Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :)

co prawda, powinenem zrobic to wczesniej, ale lepiej pozno niz wcale :))

od dzis jestem szczesliwym(i oby tak dalej bylo...) posiadaczem e34 touring

to moje pierwsze wlasne auto :))

pozdrawiam !

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 649,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hej :D

Witam Wszystkich na forum.

Od niedawna posiadacz wymarzonego auta :dance:

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

:D Witam!

Chciałbym wszystkich przywitac i pozdrowic, jestem nowy na forum,ale służe jakąś tam pokaźną porcja wiadomosci na temat e39:)) , a od miesiaca poruszam sie e60 i kocham ją oj kocham....

Opublikowano

Witam wszystkich !

Jestem na poczatku drogi do BMW , obecnie przekopuje sie przez forumowe archiwum :wink:

Opublikowano
Chiałbym się przywitać :D :lol:
Opublikowano
Witam Wszystkich jako nowy na ty forum, obecnie jestem posiadaczem Audi ale za jakis czas planuje przesiadke na E46.
Opublikowano

witam wszystkich obecnie poruszam sie e46 328i , mialem tez dwie e39

pozdrawiam daniel

Opublikowano
Witam. Jestem nowy na forum i kompletnie zielony w temacie. od niedawna posiadam e39 528 i zaczyna mnie wciągać :lol: Z góry przepraszam za gafy wywołane niewiedza :oops: Pozdrawiam
Opublikowano
Witam, od dwóch miesiecy jestem posiadaczem BMW E30 1.8i data pierwszej rejstracji '91 planuje kilka udoskonaleń, wiec raczej na długo zawitam na forum, pozdrawiam
Opublikowano
Pragnę się przywiatać i przesłać serdeczne pozdrowienia z BMW Kubu Poznań.
Opublikowano

Witam wszystkich

Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem e-39 i mam nadzie że dowiem się wielu ciekawych informacji o tym modelu i może nawet kiedyś komuś pomogę :D POZDRAWIAM

Opublikowano
Witam wszystkich po paru latach jezdzenia roznymi autkami wrocilem do BMW tym razem e38 4,0 v8 Pozdrawiam i licze na pomoc w rozwiązywaniu problemów.
Opublikowano
Witam. Kocham leciwe auta i motorki. Auta tylko z napędem na tył... (no jeszcze 4x4). Właśnie stałem się posiadaczem E21 316 1,8 '81 na gaźniku (90 kucyków) i 320 '80 na części do tej pierwszej. To moje pierwsze BMW (nie licząc króciutkiego epizodu z E34 535i), ale podobają mi się ich pyski :D :D :D
Opublikowano

I ja witam Wszystkich serdecznie. Miło mi że zaistniałem na tym forum miłośników marki BMW.

Przy okazji wspomnę o moim samochodzie: białe e32 730i V8 z 1992 w stanie niezłym (mam nadzieję że doprowadzę go do perfekcji).

Jeszcze raz witam Wszystkich - Adam :) :D

Opublikowano
Witam wszystkich.Właśnie po dłuższych poszukiwaniach kupiłem BMW serii 7 model e38 z 2000 roku , silnik 3.0 diesel.Auto w m-pakiecie.Porobię fotki po świętach i wrzucę.Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam ja też jestem tu od niedawna mam BMW 320 Ci E46 Coupe rok 1999 z 150 konnym silnikiem M52TU fotki dam po świętach :wink:
Opublikowano

Witam wszystkich

przymierzam się do kupna wymarzonego BMW i na tym forum poczytałem i dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy mam nadzieje ze wasze uwagi i spostrzezenia pomoga mi w kupnie auta i ze zauwaze to co inni zwas zauwayli zapozno cenie i szanuje wasze rady, mam nadzieje ze kiedys i moje spostrzezenia sie komus przydaja.

jeszcze raz was witam z mysla ze zostane niedlugo jednym z was

pozdrawiam i dosiego roku życze

Opublikowano

Ja też chcialem sie przywitać :)

Aktualnie mam sliczna e36, która staram sie doprowadzic do perfekcji.

Pozdrawiam

:roll2:

Opublikowano
Witam wszystkich.Od kilku dni jestem bardzo dumnym posiadaczem BMW e30 z silnikiem 2.4td :D Samochód jest delikatnie uderzony z przodu ale kupiłem go za naprawde niewielkie pieniądze.Najsmieszniejsze jest to ze autko stalo na pomorzu a ja jestem spod stolicy i zeby je przywiezc musiałem smignac laweta 450km.A zeby bylo jeszcze smieszniej jechałem w ciemno(wiadomo jaka jest rozmowa przez tele :? )ale naprawde opłacało sie.Samochodzik poza tym jednym uderzeniem nie byl nigdy bity a rdze to naprawde ciezko na nim znalezc.Postaram sie aby to BMW znowu przezylo swoja druga modosc. Takie piekne autko zasługuje na duzo ciepła i troski dlatego pewnie bede meczył wszystkich forumowiczów jak nie bede czegos wiedzial.Pozdrawiwm wszystkich prawdziwych miłosników BMW.
Opublikowano
Witam.
Opublikowano

choc napisalem juz kilka postow rowniez sie przywitam :)

witam wszystkich, niedawno przesiadlem sie z renault megane na bmw e46 takze duza zmiana dala sie odczuc oczywisice na duzy pozytyw :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam wszystkich bez wyjątku fanów BMW :) Już od dość dawna z zaciekawieniem zagłębiam się w treść tego forum i stwierdziłem, że warto by się przyłączyć.

Na forach jestem nowicjuszem jako uczestnik więc proszę o wyrozumiałość, gdy coś poplączę :)

Mam pewne doświadczenie w temacie BMW które pochodzi z faktu posiadania takowych i moich napraw wykonanych własnoręcznie , które mi dały satysfakcję.

Nie mam niestety zbyt wiele czasu na wizyty na forum ale będę robił co w mojej mocy... :D

Pozdrawiam WSZYSTKICH NOWYCH ZNAJOMYCH

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
witam wszystkich i pozdrawiam