Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

forum przeglądam już od dłuższego czasu, a niedawno postanowiłem się zarejestrować. Od kilku tygodni jestem zadowolonym właścicielem 520i E34. :)

Pozdr

Piweł

Opublikowano
Witam, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem e46 320d (na spółe z tatą ;) ) więc czas najwyższy sie zarejestrować.....
Opublikowano

Witam, więc jestem nowy :D

Pozdrawiam wszystkich fanów MARKI BMW :)

To dopiero moje pierwsze auto tej marki i już wiem że nie ostatnie !!!

wczesniej były polskie wynalazki .............GOLF III a teraz BMW :)

Autko to E36 318 TDS Touring ..............

Jeszcze raz Witam i pozdrawiam WOLF ............

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Witam,

Dopiero dziś zajrzałem na to forum, i momentalnie się zarejstrowałem. Jeżdzę BMW od 1992, były to kolejno:

524 td

635 CSiA

728

750 Li

628 CSi (aktualnie)

Opublikowano

Witam Wszystkich!!

W listopadzie 2005 kupilem moje pierwsze BMW. Jest to E36 318i '94. Ten model byl moim marzeniem od zawsze!! Do teraz jeszcze nie moge uwierzyc, ze takowy posiadam!! BMW szybko 'wciaga' i juz teraz nie wyobrazam sobie innego samochodu.

Pozdrawiam!!

Tomek

Opublikowano

Witajcie, witajcie!

Już niedługo zamierzam nabyć swój pierwszy własny samochód i oczywiście będzie to BMW. To taka stara miłość, która czekała cierpliwie na spełnienie jakieś 15 lat. W końcu są ku temu warunki, choć powiem szczerze, że brałem też pod uwagę inne, powiedzmy sobie bardziej pospolite, marki. W międzyczasie od 10 lat użytkuję rodzinnego Mitsubishi Colta i nie dam złego słowa powiedzieć o tym małym japończyku. Zrobiłem nim 200 tys. km i zanosi się, że bez większych wpadek zrobi drugie tyle. Colcik na razie zostaje w rodzinie, a ja rozglądam się za własną betką.

Pewnie będę Wam trochę marudził, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Obiecuję wcześniej przeglądać archiwum! :)

Opublikowano

Witam całą społeczność i każdego z osobna ...

Zanim się zarejestrowałem przeczytałem uparcie wszystkie wątki , odnoszę wrażenie że już więkrzość z Was dobrze znam .

W posiadanie Buni weszłem chyba przez przypadek - nigdy nie myślałem że mogę czymś takim się cieszyć . Poprzedni samochód / pozwolicie że markę pominę - ale Niemiec /doprowadzał mnie już do granic cierpliwośći aż 13 września osiągnął zenitu - decyzja - złomowanie .

Telefon do Teściowej / ... no wiecie - tammmm / - pytaj ale wśród znajomych znajomych , po tygodniu była : Piękna Biała Bunia / wiem co sadzą nie którzy o tym kolorze ale co mi tam , kolorem nie jeżdrzę /

Do rzeczy :E 34 - wiek - '89 , poj. 250 i , podstawowa wersja - szyby korbki,ciemna tapicerka - kupiona od wdowy - jeden właściciel '38 rocznik- odszedł do krainy wiecznych łowów w marcu - przebieg 200 000 pełna dokumentacja wszystkich przeglądów , wychuchana i wypieszczona jakby wyszła z taśmy pół roku temu .Stała w garażu przykryta plandeką - bajka ? :liar: Sam nie wierzyłem - nie patrzyłem że golizna i w " starzym wieku " - ważne jak była eksploatowana / chyba dziadek gum nie palił ? /

Na silniku i kolektorze dolotowym jest jeszcze warstwa konserwująca , reszta wszystko ideał - ale się rozpędziłem ...

Jako nowy - zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu forum , dbania o Bunię i umieszczenia foto w awarcie i odpowiednim temacie ....

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Ha! Dobre :P

Czytam to forum już sporo czasu, a też dopiero teraz widzę, że jest taki temat :-)

No więc witam wszystkich miłośników BMW. Miło, że jest w naszym kraju grupa, która ma w życiu jakąś pasję. Pasję, którą jest ta właśnie marka. Wydaje mi się, że jesteśmy po to, aby pokazać ludziom, że można w samochodzie zobaczyć coś więcej, niż tylko blaszany środek lokomocji. Że można o niego dbać i szanować. Że BMW nie jest pojazdem dla pospolitego dresa... Ten stereotyp jest chyba najgorszy. I w tym nasze zadanie! Brońmy renomy tej marki, bo o to warto walczyć :-)

Asz, szlachetnie wyszło.

