strony cały czas tylko tankuje paliwa premium i dolewam dodatki do paliwa 🙂 dbam jak o dziecko 🙂 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 13.03.2026 o 18:02, kivlov napisał(a):

Także mam na 200 tys gwarancję i nie pamiętam jaki wykup, ale mam teraz duże raty, ale dobre warunki i wersja prawie max bo nie mam w sumie tylko panoramicznego dachu 🙂 ale korci mnie 540D, ale z drugiej strony cały czas tylko tankuje paliwa premium i dolewam dodatki do paliwa 🙂 dbam jak o dziecko 🙂 

zmieniaj na 540d jak dużo jeździsz , to tylko autko , nikt tego nie doceni jak w mojej m3comp że dmuchasz na samochód 😉 

male-bmw-2.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
16 godzin temu, FUX napisał(a):

Chodzi po głowie konfig kombi na ca +400 kpln 530 e x=drive. Zaproponowali 18% Jest do ugrania więcej? Nie spieszy mnie się. W rodzinie jest 3-ka kilkuletnia.

Jak na auto do produkcji dostałeś maxa, jedynie na 2025 mógłbyś dostać więcej.