Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, Semtex93 napisał(a):

Których brokerów polecacie? Brał ktoś może z Car Lease Polska lub Fleet Agency?

możesz spróbować z mynewcar.pl, znajomi mają bardzo pozytywne doświadczenia, pełen profesjonalizm.

Opublikowano
18 godzin temu, Semtex93 napisał(a):

Których brokerów polecacie? Brał ktoś może z Car Lease Polska lub Fleet Agency?

Podłączam się bo też czekam na oferty od nich a jestem zainteresowany na 2 lata leasing z wyższą wpłatą aby koszt umowy był jak najniższy i rabat na auto również :)

Opublikowano

Na zagranicznym forum pojawiła się informacja o aktualizacji konfiguratora o opcję Highway Assistant. Wygląda na to, że w Polsce póki co nie będzie dostępna.. natomiast chyba nie będzie wymagać żadnych hardware'owych upgradów żeby to mieć i pewnie uda się to kupić w sklepie ConnectedDrive?

Z ciekawości sprawdziłem nasz konfigurator - nic nie ma, ale przy dodawaniu opcji wyskoczył taki komunikat..

1.png

Screenshot 2024-03-08 at 19.29.52.png

2.png

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 29.07.2024 o 10:33, --maly-- napisał(a):

Jakuba z Fleet Agency można śmiało polecić.

Potwierdzam. On organizował moje auto. Nie mam żadnych zastrzeżeń, za to same pochwały

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

Opublikowano
W dniu 25.07.2024 o 14:53, Yogipol napisał(a):

Od 8% do 20%. Tyle zdołałem ugrać w czerwcu. Zakup w salonie.

Hej, podzielisz się kontaktem do tego handlowca?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.08.2024 o 11:03, dddd1234 napisał(a):

W fleetagency dostaniesz więcej na X5 niż było tu wymieniane ale też zależy jaki konfig. Na jednym miałem 19,84%, a na drugim 24% 🙂

Jeżeli oferta na leasing to ile lat i jaki cały koszt umowy leasingowej przy takim rabacie?

Edytowane przez tomekck
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.03.2024 o 18:09, tomekck napisał(a):

Podłączam się bo też czekam na oferty od nich a jestem zainteresowany na 2 lata leasing z wyższą wpłatą aby koszt umowy był jak najniższy i rabat na auto również 🙂

i jak poszły negocjacje?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja zamawialem kilka dni temu. Rowno 20% na grupe zawodowa - nie wiem czy to cos daje czy tylko pic na wode ale taki rabat udalo sie uzyskac w normalnym salonie- nie broker. Leasing dowolny - mogl byc z zewnatrz , bez wplywu na rabat.

Edytowane przez maverick_lbn
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ładny rabat. 20% to juz robi roznice. A niedawno ludzie zamawiali na kilku procentach tylko. W sumie chyba producenci samochodow dobrze wyszli na tych problemach z dostepnoscia czesci.

Opublikowano
21 godzin temu, maverick_lbn napisał(a):

Ja zamawialem kilka dni temu. Rowno 20% na grupe zawodowa - nie wiem czy to cos daje czy tylko pic na wode ale taki rabat udalo sie uzyskac w normalnym salonie- nie broker. Leasing dowolny - mogl byc z zewnatrz , bez wplywu na rabat.

Jaki koszt umowy leasingowej Ci wyszedł w %?

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, maverick_lbn napisał(a):

110,5 % wpłata własna 30 % okres 48 msc i wykup 1 %.

Ja dostałem ok 9% rabatu na auto ale nie do produkcji tylko stockowe ale w wyposażeniu takim jakie chciałem a miałem trochę wymagań ;). Dostałem BMW promo lease, którego koszt wyszedł ok 102% na 2 lata 😉 

Edytowane przez tomekck
Opublikowano
Godzinę temu, tomekck napisał(a):

Ja dostałem ok 9% rabatu na auto ale nie do produkcji tylko stockowe ale w wyposażeniu takim jakie chciałem a miałem trochę wymagań ;). Dostałem BMW promo lease, którego koszt wyszedł ok 102% na 2 lata 😉 

Jak przegladalem stocki to nie bylo nic nawet blisko moich wymagan. Branie auta ze stocku ma tk zalete ze kilka dni i cieszysz sie z auta. Mnie czekanie na moje tak zmeczylo ze na koncu juz nawet wielkiej radochy nie bylo

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.12.2024 o 21:22, IronSzn napisał(a):

Jak przegladalem stocki to nie bylo nic nawet blisko moich wymagan. Branie auta ze stocku ma tk zalete ze kilka dni i cieszysz sie z auta. Mnie czekanie na moje tak zmeczylo ze na koncu juz nawet wielkiej radochy nie bylo

To akurat prawda coś w tym jest. Na swoje ostatnie m3 czekałem 13 miesięcy. Szczerze mówiąc w momencie odbioru miałem już bardziej dość tego auta niż się nim cieszyłem. 

Edytowane przez --maly--
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na stronie BMW jest chyba znowu jakies promo finansowanie dla X5 - chwalą się tym na głównej, że leasing 104 %. Nie wiem czy to tylko na 2024 r. czy tez na auta do produkcji.