Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem E30 320i Turing :)

Niestety jest to moje pierwsze BMW więc proszę o wyrozumiałośc, nie to że jestem kompletny laik ale... :)

Nie masz co zrobic kasą ??........

Zostań klientem stacji ASO :)

Opublikowano

Witam.

Od 5lat posiadam e34. Zaglądałem do Was często, a teraz nadszedł już czas na dołączenie do grona czynnych użytkowników tego forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam się Łukasz i od dzisiaj stałem się... mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem BMW e39 530d

mam nadzieję że będę zadowolony z zakupu! :twisted:

Opublikowano
Uszanowanie wszystkim klubowiczom! Mam na imię Piotrek i całkiem niedawno zrealizowałem swoje marzenie. Jest to moje drugie BMW, pierwsza była E36 318i 1991, autko było tak genialne, że postanowiłem nie opuszczać tej marki. Pozdrawiam!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam serdecznie Forumowiczów ;) Mam na imie Maciek i aktualnie jestem w trakcie poszukiwań bmw e46 - najchętniej poliftingowej :8) . Do tej pory poruszałem się Mercedesem jednak niestety nowsze auta tej marki nie spełniają moich oczekiwań a na starsze niestety mnie nie stać :) Samochody marki BMW zawsze uważałem za eleganckie wbrew wielu stereotypom. Mam nadzieje że informacje zawarte na niniejszym forum pomogą mi w poszukiwaniach odpowiedniego rgzemplarza oraz w jego późniejszej eksploatacji. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników i fascynatów BMW ja jak do tej pory jeździłem tylko autami spod znaku 4-pierścieni, ale dwa dni temu przełamałem się i dołączyłem do grona użytkowników marki BMW a czy zostane fascynatem tej marki to czas pokaże jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam.
Opublikowano
Powitać :D W dniu wczorajszym nabyłem BMW 316i compact z 1999 r z 1.9l 105 km silnikiem czyli chyba z M43TU B19 z tego co zdążyłem wyczytać, jeśli ktos potwierdzi z forumowiczów to bardzo sie ucieszę, że to właśnie to oznaczenie ;] przyznam się bez bicia nigdy nie byłem fanem bmw, a samochód kupiłem trochę z przysłowiowego "braku laku" lub "jak się nie ma co się lubi ...", bo był mi po prostu szybko potrzebny, ale muszę powiedzieć, ze wracałem nim dzisiaj z 200 km trasy powrotnej do domu z miejsca zakupu i szczerze mówiąc jestem bardzo mile zaskoczony - jeśli pójdzie tak dalej to podejrzewam, że kolejne będzie też BMW xD oby tylko tak dalej ;] Pozdrawiam z WLKP ;]
Opublikowano

Witam wszystkich.

Od pół roku Was czytam, odkąd zapragnąłem sprawić sobie jedyneczkę.

Wasze posty bardzo mi pomogły zorientować się w detalach tego modelu BMW i na co zwracać uwagę przy kupnie, gdyż wczesniej znałem tan samochód tylko z tzw. "ulicy", a że jest to dość rzadki samochód na naszych drogach znałem go pobieżnie.

Od dwóch miesięcy moje marzenie się spełniło i jestem szcześliwym oneposiadaczem, czas więc dołoczyć do waszego grona :)