Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

jezeli chodzi o blacharke,to polecam ASO Toyota w olsztynie(wyslij mi wiadomosc,zalatwie dobra cene,bo znam kierownika )maja profesjonalna komore(45minut po malowaniu mozna auto skladac lub wyjezdzac) i robia naprawde fachowcy.

jezeli chodzi o elektronike to MAKINDORF na osiedlu mazurskim(wszyscy taksiarze go znaja wiec wystarczy kogos zapytac i pokieruje)

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

z mechaniki i zawieszen polecam "U Jana/Janka" bardzo dobry mechanik

w gutkowie. caly czas jedziemy do wylotu z olsztyna i po prawej tablica Texaco nie duzy warsztacik, na 2 samochody jak sie dobrze pogada mozna koszty rozlozyc na raty dawniej znajdowal sie na likusach i jeszcze wczesniej gdzies byl w kazdym badz razie jego znakiem firmowym jest logo texaco

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hej polecam drogiego ale bardzo dobrego elektryka.. Przy stacji SHELL na dajtkach na przeciwko LOTNISKA..(WYJAZD NA OSTRÓDĘ) Koleś ma profedjonalny sprzęt, kompy i oprogromowanie BOSCHA oraz kupę schematów... Rozpykał w 3 godz problem co inni trudzili się po kilka dni.. ale też słono kasuje 100/h ale tym razem było warto bo usterkę ciężko było wyczuć!

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dajcie jakis namiar na dobra gazownie co by sekwencje podergulawac, mam LPG firmy E-gas.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Właścicielom diesli polecam Diesel Service na ul.Artyleryjskiej 21,tel:5354171.Wiedzą co robić z dieslami,maja stół do pomp,srednie ceny i nie kantują.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mechanika i Blacharka

Czarek

ul. Gdańska 3

12-100 Szczytno

Polecam

P.S. Zmiana!!! Koleś zjechał mi blacharke zatłuke go!! Tak to jest jak ktoś wpadnie w alkoholizm :!: STANOWCZO ODRADZAM :hand: :naughty:

Edytowane przez pibulas
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Również polecam Diesel Serwis na artyleryjskiej , dużo stanowisk , gość bardzo kompetentny i nie zdziera , ale trzeba poczekać na swoją kolej ( czasem 2 tyg ).

Zakład " U Jana " gutkowo ,specjalnie nie trzeba reklamować jak byłeś tam raz ; zawsze wrócisz. Fachowość w zawsze dobrej cenie.

A teraz pare słów o KSJ- Moto na augustowskiej. Tytułują sie Bosch Serwis

a, mają z Boshem wspólne chyba tylko ceny.Robiłem u nich pare rzeczy w sumie części 900zł , robocizna 900 zł. Kiedy poprosiłem o liste co było robione , pan zaczął liczyć ale ni diabła nie wychodziło.Skończyło sie tak , że oddał mi 150 zł.Chyba nie trzeba komentować. Uczciwość zawsze w cenie!!

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja bylem tam kilka razy i jestem zadowolony.Jak jestem na urlopie i mam cos do zrobienia to tylko Fota.Podobno wczesniej,przed zmiana zalogi byla tragedia,ale teraz :cool2:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam złe doświadczenie z firmą BMW Fota w Olsztynie.Mianowicie byłem na sprawdzeniu przed kupnem mojej 530d w tej firmie.Zapłaciłem za to 300zł i liczyłem na profesjonalne oględziny auta.Niestety przeliczyłem się.Nie wykryto,że mam dziurawe przewody od wspomagania,oraz rozszczelnioną chłodnicę.Pojechałem tam,ponieważ w sprawach technicznych jestem całkowitym laikiem.Całe badanie trwało z 20min i mechanicy jakby trochę mnie olali.Nie polecam.Byłem tam pierwszy i ostatni raz.
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A może znacie gdzieś w Olsztynie fachowca od wyswietlacza komputerka BMW 525 1996 mam pikseloze .

koleś kiedyś robił to na placu puławskiego w Olsztynie w dawnym domu elektroniki jest tam taki gość co naprawie rtv. Wejście jest z boku budynku. Dokładniejszych danych nie mam.

Opublikowano

Potrzebuje zrobic remont M40, gdzie w naszym woj. moge to dobrze zrobić? Bo troche mi nie na ręke jechać do T.Piórkowskiego do Bytomia :cry:

Pozdrawiam

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Najlepszy fachowiec z Olsztyn i okolice z doświadczeniem ? Mam taki problemik którego nikt nie może rozwiazac nie wiadomo czy to elektryka czy mechanika, dlatego może polecicie kogoś kto zna się i na tym i na tym i może np pod kompa podłączyć powiedzieć co nie tak ? Będę wdzieczny bo nitk nie potrafi tego zrobić
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...