Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów...

1,5 roku temu ściągnąłem z USA E90 328i (rocznik 2007) i własnie trafiłem na to forum...

Pozdrawiam,

Michał

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Odwiedzam to forum od 6 miesiecy,od tego tez czasu jestem posiadaczem E 46 jest to moj pierwszy model bmw!Z Waszych porad na tym forum korzystalem juz kilka razy ,pomyslalem ze czas sie zarejstrowac! Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Witam :wink:

Jak narazie BMW nie mam, aczkolwiek intensywnie poszukuje dobrej 530d e60 :lol:

Opublikowano

Witam,

Od kilku dni jestem posiadaczem BMW 320d E46 po lifcie z 2002 roku. Wcześniej była Corolla e11 (tylko z mocą u niej było kiepsko :wink:)

Pozdrawiam

Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
No też witam,a reszta pisze po prawej stronie i na dole.PZdr
Opublikowano

Witam wszystkich,

niestety nie mam jeszcze swojego BMW, ale jestem w trakcie poszukiwań E30 lub E36...

mam nadzieję, że już teraz oraz po zakupie będę mógł liczyć na Waszą pomoc, a swoją już teraz Wam oferuję...

Opublikowano
Siema, nie muszę chyba pisać, że jestem tutaj nowy gdyż temat mówi sam za siebie :) Dodam, że jeszcze nie mam swojego BMW a forum to ma pomóc mi podjąć decyzję o zakupie, bądź też nie upragnionego modelu. Obecnie jestem użytkownikiem dwóch samochodów Hondy Accord 2005 2.0 mojego taty i Peugeota 207 mojej mamy, jednak marzy mi się ( z resztą tacie też marzy się najnowsze 530d, a wcześniej marzyło mu się również 530d ;) ) teraz własne autko i mam nadzieję, że dzięki waszemu doświadczeniu praktycznemu i mojemu teoretycznemu uda mi się podjąć tą jakże ważną życiową decyzję ;)
Opublikowano
Witam wszystkich.Czytam to forum od pół roku.Dzięki niemu bardzo wiele się dowiedziałem.Pozdrawiam wszystkich fanów marki. :D
Opublikowano

witam wszystkich,

jestem na kupnie bmw, stąd moja obecność tutaj, mam już upatrzony egzemplarz więc mam nadzieję wkrótce stanę się pełnoprawnym forumowiczem :wink:

pozdrawiam,

matt_

Opublikowano
witam wszystkich serdecznie:) dokladnie od dzisiaj stalem sie posiadaczem BMW i mam nadzieje ze nie pozaluje tej decyzji:) licze na jaka kolwiek pomoc, pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
Opublikowano

Witam wszystkich,

Jeszcze nie mam BMW ale poluje na czarna e30 M-technic II niedotknieta agrotuningiem:)

Pozdrawiam!

Opublikowano

witam wszystkich, darek 33 lata z lublina:)pozdrawiam wszystkich

ps. jest ktos moze z lublina kto by pomogl w paru sprawach odnosnie bmw?

Opublikowano

Witam Wszystkich ;)

Obecnie użytkuje Passata b6 lecz zamierzam zamienić go na bmw serri 3 lub 5.

mam nadzieje że znajdę tu dużo cennych wskazówek potrzebnych przy zakupie konkretnego modelu.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam wszystkich posiadaczy BMW :D

Od wczoraj zostałem posiadaczem BMW E46 330d z 2004 roku wcześniej tzn. w latach 90-tych posiadałem BMW E30 318IS później E36 325 później BMW 525TDS ale później zdradziłem markę na rzecz AUDI różnych modeli i po latach powróciłem znowu do BMW i chyba już nie kupię innego wozu jak tylko BMW "freude am fahren"

Naprawdę jazda Betą sprawia wiele radości z jazdy. Mam nadzieję że będę mógł pomóc w jakikolwiek sposób i myślę że też otrzymam pomoc w problemie. Pozdrawiam wszystkich Mariusz z Żor koło Rybnika.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

witam

do tej pory użytkownik japońskiego sprzętu jeżdżącego, z bardzo mocną wolą stania się właścicielem auta marki wiadomej :8)

pzdrv_pudel

Opublikowano

Witam,

Do tej pory Opel, ale juz od 6 miesiecy poszukiwania trwaja nad zdrowym e36.

pozdrawiam,

Opublikowano

Witam wszystkich

Swoje pierwsze bmw zakupiłem ponad pół roku temu jest to E90 z początku produkcji, póki co jestem zadowolony i mam nadzieje że tak zostanie :D

pozdrawiam

Opublikowano

witam

jestem wilk, bmw uwielbiam od dziecinstwa, od kilku miesiecy posiadam e36 316, choc moim autem marzen jest e31 :), z poczatku szukalem e30, lecz ciezko bylo znalesc dobrze utrzymany model w przyzwoitej cenie, jednak trafilem na okazje i mam e36 x), czarny sedan x), fakt bylo z nim troche problemow ale doslownie WSZYSTKIE we wnetrzu... teraz auto doprowadzone do porzadku, wiekszosc problemow rozwiazano, lecz wciaz trzeba wlozyc w moja beemke pare zloty, jednak pieniadze jak i czas wlozony w kupno i doprowadzenie go do stanu "przyjemnej" eksploatacji w zadnym wypadku nie jest stracony

wciaz zamierzam "grzebac" bo BMW to zycie

;P dzieki pozdrawiam ;P

Opublikowano

Witam

Znowu stałem sie właścicielem BMW - mam nadzieje, że tym razem będę zadowolony.

Opublikowano

Witanie dla Wszystkich,

dzisiaj się zarejestrowałem, ale mój X5 dotrze dopiero jutro

pozdrawiam

Andrzej

Opublikowano

Witajcie!

Założyłem ten post, gdyż z każdym dniem przybywa nam nowych użytkowników :)

Proponuję, aby każdy z nas się przywitał i cieszył się z informacji, które znajdują się na naszym forum.

Edytowane przez bumblebee
Przyklejam!! Aby nie uciekło ...

Opublikowano

Baaaardzo mi się to podobuje ...... :cool2:

a nie wejdzie taki jeden ,ani be ,ani me ,jedno pytanie ,bo mu się coś popsuło i więcej ani widu ani słychu ,a tak ...

zupełnie inaczej .

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

Witam kolegów i koleżanki!

Jestem z Krakowa, od sierpnia 2009 jestem właścicielem BMW 120d, na forum od października 2009.

Zapraszam do mojej galerii i zachęcam do zostawienia komentarza.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=124115

Pozdrawiam,

Matti