Skocz do zawartości

G21 LCI2 - 320d, Mpro, 19" 995M, RWD, Fire Red

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Moderatorzy
14 godzin temu, GR napisał(a):

niedługo za kluczyk każą dopłacać

Kluczyk jeszcze jest ale za to waży tyle co chińska zabawka, aż dziwnie się trzyma.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Całe szczęście w tych nowych wystarczy już telefon i nie trzeba go wyciągać z kieszeni ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Randall napisał(a):

Kluczyk jeszcze jest ale za to waży tyle co chińska zabawka, aż dziwnie się trzyma.

Dokladnie. Kluczyk od M340i jest duzo lzejszy od poprzedniego F40, jak chinska zabawka. Az dziwne, ze chcialo im sie bawic by zmienic proces produkcyjny. 50 centow taniej.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Wyszedł się człowiek przejść a tu taka piękna wiśenka wpadła w oko ;) śliczny wóż jeszcze raz gratulacje :) IMG_9628.jpg

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Zero nudy, kolorystyczna petarda 😎

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano

Mnie ogólnie przeraża ten trend we wszystkim gdzie się odchodzi od wyrazistych kolorów, samochody w kolorze podkładu, 50 szarości do wyboru które wyglądają tak samo.

Jakiś cud że jeszcze ten fire red jest w bmw bez dopłaty milionów za individual.

Edytowane przez YogiPL

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, adiki napisał(a):

Wyszedł się człowiek przejść a tu taka piękna wiśenka wpadła w oko ;) śliczny wóż jeszcze raz gratulacje :) IMG_9628.jpg

😁 świetnie sie było poznać!

Dzięki, kolor szybszy od samego samochodu 😆

Ilekroć coś gdzieś tu napiszesz, będzie mnie kusiło to Porsche Experience ze zdjęcia z podpisu 😎

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Model już w końcu nie młody, ale kolor odświeża budę ;)

20260603_133530.jpg

20260603_093553.jpg

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
5 minut temu, MedicuS napisał(a):

😁 świetnie sie było poznać!

Dzięki, kolor szybszy od samego samochodu 😆

Ilekroć coś gdzieś tu napiszesz, będzie mnie kusiło to Porsche Experience ze zdjęcia z podpisu 😎

Zalicz precision we wrześniu to za rok pojedziemy razem na performance ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 minuty temu, adiki napisał(a):

Zalicz precision we wrześniu to za rok pojedziemy razem na performance ;)

Tak jak wspomniałem, mój syn jest w trakcie robienia prawka, niech to będzie motywacja do zdania dobrze matury ;)

Wtedy pojedziemy może razem ;)

Ale na ten moment to On jest na etapie precision jeśli chodzi o parkowanie równolegle i prostopadłe 🙃

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No to trzymam kciuki za jedno i za drugie ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, YogiPL napisał(a):

Mnie ogólnie przeraża ten trend we wszystkim gdzie się odchodzi od wyrazistych kolorów, samochody w kolorze podkładu, 50 szarości do wyboru które wyglądają tak samo.

Jakiś cud że jeszcze ten fire red jest w bmw bez dopłaty milionów za individual.

No, ale wnetrza Panowie dalej wszyscy czarne bierzecie, ewentualnie cognac, wiecej odwagi :)

Czerwone calkiem praktyczne, nie widac kurzu i nie denerwuje jak czarne, ale fotele jak tani taboret niestety.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, Randall napisał(a):

Dopiero zobaczyłem że zapomniałem pogratulować, świetnie wygląda, super że ośka!

Dziękuję, ja jestem skrzywiony na pkt rwd ;)

A po za tym przy tych 190KM awd mogłoby wiersze pisać z nudów 😀

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
4 godziny temu, karlos91 napisał(a):

No, ale wnetrza Panowie dalej wszyscy czarne bierzecie, ewentualnie cognac, wiecej odwagi :)

Czerwone calkiem praktyczne, nie widac kurzu i nie denerwuje jak czarne, ale fotele jak tani taboret niestety.

Czerwone wnętrze akurat pasuje do szarego, czarnego czy białego - do kolorowych IMO już nie bardzo, to trzeba zbalansować bo co za dużo to nie zdrowo, u Ciebie akurat wygląda super w kontraście z białym lakierem.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
4 godziny temu, karlos91 napisał(a):

YogiPL ma tutaj rację, do czerwonego chyba jednak inny niż ten czarny wewnątrz nie bardzo pasi 🤔

A po za tym ja i tak jestem dumny z siebie 🙃

Do tej pory mega awangardą w moim wypadku była czerwona czapka na ten mój łysy łeb 😁

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
8 godzin temu, MedicuS napisał(a):

Model już w końcu nie młody, ale kolor odświeża budę ;)

20260603_133530.jpg

20260603_093553.jpg

Ależ to dobrze wygląda, już wiem czego będę szukał razem z Portimao Blue przy zmnianie na LCI 😆 Prawda, generalnie moim zdaniem 3ka preLCI i LCi bardzo dobrze prezentują się na drodze.

Opublikowano

Pasowało by wnętrze dostępne w 4ce 🕵

cosySec?COSY-EU-100-7331cqgv2Z7d7DEsHS9uAqsr%25P61U39IjAEKU9ZG19mwapPeqKe16l9iswTsyVsmrxl5jAvmZ7dgMyNxRUQvwFrDwCGy2os4NwwqH2BDFRQgBbpT2aKJfXRTVcwL9cvwJL5kIVJ9qIbABK7K4AxnHSMfzH1boIjeEeKIfl6gX4UOahE4rDrlE2hFVonzghJHFlFNuou%25KXKy7HSfWQWTe%25V1PaPoyfNEbnb7i10s9Oa0JE4riInY3scZwBO4nrxRteIgOZ857MBvjRUgChe2L5GvloVqjgp2XHNplv6jQ%25gZp2YDafvY8jmqn12mRDyLOEjP5qTJIsDbWL3uBrq9YJdSeZLJ6uzVMRJpuSkNh5EkTVA0ogsU3NF4HvrGA0Kc%252Z9E4WxfjRNacP81D50jxbUEqYuF89GsLm70UiprJyCeGw6ZuTlhptYRS3Hb67m5VdIhYCygNzW3mlTv0kdSyX324Ae2TQdjceF73azDxM07dnkq8h4zzOALUollkIFJGHRAABKupKmTFeWS6WgDKMPVYP1GWhbNmbTrPo90y93JbHi4TiwR9%25wc3wHDiftxdt5Xw178z7gdtECUkr0p7sYpNxUGfh19m7zSReqKhN7DlMA8mz11Q53jx4f9coKGxAgjnvzBLlFSrDLgbdto7IJ

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, MedicuS napisał(a):

Dziękuję, ja jestem skrzywiony na pkt rwd ;)

A po za tym przy tych 190KM awd mogłoby wiersze pisać z nudów 😀

Też myślę że do 300KM można śmiało brać RWD na daily. Oczywiście nie można być idiotą i coś o tym wiedzieć zwłaszcza jak popada lub w zimie. Z drugiej strony są kagańce, które pozwalają każdemu się zapomnieć. Dlatego warto czasem je wyłączyć i spiąć trochę cojones 😀 Auto na prawdę się słucha tylko trzeba potrenować... warto. Kagańce zabierają dużo radości (zwłaszcza DTC) ale doceniam je na codzień.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, macste napisał(a):

Też myślę że do 300KM można śmiało brać RWD na daily. Oczywiście nie można być idiotą i coś o tym wiedzieć zwłaszcza jak popada lub w zimie. Z drugiej strony są kagańce, które pozwalają każdemu się zapomnieć. Dlatego warto czasem je wyłączyć i spiąć trochę cojones 😀 Auto na prawdę się słucha tylko trzeba potrenować... warto. Kagańce zabierają dużo radości (zwłaszcza DTC) ale doceniam je na codzień.

Jak zamawiałem białą g21 prelci to nawet 330d miało opcję rwd, obecnie max to 320i/d 🫣

BMW F20 - było

BMW G21  - było