Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, nowy nabytek 🙂 m3comp 25r , wyposażenie ba foto , szału nie ma , zobaczymy jak ten kolor na żywo , przy codziennej eksploatacji wyjdzie 🙂 

SA3_2024.12.17_12.25.10_BM_31HJ_Oferta_174134-obrazy-3.jpg

SA3_2024.12.17_12.25.10_BM_31HJ_Oferta_174134-obrazy-4.jpg

SA3_2024.12.17_12.25.10_BM_31HJ_Oferta_174134-obrazy-5.jpg

male-bmw-2.png
Opublikowano

Gratki ,odważny kolor ale fajnie pasuje do emczy.

Niech się zdrowo chowa 😀 Wrzuć koniecznie fotki na żywo.

• Lubię to 1
Opublikowano

Nice! Tez mi sie marzylo kiedys zolte auto, ale z tych kolorow BMW nie bylo co wybrac. Ten jest taki malo wyrazisty 🙂

• Lubię to 1

Sorry za brak polskich znakow ale mi sie nie chce ALT naciskac

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
9 godzin temu, macste napisał(a):

Gratki ,odważny kolor ale fajnie pasuje do emczy.

Niech się zdrowo chowa 😀 Wrzuć koniecznie fotki na żywo.

dziękuję , wrzucę 🙂 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
7 godzin temu, Ratm napisał(a):

Nice! Tez mi sie marzylo kiedys zolte auto, ale z tych kolorow BMW nie bylo co wybrac. Ten jest taki malo wyrazisty 🙂

zobaczymy , myślałem o kolorze z palety IND ale szkoda nie wiem już ile 23k chyba .... 

Zobaczymy na żywo po folii i powłoce jak będzie wyglądało , jedno jest pewne w mojej m3 tanzanite mi nie pasuje on jest jak brudny , jedynie ładnie wygląda umyte jak świeci słońce inaczej to nie kolor dla mnie 🙂 ale wtedy posłuchałem się doradztwa typu ( po co się rzucać w oczy ) , coś innego , czarne felgi zima/lato + dach karbon i czarne dodatki fajnie będą kontrastować , jeżeli nie to napiszę obiektywną opinię , to tylko auto po prostu na ten moment dosyć mam już niebieskich smerfów 😜 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Ja z ciemnych kolorów się wyleczyłem. Tanzanit robi wrażenie pod lampami albo w słońcu. Podobnie jak zielony San Remo czy jakoś tak. Bez słońca i światła to praktycznie czarny.

I się ładnie i szybko brudzą.

Kolor ważne aby się posiadaczowi podobał.

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przyjechała, podoba mi się coraz bardziej 😄 

AUTO 1.jpg

AUTO 2.jpg

• Lubię to 5
male-bmw-2.png
Opublikowano

na żywo w słońcu dużo ładniej ten kolor wygląda niż na renderze. gratulacje

• Lubię to 1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
13 godzin temu, maciej_cie napisał(a):

Widziałem jakiś czas temu w takim kolorze. Ja bym sobie nie kupił, ale ogólnie awangardowa. 

o to właśnie chodzi , nie każdy kolor dla każdego 🙂 fajnie jest mieć wybór 😉 

Dziękuje wszystkim za miłe wiadomości w czwartek odbiór jak zwykle w Częstochowie 🙂 i pierwsze 700km do domku

male-bmw-2.png
Opublikowano

Fajny kolor, wyróżnia się i o to chodzi. Podstawowa paleta M3/4 jest dość uboga i już oklepana. 

Jedynie do czego mogę się przyczepić (moje zboczenie od zawsze w BMW) to szkoda,że nie wziąłeś całego tego wnętrza w merino. Robi robotę po latach a poza tym m jest tak dobrze wyposażone,że za bardzo nie ma co dokładać. Wentylacja jest super i dobrze wyceniona i aż żal,że nie było jej nigdy w cywilnych g20. 

a nie chodziło Ci po głowie m4? Mam wrażenie,że sporo rzadziej spotykana niż m3. 
Ogolnie m3/4 to chyba najlepiej wycenione auta na rynku w stosunku do tego co oferują wyposażeniem a przede wszystkim wrażeniami z jazdy. 

no i z bardzo fajnego salonu odbierasz furę ;), szerokości. I od razu myj porządnie furę po a1 bo sypią solą,aż głupi. Ja swoje 30d muszę drugi raz zaraz myć bo jest tego dziadostwa od groma. 

Opublikowano
1 godzinę temu, wehyr napisał(a):

Dziękuje wszystkim za miłe wiadomości w czwartek odbiór jak zwykle w Częstochowie 🙂 i pierwsze 700km do domku

Tylko nie jedź autostradą 😉

• Haha 1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
34 minuty temu, eSzet94 napisał(a):

Fajny kolor, wyróżnia się i o to chodzi. Podstawowa paleta M3/4 jest dość uboga i już oklepana. 

Jedynie do czego mogę się przyczepić (moje zboczenie od zawsze w BMW) to szkoda,że nie wziąłeś całego tego wnętrza w merino. Robi robotę po latach a poza tym m jest tak dobrze wyposażone,że za bardzo nie ma co dokładać. Wentylacja jest super i dobrze wyceniona i aż żal,że nie było jej nigdy w cywilnych g20. 

a nie chodziło Ci po głowie m4? Mam wrażenie,że sporo rzadziej spotykana niż m3. 
Ogolnie m3/4 to chyba najlepiej wycenione auta na rynku w stosunku do tego co oferują wyposażeniem a przede wszystkim wrażeniami z jazdy. 

no i z bardzo fajnego salonu odbierasz furę ;), szerokości. I od razu myj porządnie furę po a1 bo sypią solą,aż głupi. Ja swoje 30d muszę drugi raz zaraz myć bo jest tego dziadostwa od groma. 

każde odbieram tam autko 😄 M4 jest cięższa i wolniejsza 😛 

male-bmw-2.png
Opublikowano

No i to rozumiem , gratulacje 👍 😃

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powiem wam jedno , auto jest mega !!! kurcze przez pomyłkę kliknąłem carbony w konfigu i jestem zadowolony mega !! pasuje idealnie do dachu i ten kolor na żywo to szał !!! taka bardziej limonka niż żółty , ogólnie mega in plus , na 19 cali zimówkach komfort oki .... nowy I drive , zostało pokrętło jest oki .... micha się cieszy jak się z okna patrzy 😛 

ODBIÓR.jpg

• Lubię to 4
  • Dziękuję 1
male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Gratuluję, piękna 🤩 

• Lubię to 1
  • Moderatorzy
Opublikowano

No jeszcze tylko brakuje lakieru fluorescencyjnego 😄

Mega kolor

• Lubię to 1

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
12 godzin temu, Randall napisał(a):

Gratuluję, piękna 🤩 

dziękuję 😄

male-bmw-2.png
Opublikowano

Jeszcze raz gratuluję , pięknie się prezentuje 👍

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Godzinę temu, BregySelke37 napisał(a):

Jak wygląda z bliska ta deska Luxury? czy skóra też jest na drzwiach poniżej szyb?

poniżej szyb tak, góra deski też , carbony robią robotę w tym kolorze , warto za listwy dopłacić ....

• Lubię to 1
male-bmw-2.png
Opublikowano (edytowane)

@wehyr jesteś pewien, że to skóra a nie jakieś eko? Jak wybierasz tą deske luxury to nie możesz wybrać skóry o pełnym zakresie, która zawiera prawdziwą skórę właśnie na podszybiu i po bokach panelu środkowego np.

widać to dobrze w konfiguratorze jak się zmienia konfig.

Edytowane przez R4dek