Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Jeszcze BMW nie mam ale planuje - stad moja obecnosc tutaj.

Do poczytania!

Pzdr.

dren

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 648,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem E46 320d. Od jakiegoś czasu regularnie czytam forum i postanowiłem się zarejestrować, aby od czasu do czasu uczestniczyć w dyskusjach :)

pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy aut spod znaku niebieskiego śmigła :)
Opublikowano

Witam jestem nowy na forum..

Jestem posiadaczem Bmw E34 520i, i bardzo czesto tu jestem tzn czytam wasze dyskusje i postanowiłem się zarejestrować.:)

Opublikowano
Miło mi powitać wszystkich forumowiczów i posiadaczy BMW. Wkrótce zamierzam kupić sobie samochód tej marki.
Opublikowano
Witam.Paweł ze Świdnicy.Przesiadłem się z astry 3 opc na bmw e46 330d 204 KM.daje radę :D Pozdrawiam
Opublikowano

No to i ja sie przywitam!

Arek z Wrocławiam 323ti compact, juz w trakcie przebudowy na lzejsze, szybsze, zwinniejszy....tylko kierowca poczatkujacy ;-)

Pzdr!

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy, miłośników a przede wszystkim pasjonatów marki BMW. Mam na imię Dominik. Jestem z Mazowsza.
Opublikowano
Czołem kierowcy BMW, BMX i innych :D
Opublikowano

witam forumowiczów,

cały czas poszukiwania E46 325, 328 badź 330 tylko benzyna

pozdrawiam

Opublikowano
Witam serdecznie ;) i pozdrawiam z Bydgoszczy ;)
Opublikowano

witam Wszystkich :D

jako ze została sprzedana e46 330D to teraz przyszedł czas na e60 z jedynym słusznym dieslem 3.0 l :D

pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Moje trzecie już bmw i aktualnie jedyne to 330ciA e46. Pozdro ;)
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów i fanatyków bmw, oraz zycze zarazem stałbym "bywalcom"wyrozumiałosći dla Nas "świezaczkow" hehe pozdrawiam: )
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Jakiś czas temu przesiadłem się z A8 D2 4.2 na E63 4.4. Dopiero teraz oficjalnie się z Wami wszystkimi witam.

Opublikowano
Witam , wszystkich od listopada zeszłego roku jestem posiadaczem modelu E46 w wersji 1.9 118k, przed liftem i bardzo się cieszę, że istnieje to forum, do którego od dziś pragnę dołączyć .Pozdrawiam
Opublikowano

Witam, cześć i czołem.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Witam wszystkich. Forum czytałem od jakiegoś czasu, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem E60 545i :)
Opublikowano

To i ja się przywitam, chociaż powinienem to zrobić dobre 4 lata temu chyba ;)

Mikołaj, od roku jestem posiadaczem nowej 118D (3ciej z kolei !!!). Poznań.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Witajcie :)

Z tej strony baba, Karolina :P Niestety nie jestem pełnoprawną członkinią tego forum bo na razie BMW jest jedynie w moich marzeniach. Miałam przyjemność jeździć E36 i E46 - właśnie dzięki tym autom zauroczyłam się marką.

Obecnie mam bzika na punkcie BMW Serii 1.

Jeśli ktoś z Was chciałby oddać swoją Jedynkę w dobre ręce, to proszę pisać :) (118i / 120i / 118d / 120d)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

już dłuższy czas poszukuję BMW E46 lub E39 Touring z benzynowym R6, żeby służyło jako rodzinne wozidło. Forum wspiera mnie w zbieraniu informacji o tych modelach. Polski rynek niestety nie rozpieszcza. Może niedługo znajdę coś sensownego.

Pozdrawiam

Łukasz