Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do przekladni, tak doradzal mi mechanik dopatrujac sie w tym stukania z ukladu kierowniczego. a tuleje mialem za free, 2 szt boge, wiec wymienilem :) z felerow, to mial drasniety lewy przedni naroznik, co widac po malowaniu, bo fabryczne im nie wyszlo i do tego lajzy zapomnieli zamontowac oslone pod maske nachodzaca na gabke. w ladny sloneczny jesienny dzionek musze w koncu po umyciu zrobic jakas mala sesje zdjeciowa :)

ps. a przekladnie i tak bede chcial wymienic, duzo jezdze po miescie i moja wersja eksluziw nie ma wspomagania :/

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja swoja kupilem w maju zrobilem nia 25 000 i wymienialem ju sprezarke od klimatyzacj i termostat koszt okolo 800 zł a tak to nie narzekam aktualny przebieg to 165 000 moje e 46 320 ci
moje bmw ostra jazda
Opublikowano

Moje obecne e23 kupiłem 2 lata temu z przebiegiem 310 000km, ale dostałem także książkę serwisową gdzie ostatni wpis z 1999 roku był na 372 000km :lol: :lol: :lol:

Właściciel się wytłumaczył że przełożył zegary i nie przestawiał na orginalny przebieg żeby ich nie zepsuć :lol:

Także tak naprawdę w 2005 roku miała 450 000km, ja dołozyłem jej 60 000km, na liczniku widnieje 370 000, a tak naprawdę ma 510 000km, może jak będe miał wene twórczą to ten "błąd" poprawię.

Na allegro każde e23 które wygląda jak piekło, a przy mojej ciężko je postawić bo ciężko poznać że to te same modele ma przebieg najwyżej 250 000km :norty:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moja e36 323 którą mam od niedawna ma rzekomo 149tys ale póki co nie mam żadnych podstaw by temu nie wierzyć, jest po prostu igiełka, a sceptyków zapraszam na oględziny :norty:
Opublikowano

Witam.

W połowie listopada sprowadziłem z Niemiec, z pomocą pana Radka540V8, piękne 320i Coupe '94. :-) Dzięki Radek. :cool2: Auto jest bardzo zadbane w środku i na zewnątrz. Ma swoje wady, ale to jak każde auto używane. Na budziku jak kupowałem było ok. 188 000. Przebieg oryginalny potwierdzony częściowo książka, a następnie rachunkami z przeglądów i napraw. :8)

Pozdrawiam.

Opublikowano

E36 318i z 1992 roku

Właśnie stuknęło 350 000 km mam ją od roku zrobiłem około 30 tyś.

Na gazie ma przejechane 200 000 (instalacja założona 1999)

W tym okresie rozleciała się stacyjka a niedawno trzeba było wymienić dwa krótkie wężyki paliwa pod kolektorem ssącym (z gumy się plastik zrobił :) )

Wszystkie roboty wykonane samemu.

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
525i 1989 rok 277 Tyś :P
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
Moja ogólnie ma przejechane 218 tys. km, pierwsza rejestracja - w połowie 97 roku, książka serwisowa prowadzona do 2003 roku, miała wtedy 96 tysięcy, czyli jest szansa, że przebieg prawdziwy. :cool2:
Opublikowano
E36 320i kombi 96r. 215 kkm, kupiona w styczniu 2008 z przebiegiem 212 kkm

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg

Opublikowano

e39,99,528i 225 tys. Very good car!! :cool2: Najdluzszy odcinek -3000km non stop (NY-KEY WEST) i spowrotem, bez zajakniecia.

Do wymiany ;szklanki.

Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
Opublikowano

Tak sobie czytam te przebiegi i myślę, że połowa z was żyje w nieświadomości i oszukuje się, że ich 10 czy 12letnie auta mają po 100tys km przebiegu...

Nawet jesli z VINu jasno nie wynika przebieg bo brak jest historii w ASO to chyba oczywiste, że ludzie robią średnio 20-30tys rocznie a diesle to i 50 lub więcej...

Gdzie wy kupujecie roczniki powyzej 2000 z przebiegiem 80tys? To ja namiary poproszę...

Co do mnie:

Wcześniej jeździłem 318ti z 95r i kiedy je kupowałęm w 2006 roku miało 220tys. Teraz jeździ nią mój brat i ma już 270tys. Od 220 na sekwencji BRC bez żadnych problemów z silnikiem.

Obecnie Volvo S60 D5 2003r. - 210tys a wygląda jak nówka...

Równolegle 330Ci 2004r z przebiegiem 140tys - również bezproblemowo.

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
Tak sobie czytam te przebiegi i myślę, że połowa z was żyje w nieświadomości i oszukuje się, że ich 10 czy 12letnie auta mają po 100tys km przebiegu...

Nawet jesli z VINu jasno nie wynika przebieg bo brak jest historii w ASO to chyba oczywiste, że ludzie robią średnio 20-30tys rocznie a diesle to i 50 lub więcej...

A kto pisze że ich przebieg jest w 100% pewny ? Ja jestem pewien że w mojej było coś kręcone, ale podaję to ile widnieje na liczniku, bo skąd mam wiedzieć ile ma w rzeczywistości ?

BTW. Mam kumpla co jezdzi Honda Civic diesel i robi rocznie ok. 8k km , za 10 lat bedzie mial 80k km , nikt mu nie uwierzy ze tak maly przebieg, ale jest idealna osoba od ktorej moznaby bylo kupic auto :)

Opublikowano

A kto pisze że ich przebieg jest w 100% pewny ? Ja jestem pewien że w mojej było coś kręcone, ale podaję to ile widnieje na liczniku, bo skąd mam wiedzieć ile ma w rzeczywistości ?

BTW. Mam kumpla co jezdzi Honda Civic diesel i robi rocznie ok. 8k km , za 10 lat bedzie mial 80k km , nikt mu nie uwierzy ze tak maly przebieg, ale jest idealna osoba od ktorej moznaby bylo kupic auto :)

Jasne... ale to pojedyncze przypadki!

Sprawdzałeś VIN auta w ASO?

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
To jest toto-lotto z tymi przebiegami, jednak są rodzynki na 100% pewne. Bo zasady że diesele mają z regóły większe przeb. też mają wyjątki, a jak sie ma dwa auta? to przebieg roczny jakoś sie rozkłada. Moja E 32 miała jak sprzedawałem 335 tys, obecna E 38 ma 245 tys i w żadnej nic nie było i nie ma ! ( do dzisiaj!) Obie kupione z serwisu . ( bez targowania ale z gwarancją) Motory rzędowe 4 i 6 robią po 700-800 tys, tylko no właśnie TYLKO OLEJ ! z górnej półki i super , i na czas . Dla bmw myśle że 50-100 tys w lewo lub w prawo to nie tak ważne jak w jakich " łapach" była? Pozdrowionka i dużych PRZEBIEGÓW !