Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
gdzie dynamiczna wymiana oleju w skrzyni automatycznej? najlepiej Lublin
Opublikowano

1. Szukam elektronika który umożliwi streaming muzyki przez bluetooth

2. Szukam miejsca gdzie mogę wymienić olej w skrzyni rozdzielczej Xdrive.

Proszę o pomoc. Dziękuję :)

Opublikowano
1. Szukam elektronika który umożliwi streaming muzyki przez bluetooth

2. Szukam miejsca gdzie mogę wymienić olej w skrzyni rozdzielczej Xdrive.

Proszę o pomoc. Dziękuję :)

ad1 . Masz mulf2 high ? czy chcesz dołożyć jakiś chiński ?

ad2. Sam chcesz wymienić ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich

poszukuje warsztatu ktory bez nabijania w butelke wymieni rozrzad w e91 318d 2010r. z gory dzieki za wszystkie info

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Potrzebuje jakiegoś dobrego warsztatu który ogarnie mi problemy z moją bawarą. Chodzi o wentylator i problemu chyba z przepustnicą albo czujnikami? Szukam coś w Lublinie i okolicach. Z góry dzięki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkich

poszukuje warsztatu ktory bez nabijania w butelke wymieni rozrzad w e91 318d 2010r. z gory dzieki za wszystkie info

Autotronik - Bursaki 19, 20-150 Lublin

Robie u niego od x lat wszystko co mechaniczne/elektryczne/obsługowe.

Powiedz że jesteś z polecenia od takiego co robi czarną 3ke w kombi to Ci jeszcze zniżkę da : )

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam czy jest ktoś z Chełma lub okolic? Czy ktoś coś może powiedziec na temat serwisu LUXCAR w SREBRZYSZCZU koło Chełma?
  • 5 miesięcy temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Panowie, podobno w Lublinie są fachowcy od regeneracji dwumasy, sprzęgieł łącznie z powlekaniem kevlarem. Ma ktoś jakiś kontakt?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wymiana rozrządu to nie operacja na otwartym

sercu :D

Wiedzę mają. Nie jedno auto rozkręcili

i nie jedno złożyli.

Osobiście to u nich tylko miech wymieniałem

no i trochę gratów do auta kupiłem.

Ogólnie to polecam

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Cześć wszystkim. Poszukuję mechanika z Lublina bądź okolic, który by sprawdził silnik m52b25, ewentualnie usunął odmę. Ogólnie żeby poprawić pracę silnika. Jeżeli macie kogoś zaufanego to prosił bym o polecenie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wymieniałem ostatnio olej w skrzynce rozdzielczej w E84 w Chełmie u mechanika - zapłaciłem 70zł. Chociaż po robocie Pan stwierdził że powinno być 100zł. Oleju weszło coś około 600ml, chociaż sklep w którym kupowałem olej, twierdził ze ilość jaką potrzebuje to 440ml. Prawdopodobnie jest to pierwsza wymiana oleju w moim aucie, i przy przebiegu 213tys km jest sens ponownej wymiany oleju po tygodniu, czy lepiej wymienić na jesień, po przejechaniu 6tys km? Czy może dopiero po przejechaniu 60-80tys km?
  • 1 rok później...
Opublikowano

Cześć, szukam warsztatu żeby zrobić przegląd przed zakupowy bmw x3, kogo możecie polecić z okolic Ryki, Garwolin?

Sprzedam łączniki stabilizatora do bmw e60 FEBI.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem z Lublina. Dwa razy bylem z autem w brj i dwa razy chcieli mnie oszukac i naciągnąć. Wiecej tam nie zajrzę. Omijajcie szerokim łukiem. Naciagacze i ceny z kosmosu. Pareset metrów wcześniej tez na warszawskiej jest warsztat CarHaus. Właściciel i zarazem mechanik z pasją. Bardzo rzeczowy u uczciwy Pan. Uratował juz nie raz moje i moich znajomych Bmw. Polecam z czystym sumieniem. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jakiś serwis w Lublinie poza ASO BMW będzie w stanie wrzucić wymiany oleju/przeglądy w system BMW tak aby były one widoczne potem w systemie AIR i na samochodzie?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Poszukuję kogoś kto mógłby zakodować nowy akumulator i wyłączyć start/stop w Lublinie. Czy możecie kogoś polecić? BMW 535 d xdrive?