Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6pkt. przekroczenie prędkości o całe 28km/h = 200zł. Nigdy nie płace mandatów. Wole dać w łape :twisted2: I niech nikt nie mówi, że nie biorą. Chociaż najtaniej wychodzi bajer z biednym studentem :mrgreen: W swoim BMW jeszcze nigdy nie dostałem mandatu - nieuchwytny :roll2: :roll2:

Wyrwałeś się jak Filip z konopi....................

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
6pkt. przekroczenie prędkości o całe 28km/h = 200zł. Nigdy nie płace mandatów. Wole dać w łape :twisted2: I niech nikt nie mówi, że nie biorą. Chociaż najtaniej wychodzi bajer z biednym studentem :mrgreen: W swoim BMW jeszcze nigdy nie dostałem mandatu - nieuchwytny :roll2: :roll2:

Ja miałem lepszy patent oczywiście jak jeszcze studiowałem (piękne czasy :roll2: ), mianowicie nie płaciłem mandatu dopuki komornik nie zapukał do moich drzwi i jak to już nastąpiło to udawałem biednego studenta i w ogóle że wszystkie pieniądze na studia itp. itd. :roll: aż mi jak zawsze darował :mrgreen: .

Ale cóż te piękne czasy się skończyły no i wtedy oczywiście gorszą bryką się jeździło...

A tak w sumie to nie ma się co chwalić, człowiek z wiekiem mądrzejszy się robi :mrgreen: .

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
35 pkt uff jeszcze w normie

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano
Troche nie zrozumiałem aluzli, że wyrwałem się jak Filip z konopii? Nie bardzo wiem co jest nie tak. To, że mandatów nie płace. To, że tak mało punktów. Czy to, że policja bierze łapówki. A może wszystko wogóle jest nie tak. Nie przepadam za zbieraniem punktów, dlatego zawsze szukam sponsora przed sobą. Dlatego jestem nieuchwytny. Jak ktoś lubi zbierać kwity, to proszę bardzo. Zresztą o czym świadczą punkty na koncie? Przecierz można mieć 100pkt. karnych za nieprawidłowe parkowanie. Nie przepadam za piratami drogowymi. Życie jest jedno. Nie chce też zmieniać wózka na inwalidzki. A polskie drogi należą do najniebezpieczniejszych.
Opublikowano
tak, wiek robi swoje, 21 mi wyszło odpowiadałem max szczerze i myslalem ze bede w ostatniej grupie, jednak nie tak źle ze mną :)

Czarna Eta (SOLD)................Granatowy Mieczysław (LIVE!).......................Czarna Szmata

http://www.gimnastycy.pl/avatar.jpg

Opublikowano
Troche nie zrozumiałem aluzli, że wyrwałem się jak Filip z konopii? Nie bardzo wiem co jest nie tak. To, że mandatów nie płace. To, że tak mało punktów. Czy to, że policja bierze łapówki. A może wszystko wogóle jest nie tak. Nie przepadam za zbieraniem punktów, dlatego zawsze szukam sponsora przed sobą. Dlatego jestem nieuchwytny. Jak ktoś lubi zbierać kwity, to proszę bardzo. Zresztą o czym świadczą punkty na koncie? Przecierz można mieć 100pkt. karnych za nieprawidłowe parkowanie. Nie przepadam za piratami drogowymi. Życie jest jedno. Nie chce też zmieniać wózka na inwalidzki. A polskie drogi należą do najniebezpieczniejszych.

Chłopie,co sie bulwersujesz,piszesz bzdury o punktach na koncie a nie o te chodzi w tym temacie:robimy sobie test do którego jest link w pierwszym poście i wpisujemy ile komu wyszło a nie ile masz punktów karnych :modlitwa: przeczytaj dokładnie o co chodzi i wtedy sie denerwuj.pozdro

Opublikowano

Majowy napisał:

6pkt. przekroczenie prędkości o całe 28km/h = 200zł. Nigdy nie płace mandatów. Wole dać w łape Twisted Evil I niech nikt nie mówi, że nie biorą. Chociaż najtaniej wychodzi bajer z biednym studentem Mr. Green W swoim BMW jeszcze nigdy nie dostałem mandatu - nieuchwytny Rolling Head Rolling Head

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

powiem tylko, że spadłem z krzesła po przeczytaniu, spoko :cool2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

:shock: To się sam z siebie uśmiałem. :duh: Ale teraz wiem o co chodzi z tymi punkciszami :mrgreen: Niestety trochę się zdziwiłem 33pkt.!!! Szczerze mówiąc zastanawiałem się, czy się przyznać. Link-a nie uruchamiałem bo mi net zamula po tym jak przekroczyłem limit do ściągnięcia (takie uroki Chello). Trochę mija się z prawdą ten psychotest, łatwo wyczuć jak odpowiadać. Proponuję temat:Ile punktów naprawdę mamy, tych prawdziwych, a nie wirtualnych. Oraz szczere wyznanie za jakiego kierowce się uważamy. Mam nadzieję, że wybaczycie mi. Przyznaje trochę mnie poniosło, ale to przez nieporozumienie. Denerwują mnie skojarzenia właścicieli BMW z łysymi karkami albo jeszcze gorzej dresami. Którzy jeżdżą tak, jakby cała droga należała do nich.

Pozdro dla wszystkich od 4 :roll2: :roll2:

Opublikowano

Hahhahahaha dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Witam

:twisted: Mojej zonce wyszlo 24 punkty :twisted:

Na mnie mowi,ze szybko jezdze ale ja zawsze powtarzam,ze oprocz ulicy jest jeszcze mnostwo innych rzeczy na ktore trzeba zwracac uwage ...

2FST4U
Opublikowano
Mi wyszło 24 pkt. i to całkiem nieżle biorąc pod uwagę że za kierownicą siedzę 11 godzin na dobę 6 razy w tygodniu i mam już tego szczerze DOść :mad2:
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!