Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :!:

niedawno stalem się posiadaczem ( czy szczęśliwym to sięjeszcze okaże ) BMW E28 525i z 1985 r. Kupiłem za cenę tysiąca zł, i jak narazie jeżdżę :D zobaczymy co z tego wyniknie, tożto moje pierwzze auto, a i prawko niedawno zdałem. Mimo niemałego potworka pod maską, to w powolnym tempie przetaczam się przez Rzeszóhttp:// i okolice.

Pozdrawiam !!

Opublikowano

czesc

nawyzwam sie Marcin mieszkam w Puławach i mam jak narazie 18latek smigam bmw 750 z 91roku ale moze w nastepnym roku kupie nowsza 7:)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

właśnie stałem się szczęśliwym (oby :8) )posiadaczem BMW 525ix

Pozdrawiam Wszystkich!!!

Opublikowano

Witam.

Od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej BMW 320i Copue.

Zakochałem się w tej marce lecz niestety nie znam się na samochodach zbyt dobrze (chodzi mi o oznaczenia części silniki itd itp) tak więc chciałbym zapytać co to znaczy M40 , M42 itd (szukałem lecz nie znalazłem )?

jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam

Opublikowano

Witam, od kilku dni stałem się posiadaczem ładnej Coupetki E36, ponieważ wcześniej nie miałem doczynienia z marką BMW, a samochód traktuję jako hobby, mam nadzieję że forum będzie stanowiło skarbnicę wiedzy i pomoże uporać się z problemami jakie napotkam przy poznawaniu tego autka. Narazie doprowadzam je do porządku po poprzednim właścicielu.

Pozdrawiam wszystkich fanów tej marki.[/url]

Opublikowano

Witam.

W ostatni wtorek kupilem e36 coupe z silnikiem 1.8 140KM.

Samochod przyjechal z Niemiec, a ja po niego jechalem do Bialegostoku. Zrobilem nim dopiero ~800km i juz mi sie podoba :)

Z wyposazania ma: air bag x 1, abs, skorzana tapicerka, podgrzewane przednie fotele, szyberdach i pakiet elektryczny

Z czasem pojdzie niestety w gaz (sekwencja)

Pozdrowienia znad morza :)

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników samochodów BMW ! Do tej pory jeździłem Fordem Ka, ale na szczęście to już przeszłość i od paru dni stałem się posiadaczem może nie nowego modelu,ale w bardzo dobrym stanie BMW 318i 91'. Muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem komfortu jazdy ...w sumie po co ja to pisze, jak sami dobrze wiecie jak jest ;)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !!!

Opublikowano

Witam!

To juz moja druga Beema w zyciu i chyba do auta innej marki juz nie wsiade;) Teraz ujezdzam "troche" zgrzebaną 318is (pare calkiem ladnych pucharkow;) ), a poprzednio e30 320 cabrio...boskie auto.

Opublikowano

Witam.

W czerwcu samemu sprowadziłem sobie Beeme z Berlina. 520i 1989 rocznik, bęzynka (i nie mam zamiaru katować jej gazem) kolor: delfiniczny metalik.

Stan idealny po 3 miesiącach nic sie nie psuje.

To moja pierwsza Beemka i juz sie zakochałem. Wcześniej były Fiat 125p, i Fiat Croma. Ale każdy następny to już będzie zdecydowanie BBMMWW !!

Pozdro!

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Nie śpię trzeci dzień a to przez jedną piękność czekającą na mnie w komisie . Mowa o BMW 320 z 1993 . Kilka dni temu sprzedałem miejskie autko i zacząć chcę przygodę z prawdziwym Asem dróg. Już nie mogę się doczekać kiedy zaleję jej bak do pełna i odwiedzę północ Polski .Ona jest piękna ..... Żona powiedziała że odejdzie jak będę miał takie monstrum . :twisted2:
Opublikowano
Dobry wieczor, witam goraco forumowiczow i pasjonatow marki BMW, sam kilka dni temu nabylem 740 , przesiadajac sie z niezawodnej 318. Ciesze sie juz na wymiane wrazen i mase informacji ktora ukazuje mi wasze forum. Pozdrawiam serdeecznie!!!!!!
Opublikowano

Witam wszystkich!

Od dłuższego czasu czytam to forum i w końcu stwierdziłem, że czas się zarejestrować :D

Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E-36 325i

Jest to moja druga bumka. Wcześniej była to E-30 318i

Pozdrawiam

http://images24.fotosik.pl/217/db2f86f1b89f14d8.jpg
Opublikowano
Witam wszystkich ! Mam na imioe Darek. Jestem z Poznania.Od wczoraj jestem posiadaczem E38 730d 2000 rok .Pozdrawiam ! :D:D:D