Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Poszukuję mechanika e30 z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, ewentualnie Kalisz, Krotoszyn, Pleszew choć nie chętnie tak daleko.

Mam trochę grzebania przy układzie wtrysku paliwa. Poleci mi ktoś normalny warsztat? Byłem już w trzech, niespecjalizujących się w bmw i jak na razie ponoszę koszty bez efektów.

Pozdrawiam!

Witam dołączam sie do pytania kolegi. Moze ktos zna kogos dobrego w poblizu wyzej podanych miast :) ?

Opublikowano

Proszę polećcie warsztat gdzie wymiana oleju w ASB nie skończy się kłopotami.

Na razie nastawiam się na US MAVERICK, ale tam się dodzwonić to.. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam,

Poszukuję mechanika e30 z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, ewentualnie Kalisz, Krotoszyn, Pleszew choć nie chętnie tak daleko.

Mam trochę grzebania przy układzie wtrysku paliwa. Poleci mi ktoś normalny warsztat? Byłem już w trzech, niespecjalizujących się w bmw i jak na razie ponoszę koszty bez efektów.

Pozdrawiam!

Witam dołączam sie do pytania kolegi. Moze ktos zna kogos dobrego w poblizu wyzej podanych miast :) ?

Polecam AUTO SERVICE Paweł Kaźmierczak w Nowych Skalmierzycach ul. Kaliska 53

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam w poznaniu pompy wody Ruville, znacie jakies sklepy do BMW ten na Glogowskiej ma tylko pompy DOLZ
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,

Pozdrawiam!

www.autowojciechowski.pl

Specjalizacja od wielu lat tylko w BMW, blacharka, mechanika, lakiernictwo, całość BMW, znaja kazdy model jak własną ręke.

Wojciechowski Zbiersk BMW k/Kalisza.

Opublikowano
Witam czy ktoś mógłby polecić dobrego mechanika do e39 w Pile ?? Mam świeżutko kupioną e39 540i i chciałbym wykonać podstawowe naprawy ale chcę aby zostało to zrobione przez dobry zakład. Polecacie coś?? Proszę o pomoc :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam problem z silnikiem mojej e46. Silnik to trzylitrowa benzyna na podwójnym vanosie 330i + LPG. Auto nie ma mocy, na wyższych obrotach wyje i nie przyśpiesza. Byłem u dwóch mechaników ale każdy mówi co innego!

temat w tym poście: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=237422&p=1771448#p1771448

Oddam auto do naprawy ale takiemu który zdiagnozuje problem a nie wymieni pół silnika i przypadkiem go naprawi przy okazji oczywiście narażając mnie na zbędne koszty...

Szukam kogoś z południowo wschodniej części województwa: Ostrów Wlkp, Ostrzeszów, Kępno, Kalisz.

Na tą chwilę po analizie wszystkich postów znalazłem dwóch: pana Włodka Binka z Kępna i AutoSerwis Kordelasiński Kalisz, jednak o tym drugim są sprzeczne opinie. Czy jest ktoś jeszcze w tej częsci województwa kto zna się na benzynowych silnikach BMW dużej pojemności?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

podbijam temat na świeżo, bo widzę że część wpisów jest mocno archiwalna i może być już nie aktualna.

Szukam alternatywy dla ASO w POZ - mam do wymiany olej, klocki i tarcze etc. Generalnie podstawowe historie ale chce żeby mi to ktoś zrobił dobrze a przy okazji czegoś nie spieprzył.

btw, uczciwie przyznam się, ze jestem laikiem - jak wygląda sprawa wskazań komputera odnośnie kolejnej wymiany np klocków albo oleju jeśli zrobi się to poza ASO?

restetuje się to manualnie czy w jakiś sposób koduje za pomocą komputera?

Opublikowano

Witam poszukuje warsztatu który doposaży moja 535d w kabelek AUX

Mieszkam w Kaliszu mogę oczywiście dojechać w ramach rozsądnych km ;) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przyłączam się do pytania o serwis BMW Mini w Miejskiej Górce. Korzystał ktoś z forum albo ma jakieś informacje na ten temat?
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie,

podbijam temat na świeżo, bo widzę że część wpisów jest mocno archiwalna i może być już nie aktualna.

Szukam alternatywy dla ASO w POZ - mam do wymiany olej, klocki i tarcze etc. Generalnie podstawowe historie ale chce żeby mi to ktoś zrobił dobrze a przy okazji czegoś nie spieprzył.

btw, uczciwie przyznam się, ze jestem laikiem - jak wygląda sprawa wskazań komputera odnośnie kolejnej wymiany np klocków albo oleju jeśli zrobi się to poza ASO?

restetuje się to manualnie czy w jakiś sposób koduje za pomocą komputera?

ja robie wszystko tutaj- od 2 lat sie nie zawiodlem

http://www.acb24.pl

Bardzo polecam- powołaj sie na bmw-klub

W/wymieniony Dawid K odstraszyl mnie terminami za 2-3 tyg

Opublikowano

Ja również polecam http://www.autowojciechowski.pl

Zbiersk- wioska, ale gdy wjedziemy na parking zakładu to jak inny świat :shock: Polecam wziąć aparat. Panowie ścigają się nawet na torach.

Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to jak dla mnie lepiej być nie może :P Wiadomo za darmo nikt dobrze nie zrobi. Z terminami jest gorzej nom ale to o czymś świadczy. Specjalizacja oczywiście BMW.