Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zasłoń mikrofibrą to cholerstwo

Wolę padaczkę fotogenną :wink: :lol:

Pytanie z innej beczki : w przypadku G20 trapezowe końcówki wydechu oznaczają najmocniejszą wersję silnikowa 340 , natomiast jak jest w przypadku G30 czy też to oznacza najmocniejszą wersję silnikową ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie też są piątki z okrągłymi końcówkami rur wydechowych , tak się zastanawiam czy trapezowe w g30 są do pakietu M bez względu na moc silnika , ale nie mam pewności
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mpak=trapez, luxury, sport = owal
Opublikowano
zasłoń mikrofibrą to cholerstwo

Wolę padaczkę fotogenną :wink: :lol:

Pytanie z innej beczki : w przypadku G20 trapezowe końcówki wydechu oznaczają najmocniejszą wersję silnikowa 340 , natomiast jak jest w przypadku G30 czy też to oznacza najmocniejszą wersję silnikową ?

Przymierzasz sie do 5ki? :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki @Randall , teraz wszystko jasne :cool2: @Penna 5er to auto dla charyzmatycznych biznesmenów z diastemą i dołkiem w brodzie , ja do takich nie zaliczam , więc pozostaje mi 3er :wink: :D
Opublikowano

Witam,

Posiadam BMW G20, Sportline xDrive 320d.

Chciałbym sobie zmienić rozmiar kół.

Obecnie mam 4x 225/50 R17

Chcę założyć:

2x 225/40 R19

2x 255/35 R19.

Czy przy xDrive nie będzie problemu?

Trochę poczytałem, że przy niewłaściwym doborze łożyska mogą się wykończyć.

Opublikowano

Witam.

Czy siedzisko w fotelach „elektrycznych” jest wyżej niż w manualnych. Jeśli tak o ile ?

Czy jest duża różnica ?

Opublikowano

Cześć,

czym zabezpieczacie podłogę i fotel w przypadku fotelika z bazą? Chcę uniknąć zniszczenia skóry oraz pojawienia się wgłębienia w podłodze.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam,

Posiadam BMW G20, Sportline xDrive 320d.

Chciałbym sobie zmienić rozmiar kół.

Obecnie mam 4x 225/50 R17

Chcę założyć:

2x 225/40 R19

2x 255/35 R19.

Czy przy xDrive nie będzie problemu?

Trochę poczytałem, że przy niewłaściwym doborze łożyska mogą się wykończyć.

Lato i zimę mam R19 nie wyobrażam sobie mniejsze

Opublikowano
///MLuki 19' na zimę nie za niski profil jak Ci się jeździ ?

Bardzo dobrze - taki dobry kompromis - jeździłem już w dużych śnieżycach było ok

Opublikowano
Ja nie mam i narazie co prawda robiłem trasy max 150 km, przejechane 4 tys i bałem się, że będzie słabo, ale jest w porządku (a w poprzednim aucie odczuwałem brak). Jutro jadę trasę 300km, zobaczymy po tym jak będzie :-)
Opublikowano
Czy ktoś z kolegów posiada taką pewną wiedzę techniczną i praktyczną czy w G20 da się dołożyć światła przeciwmgłowe ?
Opublikowano

Mam problem jak rozkminić tabliczkę z doborem opon i ciśnienia. Pacjent to G20, 320d xDrive.

Tabliczka:

https://ibb.co/cwMyBN4

Ktoś podpowie jak czytać tę tabliczkę? Bo w zasadzie w różnych kolumnach znajduję rozmiary jakie chcę, ale wygląda to zbyt losowo.

Czy zgodnie z tą tabliczką mogę mieć opony:

Przód: 225/40 R19

Tył: 255/35 R19?

Opublikowano

Daj przód 2,7 tył 2,7

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk