Skocz do zawartości

Co powiecie na temat tych wycieraczek??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od tego jest dzial CZESCI

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewforum.php?f=31

dlaczego pytasz sam o wycieraczki ktore sprzedajesz?

swoja droga moja opinia jest taka [z doswiadczenia] ze lepiej kupic w aso oryginalne - sluza znacznie dluzej! [byly tez tematy ze na allegro za 100 oryginaly ktos sprzedawal, ja kupilem w aso za 200 i jestem zadowolony]

pzd.

d.

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
No nie. To juz bezczelność. Drugi który nie wie o co chodzi :) Chociaz miejscowość byś zmienił i usunał reklamę z podpisu. Nie schodzi towarek? :)
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
No nie. To juz bezczelność. Drugi który nie wie o co chodzi :) Chociaz miejscowość byś zmienił i usunał reklamę z podpisu. Nie schodzi towarek? :)

nachalny jakiś facet. Ja też kupiłem w ASO.

PawełH
Opublikowano
Bosche poszły do smieci po 3 miesiącach i jak narazie to Valeo po 5 miesiacach spisuja sie ok .Nastepne do testów będą oryginały.
Opublikowano
To nie ja sprzedaje to, lecz mój znajomy. Chciałem zapytać z ciekawosci co uważacie za lepsze. Ja osobiscie tez wolę Valeo od Boscha, a jak z oryginałami to nie wiem.
Opublikowano

A u mnie właśnie Boscha są ok, a właśnie valeo poszły na śmietnik.

A z tym spamowanie, to już przegięcie. Proponuję bombę od moderatora!

Opublikowano

On_33 ma takiego nicka jakby w akcie desperacji szukał partnera do bzzz na czacie WP...

A co do wycieraczek popieram oryginały ze względu na konstrukcję profili (ostatecznie dopuszczam wymianę samych gumek w oryginalnych wycieraczek i to działa)...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest w moim mieście taki sklep gdzie oferują same gumy.

Też się zastanawiałem jakie wycieraki sobie sprawić. W poprzedniej miałem VALEO i były ok. Ale takiego wymiaru jak do e39 to oni nie sprzedają na sztuki tylko dedykowany komplet.

I trafiłem wreszcie do tego sklepu a tam facet mi proponuje same gumki.

Myślałem , że to taki sam szmelc , jaki widuje się w marketach. Ale on mi pokazuje gumki za 6pln i mówi , że to tani szmelc.

I pokazuje mi gumki za 25pln/szt i mówi , że będę zadowolony.

Kupiłem i jestem zadowolony :D

Są to gumki o długości 70cm i trzeba je zamontować w odpowiednim kierunku

Niestety nie wiem kto jest producentem. Facet mi mówił ale zapomniałem.

Mam je od września i są jak nowe. Cicho i ładnie zbierają.

Trzeba tylko pamiętać , że przy montarzu gumek nie wolno zaciskać tych łapek , które je trzymają. Gumka musi się poruszać swobodnie. :idea:

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
ja kupiłem 2 tyg. temu oryginały na Allegro za 100 zł i są :cool2: ciche i dobrze ściągają wodę (zobaczymy jak długo :mrgreen: )
Opublikowano
Całkiem niedawno założyłem Valeo silencio, a cały czas wcześniej używałem BOSCHA i jak dla mnie najlepszym wyjściem będzie powrót do boscha. Zużyte lepiej się sprawdzały niż nówki valeo.
Opublikowano
ja kupiłem 2 tyg. temu oryginały na Allegro za 100 zł i są :cool2: ciche i dobrze ściągają wodę (zobaczymy jak długo :mrgreen: )

Też je kupiłem :mrgreen: mają 6 miesięcy i działają bez zarzutu.

Opublikowano
Również polecam oryginały z ASO jestem w 100% zadowolony są ciche zbierają idealnie i o wiele trwalsze od innych słynnych firm wiadomo jakich i podobno są na rynku podróby tych słynnych i dobrze znanych firm a może dlatego są takie rozbieżne opinie jeden z nas kupi oryginał a drugi chińską podróbkę i jest niezadowolony uwaga chinole wszystko podrobią zresztą temat wycieraczek był już nie jeden raz wystarczy przeczytać jest wiele tego

M-PAKIET

Colour ORIENTBLAU METALLIC

Skórka BEżOWA

8,5 l/100km w mieście