Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów od września 2008r jestem szczęśliwym użytkownikiem marki BMW modelu E46 z 1999r. Jest świetnym autkiem i polecam. Cieszę sie że w końcu mogę przystąpić do waszego, naszego klubu serdeczne pozdrowienia. :shock:

Edytowane przez BMW-ROBSON

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam wszystkich jestem dopiero na etapie zakupu i mam nadzieje ze juz po weekendzie bede sczesliwym posiadaczem upragnionej E91

Pozdrawiam

Opublikowano
Dopiero się zalogowałem ,więc zaczynam od przywitania się z Wami. Witam wszystkich . :)
Opublikowano

Witam

Mam nadzieję, że w krótkim czasie dołączę do posiadaczy BMW.

Opublikowano
Witam wszystkich... Jestem posiadaczem BMW E82 120d 2008r od paru miesięcy. Jeżeli chodzi o mnie to wcześniej jeździłem VW Golfem :P. Cała moja rodzina jeździ BMW więc postanowiłem zmienić autko na Beti. Jak już wspomniałem cała moja rodzina jest zagorzałym fanem marki BMW posiadamy w stajni BMW Z4 35is 2010 rok, BMW X1 20d 2010 rok, BMW 740xd 2010 rok! Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam!

15.10.2010 stałem się posiadaczem e30 318is 1990 r.(?)

pzdr

Tomasz

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów i pozdrawiam
Opublikowano

Witam

Nie posiadam jeszcze BMW, ale zbieram informacje, przymierzając sie do zakupu.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie, jestem swierzakiem o imieniu Damian i pochodze z okolic Szczecina.Jestem wlasnie w trakcie poszukiwania swojego pierwszego Bmw.
Opublikowano

Witam.

Chciałem przywitać się ze wszystkimi :D Mam na imię Łukasz, aktualnie jeżdżę Hondą Civic, ale jakiś czas temu dokupiłem e30 325i do driftu. Do tego ojciec ma e70. Tak więc myślę, że na jakiś czas tu zostanę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu miałem przyjemność posiadania bmw e36 i możliwe, że w niedługim czasie powrócę do bawarskich produkcji :) Obecnie vw passat b5 fl

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów :)
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów :) mam nadzieję miło spędzić czas na tym forum
Opublikowano

Hej Klubowicze i miłośnicy motoryzacji w wydaniu tylno -napędowym. :)

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem e34 z 90r,wcześniej jeździłem fordem i jestem przed pierwszą zimą z tylnim napędem...

Mam nadzieję że na wiosnę będę jeździł tym samym autem w tej samej kondycji jej i moim :D

Jestem z mazur... Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Opublikowano
Witam, od czerwca jestem posiadaczem E34 520i jest to pierwsze auto tej marki i przyznam że pomijając ekonomię to mi się ono podoba. Pozdrawiam. :wink:
Opublikowano
Witam Wszystkich fanow, fanatykow, szczesliwych posiadaczy, milosnikow i najbadziej tych uzaleznionych i zakochanych w marce BMW. Jestem posiadaczem juz dosyc dlugo BMW E36 1.8IS 92r, jednak niezbedne bedzie nowe serduszko w niej a mianowicie M52B28TU. Pozdro dla wszystkich forumowiczow.
Opublikowano
Witam wszystkich na forum.Wlasnie od niedawna jestem posiadaczem X5.
Opublikowano

halo halo, 2 miesiące temu kupiłem e36 318i, 280tys. przebiegu, do wymiany parę rzeczy mi zostało i będzie jak nówka:D

również mój pierwszy samochód, i od razu tył napęd:P (wcześniej jeździłem mondeoII ojca), z uśmiechem na ustach oczekuje pierwszego śniegu:p

pozdrawiam klubowiczów (szczególnie podlasie!)

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników samochodów marki BMW, pozdrawiam serdecznie i życzę przyjemności i satysfakcji wynikającej z posiadania i używania tych aut. Wszystkim szerokiej drogi.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano

Witam,

Przymierzam się do zakupy E46 stąd też zacząłem od miejsca w którym każdy przyszły właściciel BMW

powinien się znaleźć, czyli forum BMW-KLUB.

Pozdrawiam klubowiczow.

Opublikowano
Witam Wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem fajnego E30 324d i jest naprawde COOL :cool2:
Opublikowano

Cześć,

Witam wszystkich obecnych i przyszłych właścicieli BMW :-)

Opublikowano

Witam kolegów.

Właśnie stałem się posiadaczem E61. Nie jestem fanem marki anie też jej przeciwnikiem, auto mi się spodobało i je zanabyłem :D . Czy stanę się fanem marki to się okaże :? .