Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć,

ja kupiłem Jurid od Maćka stones1 i jestem zadowolony wcześniej miałem ATE nie widzę różnicy cały czas chmulce są bardzo wydajne (zaleta/wada ix tarcze z przodu takie same jak w 540 i M5)

spójrz tutaj http://www.czescidobmw.pl/index.php?cPath=1472

Edytowane przez krilan
Opublikowano
Witam!!! Ja osobiście polecam Texstar był zakładany na pierwszy montaż .Mam go u siebie i zakładałem znajomym wszystko ok.Pozdr.
Opublikowano
To jakie były wkońcu na pierwszy montaż, bo pojawiły się dwie rózne odpowiedzi? Textar czy ATE? A może jedne i drugie?
Opublikowano
chyba na jurida sie zdecyduje, bo wiesz chce kupic sobie 528 . ja mam tylko 2.0 150 km i to troszeczke jest mało i jestem ciekawy jak sprawuje sie te 193 koniki w 2.8 .
Opublikowano
Witam!!! u mnie na pierwszy montaż szły Juridy a u mojego znajomego co prawda w e 28 Texstary.Pozdr
Opublikowano
A co myślicie o klockach TRW? :|
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
Mogę odpowiedzieć Ci na przykładzie ciężarówek ,bo takie mam doświadczenie z nimi.śmiało można powiedzieć że się sprawdzają ale do Texstara ,Jurida lub Knorra jeszcze im daleko.Pozdr.