Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zbliża się do 5er , ciekawy jestem czy grill też będzie zmieniony , no i czy to naprawdę prawdziwe fotki czy kolejny internetowy fejk :roll:
Opublikowano
Moim zdaniem przód dużo ładniejszy od obecnej G20. Mam nadzieję że popracują nad cyfrowymi zegarami, bo jak będzie to co w i4, to jak dla mnie lipa.
Opublikowano
Przód bardziej agresywny zdecydowanie! Na marginesie....nie mogą opanować bierzącego cyrku z dostępnością do cześci a tu LCI bardzo proszę. Jeśli to nie fejk to mam nadzieję że dadzą rade :mrgreen:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Bo to dwie zupełnie niezwiązane ze sobą rzeczy.

Utrzymuje się trend załamań i krzywizn bez gładkich linii, coś jak diament w pierscionku i jego płaszczyzny.

Opublikowano
Przód bardziej agresywny zdecydowanie! Na marginesie....nie mogą opanować bierzącego cyrku z dostępnością do cześci a tu LCI bardzo proszę. Jeśli to nie fejk to mam nadzieję że dadzą rade :mrgreen:

Wg mnie zdecydownie mniej agresywny. Bardzo uproszczony - raczej proste linie. Chyba że to nie jest m pakietowy tylko np. sportline albo advantage.

Spojrz na obecny Mpak

Screenshot-2021-07-21-at-10-26-54.png

Mocniejsze przetłoczenia, bardziej zarysowane wypukłości itd.

No ale zobaczymy jak zaprezentują oficjalnie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

haha ale come back do F30,

PRE-LCI to kozak z tym dzyzlem przy lampie :), jak stare E46

x2022-BMW-Serii-3-LCI-2.jpg.pagespeed.ic.ByQIpO1Ynp.webp

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Specjalnie go wtedy dali, żeby przy okazji LCI bez większego nakładu uprościć design i unowocześnić :)
Opublikowano
Wyciekły zdjęcia G20. Co myślicie?

Moim zdaniem "stary" przód jest zdecydowanie ładniejszy. Możliwe, że na żywo, będzie to lepiej wyglądało.

Opublikowano
Człowiek nie zdążył się nacieszyć autem, a już będzie miał „stary” model :mrgreen:. Przód auta w porządku, wiele się nie zmienia. Natomiast jeśli cyfrowe zegary będą wyglądały jak w i4, to moim zdaniem zdecydowany krok w tył, a konkretnie krok w kierunku oszczędności. Zegary i iDrive na jednym panelu wyglądają, moim zdaniem kiepsko - przypominają mi design Mercedesa, który bardzo mi się nie podoba.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie wiem, może odcięcie lampy od grilla to dobre wyjście, ale obecnie 3,5 i 7 mają te lampy z grillem na upartego łączone.

Jakoś tak lżej to wygląda jak reflektor kończy się gładko wcześniej. Mercedes ten front lepiej spaja. Nowa 4er też ma lepszą lampę.

2014-2018_BMW_M235i_%28F22%29_coupe_%282018-07-30%29_01.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630929&stc=1&d=1624128097

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630930&stc=1&d=1624128097

attachment.php?s=0ec9aabf4d307bd044b25bef331d5dc5&attachmentid=2630931&stc=1&d=1624128097

podobno nowa trojka w 2027?

bmw-3er-2027-02.jpg?itok=U-QW10x-

xD

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Sorry ,ale LCI bardzo uspokaja przód wersji M.

To charakterystyczne wcięcie w lampie które schodzi w dół zderzaka nadaje "pazur" przodowi 3er i znacząco odróżnia ją od 5er.

LCI za bardzo przypomina 5er....

Wolę pre-LCI

Opublikowano
Fajnie, że odeszli od stylizowania nerek na zęby świstaka. Ten przerośnięty wlot w zderzaku nasuwa trochę skojarzeń z tuningiem calibry a'la szybcy i wściekli, ale raczej nie jest źle. Dobrze, że wzorem innych marek nie robią z LCI na siłę nowego modelu.
Opublikowano
Zawsze przy LCI własciciele starszej wersji narzekają że jest gorzej i wolą swoję 'prawdziwsze' wersje a prawda jest taka że LCI to przede wszystkim poprawienie aspektów których nie widać, w F10 naprawdę było odczuwalne w wygłuszeniu. Tutaj we wnętrzu jest pole do poprawy typu zegary, konsola środkowa, fotele.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawsze przy LCI własciciele starszej wersji narzekają że jest gorzej i wolą swoję 'prawdziwsze' wersje .

:lol: :cool2:

Opublikowano
...Tutaj we wnętrzu jest pole do poprawy typu zegary, konsola środkowa, fotele.

Zegary już raz poprawili... do dziś nie mogę na nie patrzeć. Teraz kolej na kokpit. Będzie 1 wielki tablet jak w Mb. Super. Każdy ma swoje gusta i może lubić co chce, ale szkoda ze inni przestają mieć wybór. Dla mnie nowe nie zawsze znaczy lepsze. Ale nic nie poradzimy. W sumie co tam zegary analogowe... zaraz silnik spalinowy będzie tylko wspomnieniem ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na bimmerpost pojawiło się takie zdjęcie, rzekomo to wnętrze z LCI. Uwagę zwraca jedna duża powierzchnia ekranów LCD i zastąpienie dźwigni zmiany biegów przełącznikiem.

attachment.php?attachmentid=2700000&stc=1&d=1632080735