Skocz do zawartości

Doradzcie jakiej firmy srodkowy drazek...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Drążęk środkowy kupowałem używany orginał po regeneracji za 150zł,a co do marki Meyle to mam wachacze od trzech lat i jak narazie wszystko jest ok.Tu jest Febi za 210zł

http://autolech.com.pl/index.php?p552,drazek-kierowniczy-srodkowy-bmw-e32

Edytowane przez Michał735i
  • Członkowie klubu
Opublikowano
W swoim warsztacie montuję elementy zawieszenia firmy MEYLE z serii HD i nie mam żadnych reklamacji. Drążek kierowniczy środkowy do E32 kosztuje 308pln.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

Noo apropo Twoich napraw....wsadziles mi swiece(nkg bp 5e) ktore sie roznia od tych na ktorych zawsze jezdzilem(nkg zgr 5a)...nie bede pisal wszystkiego ale tak sie nie robi przez to musialem wydac ponan 100 na nowe swieczki i samemu to wymienic bo nie dalo sie jezdzic.

Ogolnie dzieki za podpowiedzi i za link do czesci. :cool2:

Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
TRW ma dobre produkty ale jeszcze lepszy jest Lemforder. Nie polecam Delphi i innych tanich zamiennikow- szkoda Twojej kasy.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Zobaczymy za ile się rozleci u mnie to Delphi ale nie wydaje mi się żeby Lemforder wytrzymał więcej niż dwa Delphi.

Wahacze Lemfordera u mnie po roku śmietnik. Niestety nie ma alternatywy chyba że ori z ASO, ciekawe po ilu Krakowskie dukty by je wykończyły.

Opublikowano
Zobaczymy za ile się rozleci u mnie to Delphi ale nie wydaje mi się żeby Lemforder wytrzymał więcej niż dwa Delphi.

Wahacze Lemfordera u mnie po roku śmietnik. Niestety nie ma alternatywy chyba że ori z ASO, ciekawe po ilu Krakowskie dukty by je wykończyły.

jesli Delphi wytrzyma wiecej niz Lemfoder (czyli w twoim przypadku dluzej niz rok) to juz wiem co kupowac

oryginaly podejzewam ze wytrzymuja bardzo baaaaardzo dlugo...

(podpowiada mi to widok oryginalow wyciaganych z aut z przebiegiem 200 tysi)

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano

No to centralny drazek do 740i E32 kosztuje w oryginale ok 540 zl.

Czesto widzialem kupujac czesci Lemfordera ze mialy nie dokonca zdarty znaczek BMW.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

to ze ja niedawno wyciągnąlem po 240 tys oryginalny wahacz z przodu nie znaczy ze jak kupie w aso to znow tyle wytrzyma - to znaczy ze 20 lat temu dobre rzeczy robili...

jakies 2 lata temu zalozylem wahacz trw ( i po ok 20 tys ) jest elegancki - na druga stronę założyłem delphi bo byl na dużej promocji - ciekawe ile wytrzyma...

krakowskie drogi ( a raczej to cos co ma wiecej dziur niż asfaltu ) wykończy nawet gąsienice w czołgu ...

Opublikowano
A ja kupilem oryginal i....po roku sie wysypal.... warszawskie drogi go wykonczyly po 20 tys!!!! Teraz oddam do regeneracji za 1/5 ceny, niech wytrzyma nawet polowe tego....
Opublikowano
Polecam również części RUVIELLA mam sklep z częściami i mogę Co kolego sprzedać za rozsądną cenę. Sam niedawno wymieniałem taki drążek. Pozdrawiam
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano
Pomylka....nie da sie zregenerowac srodkowego...przynajmniej ja nie znalazlem firmy ktora by to zrobila... :( Za oryginal dalem rok temu ok 550 a teraz kosztuje pona 900!!!!!! Troche poszly w gore czesci...
Opublikowano
narazie mam inny wazniejszy problem z Bunia...ale dziekuje wszystkim za odpowiedzi. :cool2:
Magia trzech liter - BMW
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy proszę o wypowiedź ponieważ zależy mi na tym żeby coś w miare dobrego kupić ponieważ ostatnio wymieniałem już dwa takie drązki z Allegro za 90 zł które wytrzymały mi po 3 tyg.