Do rzeczy. Są szeregi motomaniaków marzących o Porsche, Ferrari i innych luksusowych, szybkich wozach. A ja miałem jedno: posiadać e36. Kiedy nadeszła wreszcie taka możliwość, od razu z niej skorzystałem :-)

Poprzedni właściciele (auto było sprowadzone) nie wykazali specjalnej troski o nie.. Do wymiany od razu był tłumik, naprawa całego zamka centralnego oraz montaż alarmu, dobre obuwie, elektryka, filtry etc. itp.. Ogólnie wymaga jeszcze dopieszczenia, ale powoli, razem z moją dziewczyną, doprowadzamy go do stanu, na jaki zasłużył :-)

Moją wersją jest 318i z czerwca 93 roku. W przyszłości postaram się zrobić kilka fotek, bo na razie warunki atmosferyczne na to nie pozwalają :-)

Pozdrawiam! :-)

Opublikowano
Witam wszystkich urzytkowników tego forum, od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem BMW E34 525i z 1989 roku w pieknym czarnym kolorze. Jest to moje pierwsze BMW, ale kolejne (jak dobrze licze to 15) auto z napedem na wlasciwa oś (RWD Rulezz). Na dzien dziesiejszy jestem studentem Politechniki Krakowskiej (wydz mechaniczny 4 rok), w wolych chwilach pracuje tez jako kierowca (samochody ciezarowe i osobowe) lub mechanik samochodowy, mam nadzieje ze bedzie Nam sie milo wspoltworzylo dobra atmosfere na tym forum :D Pozdrawiam.
Opublikowano

Wiatm Wszystkich!! :D

Posiadaczem BMW jestem od marca 2005. Czym dłużej je mam tym bardziej lubię tą markę. Pomyślałem że w miarę możliwości warto poudzielać się na forum marki :cool2: Jak dotąd aktywnie udzielałem się głównie na forum o dieslowej tematyce.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :D

Opublikowano

Witam Wszystkich Fanów Najlepszej Marki na Świecie :)

Ja swoją przygodę z BMW rozpocząłem dzien przed Wigilią :)

Autko jest wypas i zadne inne mu nie dorównuje :cool2:

Pozdrawiam wszystkich :hand:

Udzielajcie się na forum :modlitwa:

i do zobaczenia na slotach. Ja w tym roku przyjade pierwszy :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników i sympatyków BMW

Od miesiąca jestem zadowolonym :D posiadaczem tej marki.

Chcialbym dodac, że oprócz porad i wiedzy merytorycznej jaką można znależć na tym forum jest też czasami spora dawka humoru :) a to oznacza że warto się przylączyć :cool2:

Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich maniaków BMW :D

Po 8 latach przesiadania się z marki na marke (a było ich 8) wkońcu znalazłem MARKE odpowiednią dla siebie i tak iuż zostanie do końca :D

na BMW chorowałem od dziecka ale odpowiedniej kaski nie było :D

Opublikowano

To ja też się przywitam po długiej nieobecności na forum :D

W przyszłym tygodniu będę wymieniał w mojej czarnulce kierunki pomarańczowe na białe więc myślę, że będzie okazja do zamieszczenia nowych zdjęć :D

AP

AP
Opublikowano

Witam użytkowników forum!:)

Mam na imię Łukasz, jestem z Białegostoku. Mam 19lat i jeżdże Toyotą Corollą 1.4, 1998r. Jak dobrze pójdzie, to za jakis czas stane się szczesliwym posiadaczem Betki. Pożądany model- E46 330D!

Życzę samych zielonych świateł i zepsutych fotoradarów (Smile:D)

PozdoOo!

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem szczęśliwym posiadaczem E34 530i z '89 roku.Auto kupiłem w sierpniu 1994,wcześniej miałem rekina z '81(318i).Jestem mechanikiem z zawodu i z zamiłowania,ale w temacie BMW nie czuje się ekspertem.Zęby zjadłem na Poldolotach i Kantach(125p).Chwilowo mam też Uaza(mam nadzieje że chwilowo bo chce go spieniężyć).

W kwestii Beemki to stawiam na orginał i nie interesuje mni pseudo tuning tzn spoilery z allegro 3 cm nad ziemią i ogólnie zbędne obciążanie plastikiem auta takiego jak BMW.FABRYKA WIE LEPIEJ :!: .

Ale się rozpędziłem,aż mi głupio :oops:

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow BMW ,jestem tutaj nowy posiadane autko to E30 316i 89r.

Kłaniam sie nisko i pozdrawiam.

Opublikowano

No więc kiedyś i ja musiałem tutaj trafić, żeby się oficjalnie ze wszystkimi przywitać, a więc cześć mam na imię Robert, od niedawna posiadacz e39 525 tds, jak na razie zachwycony własciwosciami jezdnymi beci, ale mimo, ze diesel mniej zachwycony spalaniem (przesiadłem się VW passata) - no cóż wyznaje jednak zasadę, że jakość za ilość:))

Pozdrawiam raz jeszcze zyczę wszystkim, szybkiego wybudowania szerokich autostrad, gdzie bedzie można docisnąć pedał w beci do podłogi:)

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Witam od około roku dołączyłem do osób, które przemierzaja drogi samochodami marki BMW, a dzisiaj dołączyłem do grona forumowiczów. W związku z tym chciałbym serdercznie wszystkich przywitać i pozdrowić:)