Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich miłośników BMW.

Jestem miłośnikiem starych aut. W szczególności lubię epokę lat 70-tych. i 60-tych. Póki co nie mam BMW, ale bardzo chcę mieć E 23. Żadne inne nie podoba mi się tak bardzo :) . Obecnie mam auta największego rywala BMW ... i nie zamierzam się z nimi rozstawać. W miarę mozliwości chciałbym powiększyć kolekcję i mieć niejedno BMW, ale pierwsze BMW to będzie E 23... bezapelacyjnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich bmw-maniakow :wink:

jestem z Bydgosczy mam 20 lat i dopiero od pol roku jezdze Bmw e36 co nie znaczy ze wczesniej nie interesowala mnie ta marka :D mysle ze ciekawie spedze czas na forum :idea:

Opublikowano

Witam.

wczoraj stałem sie włascicielem długo poszukiwanej BMW 540i (manual) jest to druga moja Bemka w życiu, kiedyś miałem E-36 320i. Mam nadzieje ze to bedzie jezdziło rónie dobrze :)

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano

Hello.

Jeszcze nie mam swojej betki ale mam życzliwych kolegów którzy dają czasami polatać swoimi maszynami. BMW to moja ulubiona marka i być może w końcu uda się wyszarpać jakieś zmęczone e30 na początek :D

Opublikowano

Witam wszystkich... ciesze sie strasznie ze powstalo takie forum (najlepsze na swiecie) tak jak i auta BMW....

mam dopiero drugą słaba ale kochana 320i E36

wczesniej meczylem 325e E30

pozdrawiam

maciek

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy BMW. Moje ma stanąć w garażu za kilka dni. Będzie to E-30 1.6 a potem motorek sie zmieni na 1.8.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :idea:

..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..
Opublikowano

///M/// WITAM WSZYSTKICH BEEMIARZY- tak szczęśliwych jeźdzców jak i pasjonatów MARKI ///M/// B M W UBER ALLES///

Jeżdżę dwoma czarnymi, dwudzrzwiowymi, E-30tkami i chętnie bym jeszcze widział w moim stadzie: 635CSi, Z-1 i 850CSi.

Dziewczyny majtki przez głowy :oops: :oops: :oops: :oops:

Opublikowano

Witam. ;-)

Rownież jestem szczęśliwym posiadaczem autka ze znaczkiem śmigła na tle nieba ;) Posiadam go juz 3 miesiące i kocham Moje BMW tak jak każde inne ;) a co ważne Moje BMW nie jest zazdrosne o rzedne BMW ;) Miłośc doskonała ;-)

Stałem sie posiadaczem Pieknej E-34 sedan 2.0i 24V w kolorze OxfordGrunMetalic ;-) Zapisalem się na forum, ponieważ z checia podziele się wrażeniami i zaczątkiem wiedzy w zakesiel Aut...

Przyznam, ze od momentu kiedy jezdze moim skarbem zaczalem bardzo interesowac sie tematyka motoryzacyjna... Zafascynował mnie świat BMW...

i dlatego postanowilem dołaczyc do obywateli Forumowiczów :) a w przyszłości do Klubu :) jak sie uda ;-)

Opublikowano

Cześć Chłopaki :!:

nie mam jeszcze BMW :( ale interesuję się tymi autami i mam nadzieję ze juz niedługo sobie takie kupię :lol:

Bardzo podoba mi się to forum, można wiele się dowiedzieć ciekawych i interesujących rzeczy dotyczących BMW......

Pozdrawiam i ..... :lol:

:dance: AGNIESZKA :dance:

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Aktualnie nie mam auta BMW lecz już jako nastolatek świata poza nimi nie widziałem ;) Obawiam się, że bakcyl śmigiełka pozostał :)

Pozdrawiam

rAd3k

Opublikowano

No ja też witam wszystkich bywalców.

Nie zauważyłem tej stronki, gdzie mieliśmy się witać.

Już mnóstwo się dowiedziałem o moim aucie i właściwie nie tylko moim. Od 4 lat jestem w posiadaniu auta marki BMW. Moim pierwszym autem była 524 td z dotąd największym silnikiem, jakie miałem w swoich autach (poprzednio passat 1.9 tdi) Przesiadka była ciekawa i zaraz zakochałem się w BMW. Od tamtej pory wymieniając auta zapominam o istnieniu innych marek. Moją następczynią poprzedniczki było BMW 520i 24V i tym autem narobiłem około 50 tys km. I utwierdziłem się w przekonaniu, że słusznie zdecydowałem, wybierając BMW. Ostatnio - bo jakiś rok temu nabyłem swój ostatni nabytek 735iA. Auto które wyzwala we mnie spokój i błogość. Uwielbiam to auto. Jest spełneniem moich wymagań co do pojazdu, który już nie służy jako element ułatwiający przemieszczanie z punktu A do punktu B. Teraz to duiżo więcej. Dowiaduję się o aucie coraz więcej i więcej. Mam też swoją stronę, w której równieź poruszam wątek marki BMW. Na stronie mam opisane mnóstwo trików, które ułatwiają wykorzystanie wszystkich funkcji w aucie - zapraszam

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
Opublikowano
Witam wszystkich. Właśnie jestem tu nowy i mam nadzieję, że będzię mi się tu miło gadało. Pozdro 4 aLL :norty:
Opublikowano

Hej witam!!

Niedawno zachorowałem na BMW e36 coupe :D Może niedługo się takie pojawi u mnie pod domem. Narazie szukam informacji na forum o w/w modelu, bo w temacie BMW jestem zielony :wink:

Pozdrawiam!!!!

Opublikowano

Siema.

Wita was szczęśliwy posiadacz /od dziś/ swojej pierwszej Bumy - 524td E28 z 1984r.

Do usłyszenia na forum i strzałka po trasie.

Pozdro.

Opublikowano
Kurcze... wlasnie do mnie dotarlo ze i ja sie nie przywitalem. Co za gafa :duh: Niniejszym nadrabiam zaleglosci i niech moj 264-ty post na tym forum bedzie powitalnym :mrgreen:

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
witam wszystkich ktorzy maja chorobe zwana bmw ja tez sie juz zarazilem ale jeszcze jestem posiadaczem auta made in japan jest wystawione na sprzedaz i podiolem decyzie nastepne bedzie bmw :
Opublikowano

Wita Was kolejny zarażony BMW.

Po długich przymiarkach zakupiłem BMW525TDS i jestem nią zachwycony.

Serdeczne pozdrowienia dla klubowiczów z rad których korzystałem przed zakupem Beci.

Opublikowano

Witam !

Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 530 V8 94r.

Wreszcie spełniłem swoje marzenie!

Życzę wszystkim jak największej przyjemności z jazdy B-emkami oraz żeby śnieg stopniał bo nie mam jak jej przetestować!

Cześć!

Opublikowano

Czesc wszystkim,jestem sobie nowy na 4um,kilka dni temu przytargalem sobie Beemeczke zarazony przeslicznym dzwiekiem Jej 2 litrowego dzwieku silnika.Mam nadzieje ,ze znajde tu odpowiedzi na moje pytanka

:wink: pozdrawiam wszystkich :P