Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Różnica w twardości była wyczuwalna oczywiście - ale niech się wypowiedzą inne osoby mające to zawieszenie. Sprawdź w salonie - na pewno mają samochód z takim zawieszeniem i sam ocenisz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niech się podziela Ci co uruchomili. Czy to spowodowało otwarcie twardych nastawow zawieszenia od standardowych czy tych bardziej miękkich. U mnie ta opcja pojawiła się w iX3 w jakiejś promocyjnej cenie chyba 1199 zamiast 1999.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niech się podziela Ci co uruchomili. Czy to spowodowało otwarcie twardych nastawow zawieszenia od standardowych czy tych bardziej miękkich. U mnie ta opcja pojawiła się w iX3 w jakiejś promocyjnej cenie chyba 1199 zamiast 1999.

Właśnie sprawdziłem i u mnie jest

Na Czas Nieokreślony

1999,00 zł skreślone

1399,30 zł nowa cena

Dobrze że się wstrzymałem z zakupem wczoraj :D

Edit, kupiłem , opowiem jak mi udostępnią w samochodzie.

Ps. na panelu przy biegach nie ma już przycisku ADAPTIVE !!!

Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest opcja dla pakietu xline zamówić kierownicę M i np. czarną podsufitkę jak w tym przypadku. Ta kierownica chyba jest najwygodniejsza.

Gratulacje dla właściciela pięknej X5.

Niech służy bezawaryjnie :)

Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, panorama, czarna podsufitka i kierownica M, bardzo wygodna i super wygląda i taka mięsista jest.
Pozdrawiam
Opublikowano

Na Czas Nieokreślony

1999,00 zł skreślone

1399,30 zł nowa cena

Aktywny Regulator Prędkości Stop & Go

Cały czas w starej cenie :x

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wczoraj odebrałem.

Napiszę krótko , Super samochód!

1dccdcfb043b4670med.jpg

a8286a72f4f23806med.jpg

Dużo radości niech Ci sprawi! Gratulacje!

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

Opublikowano

Na Czas Nieokreślony

1999,00 zł skreślone

1399,30 zł nowa cena

Aktywny Regulator Prędkości Stop & Go

Cały czas w starej cenie :x

Roberto1 jest nowa cena - 2799,30 płn :D

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niech się podziela Ci co uruchomili. Czy to spowodowało otwarcie twardych nastawow zawieszenia od standardowych czy tych bardziej miękkich.

Na Czas Nieokreślony

1999,00 zł skreślone

1399,30 zł nowa cena

@hunter, daj znać jaka różnica. Utwardziło Ci czy zmiękczyły dodatkowe tryby zawieszenia.

Opublikowano
17 podpisałem umowę termin mają do końca czerwca M pakiet na restrykcjach ale handlowiec twierdzi że auto powinno być marzec kwiecień
Opublikowano
17 podpisałem umowę termin mają do końca czerwca M pakiet na restrykcjach ale handlowiec twierdzi że auto powinno być marzec kwiecień

Bo założenie jest, że od stycznia wszystko ruszy z kopyta. I tak co kwartał ;)

Opublikowano
No bo pewnie fakty są takie, że lada chwila wszystko wroci do "normy". Może nie od początku roku, ale pewnie w połowie przyszłego już tak. Dostępność tak drogich (w przeliczeniu na kontener/tonę/kilogram) elementów, jak procesory spowoduje, ze to będzie importowane jako jedno z pierwszych. Producentom pod kilkoma wzgledami pasuje obecna sytuacja. Mogą w nieskończoność odraczać wydawanie nierentownych zamówień. Będzie gorzej, jeśli waluty będą drożały tak, jak teraz. Importer zrobi wszystko, żeby zamówione pojazdy nigdy się "nie wyprodukowały".
Opublikowano
U mnie dziś radosna wiadomość- początek grudnia ma wyjechać z produkcji z pneumatyką moje x5 :mrgreen: . Zamawiane na początku marca,odbiór pewnie luty czyli prawie rok czekania ( niestety bez HK, wentylacji i ładowarki indukcyjnej). Oby w międzyczasie nic się nie wysrało.
Opublikowano
U mnie dziś radosna wiadomość- początek grudnia ma wyjechać z produkcji z pneumatyką moje x5 :mrgreen: . Zamawiane na początku marca,odbiór pewnie luty czyli prawie rok czekania ( niestety bez HK, wentylacji i ładowarki indukcyjnej). Oby w międzyczasie nic się nie wysrało.

Czy zostałeś poinformowany ze auto będzie bez czegoś, czy uzgadniali to z Tobą?

Ciekawi mnie jaka jest polityka BMW teraz, słyszałem że inne marki zaczynają okrajać wersje auta bez zmiany ceny…

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niech się podziela Ci co uruchomili. Czy to spowodowało otwarcie twardych nastawow zawieszenia od standardowych czy tych bardziej miękkich.

Na Czas Nieokreślony

1999,00 zł skreślone

1399,30 zł nowa cena

@hunter, daj znać jaka różnica. Utwardziło Ci czy zmiękczyły dodatkowe tryby zawieszenia.

BMFun, według mnie utwardziło się ale muszę gdzieś dorwać jakąś drogę z łagodnymi dołkami i potestować porządnie.

Pozdrawiam
Opublikowano
Moje auto już się wyprodukowało. Mam pneumatykę, HK, hak, komforty itp. Wszystko co chciałem to mam z niczego nie musiałem rezygnować. Auto zamawiane w maju i jest już podobno w transporcie.
Opublikowano
Celowo nie brałeś na etapie zamawiania pozycji objętych restrykcja czy dzwonili do Ciebie przed produkcją abyś usunął w celu przyspieszenia? Mi sprzedawca cały czas mówił żeby poczekać.
Opublikowano
Mi niestety dzwonił, że lepiej zrezygnować I tak robilem.Na niewiele to się zdało ale chociaż pneumatyki doczekałem (o ile tfu tfu nic się nie wydarzy złego)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wentylacji i ładowarki indukcyjnej to bym drugi raz nie zamowił. Wentylacja niewielka roznice robi a ladowarka wolno działa i przegrzewa telefon. HK jedynie troche szkoda. To ze masz pneumatyke to jest wazne. Wg mnie to jest najwazniejszy dodatek.

Opublikowano

@PAVKO Ciekawe, że udało Ci się z pneumatyka. A masz hak lub wersję 7 miejscową?

U mnie pneumatyka to była jedyna ofiarą restrykcji. Bardzo chciałem pneumatyke i śmieszą mnie dyskusje ze sprzedawcami. Jak zamawiałem to mówili, że X5 jest stworzony do pneumatyki a jak przyszła pora na rezygnację to okazało się, że z pneumatyka X5 nie prowadzi się jak BMW :)

Opublikowano

Mam wersję 7-mio osobową. Liczyłem na to, że taka wersja będzie szybciej produkowana, ponieważ ta opcja nie była objęta restrykcją.

Ja obecnie mam ładowanie indukcyjne w audi to i tak podłączam kabel do ładowarki bo szybciej się ładuje :/.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam wersję 7-mio osobową. Liczyłem na to, że taka wersja będzie szybciej produkowana, ponieważ ta opcja nie była objęta restrykcją.

Ja obecnie mam ładowanie indukcyjne w audi to i tak podłączam kabel do ładowarki bo szybciej się ładuje :/.

Tez mam kabelek w samochodzie na stałe. Nie korzystam z ładowarki nigdy.