Skocz do zawartości

Lubelskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie w Lublinie warto założyć GAZ do N42 z Valvetronic ?
  • Odpowiedzi 653
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sprawdź sobie Gomułkę z Ciecierzyna. Instalacja optima - wszystko sprawnie śmiga. Polecam.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czy oprócz BRJ i Auto Sawy polecicie kogoś do wymiany oleju w skrzyni automatycznej? BRJ wycenił usługę na 600 zł, ale mogą to zrobić dopiero za 2 tygodnie, z kolei Auto Sawa (czy może Auto Perfekt, w każdym razie firma pana Dariusza Sawy na czechowie) zrobią to praktycznie od ręki, ale już za około 900 zł. Zastanawiam się skąd ta rozbieżność w cenie skoro większość z Was twierdzi że to BRJ ma ceny porównywalne do ASO...
Opublikowano
naprawiał ktoś szybę przednią czołową w aucie i może polecić jakiś warsztat w LU?
Opublikowano
Panowie jakiś dobry mechanik PUŁAWY i okolice znający się na rzeczy. Problem z mocą w M54B30.prawdopodobnie do regeneracji VANOSY. Pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów .

Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś warsztat w Lublinie ,

albo może ktoś miał podobny problem do mojego .

Mianowicie , mam F31 z końca 14-go roku .

Nikt nie potrafi ustawić mi grometrii i zbierznosci tak żeby auto nie ściągało w prawo ...

Wydalem już kupe kasy w różnych warsztatach w Lublinie i nie tylko tam , ale za kazdym razem kiedy opuszczam zaklad efekt jest ten sam ...

W poniedziałek bylem w Moto-Plex , na wykresie niby wszystko jest w „ normie „ ale problem pozostaje .

Mechanik z tego zakladu polecil mi ” wyzerować czujnik skrętu koła kierownicy ” sam nie mogł tego zrobić bo miał ”za słabego kompa ” .

Zacząłem wiec szykac zakladu który mi pomoże i ku mojemu zdziwieniu tylko BRJ i Auto naprawa Ciechanek mogli by mi pomoc , ale BRJ za 3 tygodnie a trn drugi za podlączenie kompa chcial ponad 200 zl...

W zawieszeniu nie mam luzów , problem z oponami tez wykluczam , ponieważ działo się tak na starym komplrcie jak i na obecnym .

Jestem już zmęczony tym problemem , bo zmiast cieszyć się z jazdy moją Bunią , ciągle muszę walczyć ze sciąganiem .

Pozdrawiam .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
powiem wam, że sama nie umiem znaleźć u nas dobrego mechanika...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najlepiej w Lublinie albo w okolicach zrobić chiptuning w 320d N47 ?

Polecacie kogoś ? :)

Opublikowano

Ja robiłem w Fabryka mocy na Inżynierskiej 5.

Auto śmiga jak należy.

Test spalania po modyfikacji oprogramowania silnika.

061fac0013ca14a9m.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Gdzie najbliżej Lublina można oddać auto do karbonowego (wodorowego) czyszczenia silnika N53B30? Ktoś wie ile serwis Bmw w lubline sobie liczy i czy to wykonują?

Opublikowano
Czy w okolicach Zamościa +/- 30 km mozecie polecic rzetelnego mechanika? Bmka pali olej i naprawdopodobniej są to pierscienie, więc jest to juz powazna sprawa ktorej nie chce oddac byle komu.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Joł. Do którego warsztatu oddać E60 xdrive do naprawy zębatki centralnego dyfra ?? Słynna plastikowa zębatka.. Lublin lub okolice ??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Czy kogoś polecacie, najlepiej z okolic Zamościa, do naprawy modułu frm3 w bmw e90 2011r. I adaptacji nowego modułu? Pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pytanie trochę z innej beczki, który serwis w lubelskim ma możliwość wpisu do elektronicznej książki serwisowej, ale oczywiście nie tylko w aucie, lecz też na serwerach BMW? Inaczej, który serwis poza ASO ma umowę z BMW na dokonywanie czynności serwisowych?

spacer.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, ma ktoś ludzi do polecenia w lubelskim którzy zrobią chiptuning i wywalą egr z M47 163km?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam poszukuję warsztatu który w miarę tanio pospawa mocowanie wózka w E46
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam autotronik na bursaki

Ogarnęli rozrząd w n47 w 2 dni w dobrej cenie.

Stare części oddane, zidentyfikowane dodatkowo łożysko docisku sprzęgła.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam poszukuje mechanika w lubelskim najlepiej okolice Chełma do naprawy skrzynki rozdzielczej napędów xdrive ?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
poszukuję warsztatu który wymieni mi rozrząd w n20 i tego nie sp....li . z góry dzięki
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam warsztat Carstar Sp. z o.o. we Włodawie (serwis Bosch). Właściciel serwisu to fan BMW, mają Icoma i chłopaków, którzy na prawdę znają się na rzeczy.

Jeśli chodzi o chiptuning to w okolicy jest As Chiptuning w Orchówku - polecam poczytać opinie i odwiedzić fanpage na FB.

Z obu powyższych zakładów korzystam będąc weekendami w tamtych okolicach.

Polecam i pozdrawiam

Paweł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy, poszukuję bardzo pewnego warsztatu w Lublinie, który sprawdzi mi (i ewentualnie zregeneruje) 1 wtrysk w moim 330D N57.

Chcę zlecić to komuś uczciwemu, kto nie będzie mnie naciągał na drogie, niepotrzebne naprawy.

Opublikowano
Czytałem o tym Dakro i mają mocno mieszanie opinie. Nie ma nic lepszego w Lublinie ? :)
Opublikowano

Siemka.

Gdzie w Lublinie dobrze prostują felgi i zakładają opony a nie kaleczą felg?