Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to i ja się przyłączę jeżeli ktoś posiada w wersji elektronicznej polską instrukcję do 318i e46 98r. to poproszę na [email protected]

pozdrawiam.

ps. jeżeli ktoś posiada coś więcej niż instrukcję np. dokumentację techniczną schematy itp. to poproszę o info na priv lub e-mail

www.bmw-3city.pl
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, również szukam polskiej instrukcji obsługi do E46 2,0 diesel, przed liftingiem, mam nadzieje że ktoś posiada taką w wersji elektronicznej, i będzie tak uprzejmy aby mi ją podesłać, email: [email protected] pozdrawiam

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano

no jeśli by ktoś miał do e 38 instrukcje obsługi lub instrukcję navi to byłbym serdecznie wdzięczny( najlepiej byłoby obydwie). mój mail to: [email protected]

ja mam osobiście instrukcję do e39 w angielskiej wersji. Moge wysłać jeśli ktoś da do e38 po polsku.

Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
Opublikowano
Halo nikt nie ma ? do e38? Może link na taką instrukcję do muła albo torrenta ktoś ma , bo ja nie mogę znaleźć.
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
Opublikowano

a może ma ktoś do e30 318i ? byłbym wdzięczny :)

[email protected]

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz