Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam was, jestem w trakcie poszukiwań bmw e90, jest to trudna sprawa ale nie poddaję się. :)
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam,posiadam juz od kilku lat marki bmw ale dopiero teraz zaczelem sie interesowac forum bmw ze wzgledu aby sie podowiadywac czegos wiecej na temat tych wspanialych marek :) obecnie posiadam E38 z roku 96 i E46 Cabrio z roku 2000 ktore czeka na wiosne :))) pozdrawiam wszystkich...
Opublikowano

Serwus, serdecznie wszyskich witam.

Od kilku lat jestem posiadaczem E39 ktore coraz bardziej daje sie we znaki.

Opublikowano
witam, obecnie jeżdżę e46 w sedanie od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolony, ale jednak chcę zmienić na e46 coupe, jestem po prostu chory na ten samochód i muszę go mieć, poszukuje już jakieś zdrowej w miarę przyzwoitej sztuki od paru miesięcy i póki co same padliny :x , dlatego też trafiłem na to forum i po cichu liczę że w końcu coś znajdę :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich fanów BMW :)
Opublikowano

Witam,

Piotr - Gdynia- 118d E87 LCI 10/2007 od listopada 2008 wcześniej E81 118d też 2007 od nówki do 11/2208. Pozdrawiam wszystkich:)

Opublikowano
Witaj i podziel sie informacją co Cię skłoniło do zmiany E81 na E87 przy tych samych silnikach. Wyposażenie czy ilość drzwi?
Opublikowano

Witam Szanowne The Forum.

W związku z niedawnym crash-testem mojej poprzedniej Saabiny, przyszło mi do głowy aby zainteresować się bliżej marką BMW. Tak więc witam Wszystkich :-)

Pozdro

Jaro

Opublikowano

Witam. Posiadam BMW 1, rocznik 2005, silnik 118d. Niedługo zamierzam dodać fotki do galerii i modyfikować bunie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!!!

Jestem tu nowa i jestem właścicielką BMW 1 E87 118d z serii Efficient Dynamic z roku 2009 oraz BMW 5 2008r. z serii Mpakiet .

Pozdrawiam wszystkich fanów tych cudnych "Beemeczek"!

Opublikowano

Serwus, jestem Marek, planuję powrót do przygody z BMW po bardzo fajnym wynalazku zwanym Allroad :).

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych!

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

kolejna Pani graty :cool2:

skad jestes?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam fanów biało - niebieskiego śmigła! :D

Choć w tutejszym klubie jestem od kilku lat, to w tym dziale jednak, od przysłowiowych kilku dni.

Przez 5 lat z mężem byliśmy użytkownikami dwóch identycznych TDSów. Okoliczności zmusiły nas do ich sprzedania, bo były na polskich "blachach". Przerejestrowanie kosztuje, a bawić się w ciuciu babkę ze stróżami prawa, się nie opłaci. Kiera z lewej strony też nie ułatwia żywota, a wartości takie auta na wyspach nie mają wielkiej. "Poszły" do Polski.

Po ponad 2 latach na naszym podjeżdzie znów stanęło BMW! :D

Tym razem jest to bardzo gustowne, czarne E87 120d. hatchback 2005'.

A że przy nie nowym już nabytku jest zawsze trochę pracy, więc fotki będą w swoim czasie. :wink:

Pozdrawiam klubowiczów i administrację! :D

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano

Moje uszanowanie Koleżanki i Koledzy :D

Od kwietnia ub. r. jestem właścicielem czarnej E 87 z 2004 118d. Autko jest z polskiego salonu, obecnie ma nalatane ponad 150 tys. Na wiosnę przymierzam się do zakupu alu felg, a potem zobaczymy na co pozwolą finanse.

Jako że jestem mechaniczno-technicznym ignorantem liczę na pomoc i rady bardziej doświadczonych i ogarniętych forumowiczów. Dziś np. spróbuję pozbyć się błędu inspekcji z deski rozdzielczej (service reset) oraz postaram się odblokować ukryte menu :idea:

Pozdrawiam,

Tomek.

Opublikowano
Witam wszystkich miłośników biało niebieskich śmigieł.
Opublikowano

Witam ponownie,

po długich poszukiwaniach teraz BMW 120d, E81, 2007r. Autko kupione za granicą, jak aura pozwoli dodam niedługo trochę zdjęć:) Po poprzednim E87 bakcyl pozostał:)

Opublikowano

Bardzo mi miło Panowie :)

Dołączyłam do Was ze śląska, tak jak Ty - Krzysiu555.

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

hmm jest fajnie ze slask :norty:

trzeba bedzie pomysles o spocie

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników forum, Mam na imię Paweł, jeżdżę E30, to moja druga "Bawarka".
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Radek z Częstochowy. Jestem tu nowy. Siedzę za kierownica BMW E87 2006r M-pakiet. Autko zakupiłem rok temu w maju :)

Pozdrawiam, Radek :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jaki kolor?bo niebieska widzialem na blachach SK?
Opublikowano
Witam, nazywam się Tomasz, ostatnio posiadałem BMW 520D 2003r sedan, a od niedawna jestem posiadaczem 530i Touring 2001r. Do zobaczenia w tematach i na drogach!
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Posiadam swoje pierwsze bmw e36 316 compact :)

pozdrawiam Łukasz

Opublikowano

Witam

Jestem nowy na forum, bmw posiada moj brat i czasami chce mu pomoc coś przy aucie naprawić, a nie płacić mechanikom.

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów

Bmw nie posiadam jeszcze, ale zamierzam zakupić coś z serii 1, dlatego też zarejestrowałem się na tym forum, chciałbym

wcześniej poznać jak najlepiej ten samochód i prosić was o pomoc w wyborze/zakupie.

Daniel