Skocz do zawartości

Instrukcja obslugi na maila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktos z was posiada książkę "sam naprawiam" do BMW e34 525i 24V bez Vanos 1990 r ??

Jeżeli znalazł by sie taki dobroczyńca i miał ochotę podesłac mi ja na maila to byłbym bardzo zobowiązany :)

[email protected]

Pozdrawiam i czekam.

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:oops: :oops: Jeżeli można to prosił bym o instrukcje E32 735 ,87r

na adres [email protected] .Będzie duuuża flaszka (w paczce dojdzie).

Z góry dziękuje :modlitwa:

ZYCIE JEST .... za KROTKIE!
Opublikowano
Ja też mam coś takiego, ale nie wiem czy o to chodzi. Jest to tekst z obrazkami i opisem poszczególnych części. Zabiera 35.3MB jak ktoś chce, to mogę przesłać na emaila, tylko nie wiem czy zmieści się w skrzynce.
Opublikowano

A czy instrukcję do E39 520 z 98 dałoby radę podesłać na: [email protected]

Z góry dziękuję!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://d01.megashares.com/index.php?d01=264a883 tu jest link do bmw e-36 naprawiam sam

może ktoś to wrzucić na rapidshare .z megashare mam tragiczny download

Opublikowano

http://www.sendspace.com/file/l89rvf

a tu coś odemnie , instrukcja obsługi e36 po polsku

Opublikowano

Wielkie dzięki Irek70, ale na najważniejszych stronach na jakich by mi zależało to.. ich nie ma:)

Pozdr!!

Opublikowano
Hej Hej to tu można instrukcję po polskiemu do E36 dostać. Ta ja pliiiiizzzz do 318is (tzn normalna tez dotyczy) bo mam tylko taką od helmutów a po niemiecku nie szprecham. Moj mail [email protected] . Z góry wielkie dzięx .
Opublikowano
Wielkie dzięki Irek70, ale na najważniejszych stronach na jakich by mi zależało to.. ich nie ma:

sprawdź mail

Opublikowano

Jeszcze raz wielkie dzięki Irek70 za pomoc :)

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Jak można to też poprosze te instrukcję do Vanosa :modlitwa: .Mój mail to [email protected].

Z góry dzięki.

Opublikowano
:D Witam! Jeśli jest taka możliwość to poprosiłbym o instrukcję obsługi do E36 1.8i M40. Instrukcję proszę o wysłanie na adres e-mail [email protected] góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich :hand:
Opublikowano
Wielkie dzięki Irek70, ale na najważniejszych stronach na jakich by mi zależało to.. ich nie ma:

sprawdź mail

Big THX man :)

Opublikowano
gdyby ktoś posiadał ( o ile istnieje ) spolszczenie do ETK BMW to prosze o kontakt
Opublikowano
Witam . Prosze instrukcje obsługi "Sam naprawiam BMW" e36 320i M52, proszę wrzucić na jakiś serwer, a następnie przesłać na maila: [email protected] wiem że już ktoś podawał link ale wygasło i już nie można ściągnąć, z góry dziękuje
Opublikowano
Witam ja poszukuje instrukcji do E-46 320D. Z góry dziekuje :) [email protected]
Jeśli BMW jest chorobą, to ja nie chcę wyzdrowieć.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Praktycznie wszystkie instrukcję do modeli od roku 2000 są do pobrania tutaj:

http://www.analogstereo.com/bmw_owners_manual.htm

Podesłałem ten link adminowi więc pewnie wkrótce pojawi się on także w dziale "Przydatne linki"

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma instrukcje obsługi po polsku do bmw e36 1,8 M40 lub M43 to prosił bym o przesłanie je na adres

[email protected]

BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Witam bracia i siostry!!! :D Bardzo zależy mi na jakiejś książce obsługi bądź napraw do mojego BMW E36 1.8 IS z 1992 roku. Mój adres [email protected] WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

witam!

jezeli ktos posiada instrukcje od e36 316 (compact, 95 rok) to prosilbym na mail'a: [email protected]

Opublikowano

witam to i ja sie przyłacze do prosby nabyłem e38 i poszukuje instrukcji do tego auta do kompa itd jezeli ktoś ma to ładnie proszę i z góry dziekuje

[email protected]