Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobrze że zwracasz uwagę, ale "gwarancja na GPF lub katalizator" - jak to wgl śmiesznie brzmi. Srał ją pies że tak powiem. Jest tu wgl jakiś wątek że komuś się zepsuł katalizator albo GPF? Nie obrażaj się, nie mam na celu tutaj Ciebie urazić tylko po prostu mam bardzo lekceważące podejście do tych 2 podzespołów które wymieniłeś ;D Niech sobie zabierają tą gwarancję.

Edytowane przez jaworq
  • Haha 1
Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
W dniu 18.02.2025 o 18:47, adiki napisał(a):

Jak chcecie więcej pomysłów to był już taki temat w tym dziale 😉 

Faktycznie było, przepraszam, przeoczyłem. Jeśli taka wola Bossa tego forum, to proszę skleić tematy.

Opublikowano
3 godziny temu, GDX4 napisał(a):

Bo jest zbędna i kuny nie maja dzięki temu co żreć....😜

Może lepiej jakby się właśnie tym zajęły zamiast kabli 😁

Opublikowano
21 godzin temu, Kolorusek napisał(a):

Bo teraz bmw tworzą księgowi a nie inżynierowie...

To akurat nie księgowi, a ekolodzy, w przewodach jest jakiś materiał "ekologiczny" kuny sobie go bardzo upodobały, miałem wcześniej VW Arteona, w serwisie gość mi pokazywał, które dokładnie przewody to mają i skład przegryzionych ...

Opublikowano
12 godzin temu, siwyZS napisał(a):

To akurat nie księgowi, a ekolodzy, w przewodach jest jakiś materiał "ekologiczny" kuny sobie go bardzo upodobały, miałem wcześniej VW Arteona, w serwisie gość mi pokazywał, które dokładnie przewody to mają i skład przegryzionych ...

Tak, w świeżym Tiguanie Rodziców kuny pogryzły kable od lambdy... Ponoć mają oplot z dodatkiem kukurydzy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czołem ponownie. Jako, że nigdy nie miałem auta z tak wysokim progiem bagażnika (zawsze kombi, vany i suwy) zastanawiam się czy warto stosować jakąś ochronę tej progowej części zderzaka typu nakładki czy naklejki. Jak z tym jest? Rysuje się lub drapie? Stosujecie coś?

Opublikowano

Nie powiedział bym że rodzaj nadwozia ma jakieś znaczenie, warto to zastosować. O ile Ty możesz obchodzić się delikatnie, to zawsze znajdzie się ktoś kto zarysuje 😉

• Dziękuję 1
Opublikowano

Niby tak, ale przy wysokim podnoszeniu zawsze jest odruch żeby szybko na czymś podeprzeć/położyć, i to będzie ten próg. Dobra, wiem, pewnie myślicie, że świruje ale po prostu w gadzetach do G20 wyświetliło mi się i to (naklejki) więc pytam. Ehhh, już się nie mogę doczekać... 😁 tej badziewnej (nie premium) trójeczka. 

• Haha 1
Opublikowano

Pamiętaj aby zakupić z kilka kartonów szarej taśĶy technicznej, aby po odbiorze ją posklejać... Inaczej po pierwszym kilometrze się rozpadnie...😀

A naklejka na zderzak wygląda fajnie. Przezroczysta najmniej się rzuca. Ciekawie wyglądają chromowane, ale to jeżeli inne elementy na aucie są w chromie.

• Haha 2