Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia z Rosji !!!

Witam polskich kolegow - milosnikow marki BMW!

Obecnie posiadam e34 520 Islandgruen Metallik, ale marze o e39 !

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 649,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam, jestem nowy. (szczęśliwy posiadacz 520i E39)
Opublikowano
od nie dawna stałem się posiadaczem beemki model 318i e36, jest to najlepszy zakup w moim zyciu:) pozdrawiam wszystkich kierowcow beemek..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich pierwszy raz. Do tej pory byłek tylko kibicem tego forum aż w końcu postanowiłem sie zalogowac. Posiadam

BMW E 34 520 24V z 91r, jezdze tym autem jakies półtara roku i jak narazie jestem zadowolony.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH .....

Opublikowano

Witam

Dołącza kolejny maniak BMW. Obecnie w stajence stoją dwa Compacty z 95 roku. 316i i 318ti. Oba w automacie.

Opublikowano
Witam, pewnie będę więcej pytał niż odpowiadał.
Opublikowano

Witam! Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW:)

jestem szczesliwym posiadaczem e36 320i

Opublikowano
Od niedawna jestem przeszczęśliwym posiadaczem BMW e-36. Witam wszystkich forumowiczów!!
Opublikowano

witam wszystkich!

czaje sie wlasnie na e-36 touring , moze cos z tego bedzie :]

pozdr

Opublikowano

Również witam wszystkich bardzo serdecznie. Śledzę forum od kwietnia tego roku, kiedy to sprawiłem sobie 16-letnie E-34 520i (może i stare ale "w starym piecu diabeł pali") - a dziś zdecydowałem się zarejestrować.

Pozdrawiam gorąco z gorącego wybrzeża.

Opublikowano

Siemanko

witam kolegow i kolezanki czyli wszystkich na forum

obecnie posiadam e46320d,ale prawdziwą pienkność :mrgreen: niedawno sprzedałem do Poznania było to m3 cupe z 97r.pozdrawiam Ps.zycze miłej zabawy na forum. :P [/b][/i]

Opublikowano

witam wszystkich miłośników BMW

moje cacko to e36 323i Touring

pozdrawiam i życze samych pociech z bawarek :)

Opublikowano

Od paru tygodni siedze w e46 330d wrazenia nie do opisania gdyz do tej pory poruszalm sie raczej pseudo autami :) wiec witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam

Orlik

Opublikowano

Napisałem już parę postów czas na przywitanie:

Niedawno zakupiłem moją kochankę śliczną srebrną e30 z 2 litrowym silniczkiem. Jest z 1987 roku jednak wszystkie poprzednie samochody sie umywają.

Pozdrawiam wszystkich :D

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano
Witam, od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować, Pozdrawiam, Olek.
Opublikowano

Witam!

Mam na imię Darek i jeżdżę motocyklami BMW od prawie 10 lat, a teraz przyszedł czas na samochody (oczywiście bez rezygnacji z pierwszego :D )

Przymierzam się do E46 320d lub E??(niedouczenie chwilowe) 520/30d, ale tak bardzo pewien co lepsze to nie wiem, bo ostatnie 7 lat zajmowałem się zawodowo Audi i VW, a teraz nadejszła wiekopomna chwila na Bardzo Małe Woziki :)

No w każdym razie pozdrawiam wszystkich.

Darek

Opublikowano
Witam. Jako że niedawno nabyłem E-30 316 Turing pewnie będę często zaglądał tu w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji na temat autka. Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam

Od kwietnia ujeżdżam E60 530d z active steering i dynamic drive. Na www.e60.net jestem pod nickiem "PoleApart". Na pl.misc.samochody jako "Przemek V". Link do zdjęć w sigu.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Pasjonuje się BMW z lat 80-90.

Jestem w posiadaniu E30 320i 88r.

Gorąco pozdrawiam forumowiczów.

Tymon

Opublikowano
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów ;)

Takie sobie BMW by TTC Kraków ;-)

http://images21.fotosik.pl/401/c4c86dad2f2897d0.jpg

Opublikowano
Hej. Czytam forum już od dłuższego czasu bo jest NIEOCENIONYM źródłem informacji na temat BMW :) Jeśli chodzi o te samochody, to jestem ich kompletnym fanem !! Miałem przez kilka lat e32 730iA i mimo, że ten samochód dał mi nieźle w kość (no taki egzemplarz kupiłem zmęczony dość :)) to zaczął on moją fascynację marką. Tydzień temu dokładnie kupiłem e36 320i Touring 1995 i... ech... szkoda gadać... SUPER :) choć mógłby byc 323 :) to trafiłem chyba na auto chyba naprawdę niezłym stanie. Się okaże :) Pozdrawiam i do napisania!
Opublikowano

Witam, od tygodnia jestem posiadaczem BMW E30 316 z 1990r. z wstawionym silnikiem 1.8 is. Narazie nie chodzi to tak jak powinno ale trochę włożonej pracy i mam nadzieje że będzie chodzić jak powinno. Na forum będę się starał pomagać kolegom w stopniu jakim będe mógł choć na początku będe sam liczył na waszą pomoc.

Pozdrawiam