Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Mam na imie Pawel i od 2 dni jestem mega szczesliwym posiadaczem BMW e46 325xi touring w automaciku. Pozwole sobie pozniej dodac zdjecia do Galerii jezeli jest taka mozliwosc!

pozdrawiam i szerokosci zycze

Opublikowano

Hejka wszystkim.

Od tygodnia posiadam e61 lci 2007 o oznczeniu 525d czyli 3.0 d 197 km. Jest to moje pierwsze BMW. Auta szukałem dwa miesiące ale warto było poczekać. "Radość z jazdy" - potwierdzam w 100%.

Pozdro

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Mam na imię Paweł, mieszkam w Warszawie i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem e92 335i - auto jest rewelacyjne ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Mam na imię Paweł .. mieszkam w Piasecznie a w "garażu" posiadam e46 330ci coupe

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem z Poznania. Od 3tyg szczęśliwy posiadacz e87 116i pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano
Witam wszystkich. Właśnie przymierzam się do mojej pierwszej Czwórki. Niebawem mam nadzieję zostać pełnoprawnym forumowiczem :D
Opublikowano
Witam, mam na imię Krzysiek jestem z Rzeszowa, aktualnie zamieszkuje w Anglii. Jestem szczęśliwym posiadaczem e90 320d 163HP
Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Mam na imię Paweł, jestem szczęśliwym posiadaczem e91 - niesamowita frajda z jazdy i uśmiech z twarzy nie schodzi ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,

Przez ostatnie 18 lat jeździłem i jeżdżę wyłącznie subarakami, od dzisiaj mam 328iA z 95r. o udokumentowanym przebiegu 164000km.

Na razie poczytam, jestem zielony w sprawach BMW.

Maciek.

Edytowane przez FalaFala
Opublikowano
Cześć Ekipa!. Mam na imię Michał, jestem z okolic Janowa Lubelskiego/Kraśnika, od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E92 330D, wcześniej było E81 i E46. Pozdrawiam!.
Opublikowano

Cześć Wam!

Mam na imię Paweł i mieszkam we Wrocławiu. Od grudnia zeszłego roku jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E91 325d z 2006 roku. Jest to moje pierwsze BMW, więc dopiero sie go uczę ale moge spokojnie przyznać, że to juz chyba miłość :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich FORUMOWICZÓW BMW-klub.pl

Jestem nowy na forum i mam nadzieję że będę pomocny w kwestii doboru odpowiedniego oleju, filtrów i akumulatora, żarówek czy wycieraczek do szyb jak i dywaników.

Zawsze chętnie odpowiem na wasze pytania.

Mam nadzieję że moja wiedza przyda się do odpowiedniego dbania o nasze wspaniałe samochody. :D

Opublikowano

Czołem z Dolnego Śląska - Bielawa :)

Obecnie śmigam Touringiem E30 z wyczesanym M40B16 :D dodatkowo wspomaganym zapachem LPG.

Zarejestrowałem się na forum, ponieważ wymyśliłem sobie zmianę autka na E46 i muszę trochę o tych furkach poczytać.

Pozdro dla Wszystkich

_Jerry_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie, od ok miesiąca również jestem szczęśliwym jak na razie posiadaczem Touring'a e39 530D 20002r. Jestem z okolic Wschowa - Brenno, i tu może mała reklama dla zainteresowanych prowadzę studio detailingu więc każdego autodbacza zapraszam do kontaktu :) dla nowych znajomych z forum oczywiście jakieś zniżki :)