Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów BMW klubu ;) jestem z okolic Krosna (podkarpackie) od miesiąca jestem w posiadaniu e36-stki 318 w wyposażeniu wizualnym ///M Power'a;) niebawem dodam foty;) pozdro!!
Opublikowano

Witam.

Mam na imię Kamil.

Dopiero planuję zakup BMW. Zauroczony e36 Coupe, wnikliwie studiuję opinie użytkowników i informacje/spostrzeżenia o tej serii :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich

w tym dziale po raz pierwszy :oops:

dotychczas poruszałam się po działach ogólnych

Jestem obecnie na etapie zniechęcenia szukania wymarzonej jedyneczki :(

z powodu stanu rynku aut :evil:

pozdrawiam

Anna

:)

• Zarejestrowani
Opublikowano

Nie zniechęcaj się i szukaj! ;)

Te w dobrym stanie to mało kto sprzedaje... ale się zdarza ;) Ja sam musiałem kupić po wypadku bo innych nie było :) Ale tragedii przy wypadku, nie było więc się zdecydowałem. Z tego co wiem kilka osób na forum rozważa sprzedaż (niestety tylko rozważa ;) ), wszedł nowy model i kusi, więc może się trafi odpowiedni egzemplarz.

Opublikowano
Starym, dobrym zwyczajem, pragnę powitać wszystkich użytkowników Forum BMW-klub. Moja przygoda z marką BMW nie trwa długo, gdyż dopiero od niedawna stałem się posiadaczem BMW e46 320d z 2003 roku. Czy szczęśliwym? Czas pokaże, lecz wszystko na to wskazuje . Mam nadzieję, że czas spędzony na forum, będzie przyjemnością zarówno dla Was jak i dla mnie, a fascynacja marką będzie okazją do wymiany rzeczowych poglądów i wielu ciekawych rozmów. Jeszcze raz witam wszystkich. :D
Opublikowano

WItam

Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E39 od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony z zakupu i mam nadzieje że to sie nie zmieni:) Jestem to moje pierwsze BMW.

Opublikowano

Witam Panów, witam Panie również.

Właśnie kupiłem swoje pierwsze BMW. Jest nim przedliftowe E46 330d. Przesiadłem się z hond, w zasadzie samych civic'ów - EG4, EG6, EJ9. Wcześniej jeździłem trochę 3,5 litrową E39 i postanowiłem, że czas się przesiąść z civic'a na jakieś poważniejsze auto.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam! wszystkich i pozdrawiam.

RADIOSTART

Tel.: 722 171 351

e-mail: s.uanakonda(małpka)gmail.com

WhatsApp +48 722 171 351

Opublikowano
Hejka nazywam się Julian i od tygodnia śmigam granatowym E39 touring 525TDS z 1998 r. jest to moje pierwsze auto tej marki i tej wielkości, jak na razie jestem zakochany :) pozdrawiam forumowiczów
Opublikowano

Witam wszystkich! Być może już niedługo stanę się posiadaczem jedynki z 2005 roku z silnikiem 2,0 benzyna 150 KM!

Tak więc chciałem się z Wami przywitać już teraz! Prędzej czy później i tak kupię jedynkę bo się po prostu zakochałem!!!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano

Witam wszystkich motoryzacyjnych zapaleńców :wink:

Ja zostałem niedawno właścicielem BMW 525i z 2000r. i bardzo mi się ono podobna :8)

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem od niedawna szczęśliwym użytkownikiem BMW e91 320d z silnikiem N47D20

Właśnie przeglądając forum się naczytałem o wadach konstrukcyjnych tego silnika itp. ale jak narazie nie słychać dziwnych dźwięków choć przebieg 193 tys km :? Zobaczymy co dalej ...

Pozdrawiam Mieszko