Skocz do zawartości

M3COMP 2025R SAU PAULO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 12.06.2026 o 08:34, adiki napisał(a):

Co rozumiesz przez stwierdzenie wgrałem soft od CSa?

wgrałem soft skrzyni, silnika, zawieszenia od m3 cs :) przez kabel normalnie , to jest ori soft bmw :)

male-bmw-2.png
  • Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Powiem wam jedno , auto jest mega !!! kurcze przez pomyłkę kliknąłem carbony w konfigu i jestem zadowolony mega !! pasuje idealnie do dachu i ten kolor na żywo to szał !!! taka bardziej limonka niż żó

• Przyjechała, podoba mi się coraz bardziej 😄 

• Gratki ,odważny kolor ale fajnie pasuje do emczy. Niech się zdrowo chowa 😀 Wrzuć koniecznie fotki na żywo.

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 12.06.2026 o 09:18, komoornik napisał(a):

Bez odblokowywania sterownika w M3 można wgrać soft od M3CS.

Przewiduję że nie zrobił tego sam tylko komuś zlecił 😅

ja się na tym nie znam , tak kolega mi wgrał w ZS , nie moja bajka więc się nie tykam...

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 12.06.2026 o 20:28, R4dek napisał(a):

O czyli po gwarancji, oby wszystko działało do końca życia auta jak należy 😀🤞

w dupie mam tą gwarancję , w każdym z xx aut miałem dużo modów , na gwarancji w f30 wymieniony dyferencjał za 20k + , jak centrala się nie doczepi to wszystko przejdzie ... Poza tym tak na serio to piszesz ?? Co ma się stać z seryjnym softem od cs ?? :D to nawet nie jest nowa mapa , tylko to wszystko co ma cs seryjnie wgrane , tam nie ma kombinacji żadnych , cs nie ma innego turbo etc etc , jest lżejszy , ma ciut sztywniejsze zawieszenie i inne rozpórki itd a tak to w 95% części jest to samo , motor ten sam , przy mojej jeździe raczej wątpię żeby coś się działo . Najwyżej jak motor klęknie , odstąpię komuś leasing wyczekanego passata i będę miał na naprawę u Mirka w garażu :D

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 12.06.2026 o 13:59, adiki napisał(a):

Ale zajebiście. Tyle powodów żeby kupić nowe M2 w xdrive 😅

można wgrać :) kupuj , będzie Pan zadowolony :D

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

@wehyr dobrze to rozkminiłeś masz CSa i masz cup holdery ;)

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
1 godzinę temu, adiki napisał(a):

tak jest :D

male-bmw-2.png
Opublikowano
4 godziny temu, wehyr napisał(a):

w dupie mam tą gwarancję , w każdym z xx aut miałem dużo modów , na gwarancji w f30 wymieniony dyferencjał za 20k + , jak centrala się nie doczepi to wszystko przejdzie ... Poza tym tak na serio to piszesz ?? Co ma się stać z seryjnym softem od cs ?? :D to nawet nie jest nowa mapa , tylko to wszystko co ma cs seryjnie wgrane , tam nie ma kombinacji żadnych , cs nie ma innego turbo etc etc , jest lżejszy , ma ciut sztywniejsze zawieszenie i inne rozpórki itd a tak to w 95% części jest to samo , motor ten sam , przy mojej jeździe raczej wątpię żeby coś się działo . Najwyżej jak motor klęknie , odstąpię komuś leasing wyczekanego passata i będę miał na naprawę u Mirka w garażu :D

Oczywiście, że serio bo mimo że org soft i 95% części to samo to jednak soft od innego modelu. W razie awarii aso podepnie komputer i od razu widać, że soft nie od tego modelu i dokładnie tak jak centrala się doczepi to bye bye gwarancja a jak nie to będzie ok, ale jak sam napisałeś masz gw w dupie więc nie ma problemu 😎 także radości z jazdy 😁

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 minuty temu, R4dek napisał(a):

Oczywiście, że serio bo mimo że org soft i 95% części to samo to jednak soft od innego modelu. W razie awarii aso podepnie komputer i od razu widać, że soft nie od tego modelu i dokładnie tak jak centrala się doczepi to bye bye gwarancja a jak nie to będzie ok, ale jak sam napisałeś masz gw w dupie więc nie ma problemu 😎 także radości z jazdy 😁

serwis ma też w dup centralę :P wszystko mi tu zrobią na gwarancji , chyba że centrala będzie chciała sprawdzić logi :D zgadza się w 100% ale serwis mam przychylny w końcu im nie zależy na centrali a na wypłacie z centrali za wymianę komponentów :D będę miał pecha to coś się stanie , wiem jednak że nie będę go miał przy moim stylu jazdy i ilości kilometrów jakie pochłaniam m3 akurat :D

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
4 godziny temu, adiki napisał(a):

I fotele, które nie gniotą cojones i na co dzień się nie nadają 😀

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 14.06.2026 o 14:34, macste napisał(a):

I fotele, które nie gniotą cojones i na co dzień się nie nadają 😀

na tor są fajne :D ale macie rację nie chciałbym ich jako daily , w passacie będzie welur i będzie wygodnie bez dwóch zdań !!

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Siedziałem i na chwilę ok. Wygląd petarda ale na co dzień nie ma śmiałka coby polecił siedzeń jak i M3CS... W cenie podstawowej 911 cena trochę kosmiczna. Biały kruk, kolegi z forum czarny z czerwonymi akcentami niesamowity.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
15 godzin temu, macste napisał(a):

Siedziałem i na chwilę ok. Wygląd petarda ale na co dzień nie ma śmiałka coby polecił siedzeń jak i M3CS... W cenie podstawowej 911 cena trochę kosmiczna. Biały kruk, kolegi z forum czarny z czerwonymi akcentami niesamowity.

zgadzam się :) 911 cena kosmiczna ? :P nic nowego hehe , a co dopiero ferka i wyżej , jeszcze kupić pół biedy ale serwisować ?

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
33 minuty temu, wehyr napisał(a):

zgadzam się :) 911 cena kosmiczna ? :P nic nowego hehe , a co dopiero ferka i wyżej , jeszcze kupić pół biedy ale serwisować ?

Na Ferkę i Lambo są fajne pakiety nawet do 10lat. Nie wychodzi to źle przy cenie auta. Mocno to się różni od modelu. Są Ferki za 2mln i za 10+mln.

Ostatnio jak kolega mi mówi ile płaci za serwis AMG to się łapię za głowę. To jest serwis który ciągnie... a ceny części ori są meeega. Może to model, podejście kolegi... nie wiem.