Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów!

Od kilku dni posiadam BMW E39 kombi w silniki 2,5D. Świetny samochód. Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam

Jeszcze nie posiadam BMW ale ostro nad tym pracuję i mam nadzieję, ze niedługo spełnię marzenie :) pozdr

Opublikowano

Witam serdecznie.

Od miesiąca jestem (póki co) szczęśliwym posiadaczem BMW 530d xd z 2009 roku. Autko trafiło sie bezwypadkowe z oryginalnym przebiegiem 121 000 km. Auto jest całkiem fajnie wyposażone choć mam już parę pomysłów na poprawienie tego i owego :)

Liczę na udaną współpracę i pomoc bardziej doświadczonych już posiadaczy BeeMek :)

Z mojej strony mogę okazać się pomocny w tematach ppoż/bhp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem szczęśliwym posiadaczem E39 530i, a dodatkowo po ostatniej przejażdżce F11 nie zamieniłbym mojej na taką :D

pozdrawiam

Opublikowano
Witam serdecznie.

Jestem szczęśliwym posiadaczem E39 530i, a dodatkowo po ostatniej przejażdżce F11 nie zamieniłbym mojej na taką :D

pozdrawiam

Cóż, jeden woli córkę drugi teściową :mrgreen:

Opublikowano
Witam wszystkich :) obecnie w poszukiwaniu e39 ale z marką od dawna związany :)
Opublikowano

Witam forumowiczów,

aktualnie bez Bmw ale ciągle w poszukiwaniu :).

Ps. Wesołych Świąt!

Opublikowano

Siema koleżanki i koledzy forumowicze!

Na razie w poszukiwaniu e39 w benzynie.

Opublikowano
witam jestem Michał z Malborka od paru miesięcy jeżdżę sprowadzanym przez siebie z niemieć bmw e39 2.0d z 2000 roku mam nadzieje ze jeszcze nie raz sobie będziemy mogli tutaj wspólnie pomóc
Opublikowano

Witam!

Jestem Dave i jestem w trakcie poszukiwań E87/81 120d 177KM. Liczę na waszą pomoc :D

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu szukam odpowiedniej E87 do kupienia dla siebie.

Szukam informacji na forum, jeżeli jest ktoś kto aktualnie chce sprzedać swoje autko prośba o kontakt.

Pozdrawiam

MG

Opublikowano

Witam!

Szukam E87 dla dziewczyny. Liczę na waszą pomoc ;)

Opublikowano

Witam,

Jako ze od 2-3 miesiecy jestem (nie)szczesliwym ( :wink: ) posiadaczem BMW, postanowilem zarejestrowac sie na forum.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie jestem od 3miesiecy posiadaczem bmw e60
Opublikowano
Witam wszystkich ... Aktualnie 2-ga bmka w zyciu ... Wrocław
Opublikowano
Witam wszystkich maniaków marki :)
Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie,

Okolice Tarnowa, przyszły właściciel E87; liczę na Państwa wsparcie :)

Pozdrawiam,

Radek (Rado33)

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam na imię Arek mam 33 lata i jestem uzależniony ...

od BMW ;)

aktualnie 3 :

e39 530d `99 - codzienne autko

e38 740i (manual 6biegów) `94 - na sprzedaż na dniach niestety - auto letnio weekendowe i szkoda mi go trzymać w garażu - jedna 7mka styknie ;]

e65 745i `03 - autko na trasy

pozdrawiam

Edytowane przez Arkadiuszk82

Opublikowano

Cześć wszystkim,

mam na imię Tomek, do tej pory poruszałem się E36 318iA M40, w chwili kupna auto miało 200 tys. teraz prawie 400k i dalej sprawnie działa, ale było cały czas dopieszczane :)

Nabyłem E46 320dA, które sprawia trochę problemów, a poziom skomplikowania w porównaniu budowy benzyny do diesla na początku przeraża..

O tyle o ile benzyniaka mogłem naprawić w każdym miejscu, to już z M47 pomoc na forum zapewne się przyda.. :) Zapewne, to wszystko wynika z poważnego zaniedbania poprzedniego właściciela.

Mam tylko nadzieje, że BMW kolejny raz mnie przekona do siebie i odwdzięczy się bezawaryjną pracą.. To chyba tyle.

Pozdrawiam

Opublikowano
Hej, mam na imię Michał, jestem w trakcie poszukiwań e91 :) Pozdrawiam
Opublikowano
Powitać wszystkich :) Jestem zdeklarowanym BMW-holikiem - dwa auta i moto jedynie słusznej firmy. Amatorsko doposażam auta (swoje) i moto. zacząłem się też bawić programowaniem ICOMem ale długa droga przede mną. Mam nadzieję, że się na coś na forum przydam i będę mógł pomóc, a nie tylko korzystać :) Pzdr
Opublikowano

Witam Wszystkich:)

Mam TO od półtorej roku, nie żałuje ani jednej złotówki na wahę, codziennie muszę usłyszeć melodię sześciu cylindrów wkręcanych powyżej pięciu tysięcy obrotów, tankuję zawsze do pełna a ona wyciąga jęzor spomiędzy nerek i krzyczy - "Jeszcze!"

To co, że jest pełnoletnia, ma wszystko to co do jazdy potrzebne...przynajmniej za używanie nie grozi prokurator:)

Szerokości i gumowych drzew!

Pozdrawiam

Sławek

Opublikowano

Witam Panie oraz Panów :)

Jestem świeżą posiadaczką tak zacnego samochodu jakim jest BMW :) Mam na imię Magda, liczę na mile spędzony czas, wsparcie a nawet bliższe kontakty koleżeńskie :8)

No więc w drogę, oby jak najdłużej na forum i zawsze z uśmiechem i pełnym portfelem :mrgreen:

Pozdrowienia :D

Opublikowano

Witam, szczesliwy posiadacz bmw e87 od niedawna :)

pozdrawiam Łódź