Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glownie radio: Eska, Radiostacja

Jak nic nie ma ciekawego w powyzszych to slucham tego, co przewazajaca wiekszosc... trance/vocal trance, a gdy robie w nocy trase to cos mnie nachodzi na chillout'owe kawalki... takie bardziej psychodeliczne :norty:

Pozdrawiam!!!

Michał

------------

...Może się nie znam, ale powinno być inaczej...

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sie ma, przy dynamicznej jeździe miejskiej sprawdza się dynamiczna muza, może Joe Satriani albo coś z wokalem Dream Theater, Iron Maiden, albo cos na podobe ale koniecznie głośno, radyjko... hmmm też ale nie mam problemu u mnie nadają ESKE ;) a tak w sumie to dobrze Wam pracują te anteny w szybach bez wzmacniaczy??

szacuneczek ;-)

Opublikowano
głównie to co wpadnie w słuch i się spodoba a więc nie mam ulubionego gatunku muzyki a ostatnio często słucham eski i zetki :mrgreen: :cool2: :cool2:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
a ja slucham glownie starych, na maxa wkrecajacych numerow paca i reszty ze starej szkoly, czasem 213 jak z kobieta jadę, no a jak cos mi ciąży na serduchu to paktofonike oczywiscie,polecam numerek nie ma czym oddychac...
Opublikowano
mój stały repertuar to AC/DC(szczególnie Thunderstruck), Dżem(Skazany Na Bluesa, Sen O Victorii), ale od jakiegos czasu po miescie dobrze mi brzmi TEDE jego Blask i Glokk. Wszystko co gra wspólnie z silnikiem jest OK.
Opublikowano
jak stoje w korku i juz mi adrenalina zaczyna mocno sciskac mozg to wlacze sobie ACDC - Rocker :D i wtedy zdaje sobie sprawe, ze mozna calkiem dobrze odjechac :D - posluchajcie kiedys :D

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=44383&start=15

BMW Repozytorium - poszukiwani ludzie do prowadzenia sajtu z hostingiem. => PW

--

Staram sie pomoc...

...reklamacje tylko za okazaniem paragonu z pieczatka :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dire Straits, AC/DC(heatseeker, fire your guns), Rammstein, Metallica, Kellis, Lil kim, Prodigy, Nelly, 50 Cent, Vaia Con Dios, Gipsy Kings, Gary Moore, Chris Rea, Depeche Mode(Halo), Madonna i jeszcze wiele wiele innych równie przyjemnych dla ucha jak i dla pleców rytmów....

A o radiu zapomniałem.... co to jest? :jawdrop:

Opublikowano
u mnie metal, hard rock, polski rock, czasem crystal metod, Ankh i trochę gotyku
Opublikowano

Polecam najnowszy album Tiesto - Elements of Life. Swietne kawalki na nocna jazde, zwlaszcza po autostradach. Sprawdzone na trasie Olkusz - London :D

In Trance WeTrust

Opublikowano

ja dzisiaj jak ciolem waska szosa-po tymjak przekonalem sie na oczy wlasne ze mnie dziewczyna rogi doprawila i to takie jak ma łos superktos sluchalem westbama z mieszanka szumu powietrza i moja wscielkoscia :x

liczylo si etylko to ze gra duzo i glosno :evil: