Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw ile wydajecie miesięcznie na paliwo do swojego samochodu i jak wpływa to na wasz domowy budżet :lol:

Piszcie też czym,gdzie i ile jeżdzicie.

Ja codziennie do pracy i czasami na zakupy.

E-39 525ia i muszę tankować za ok. 1200 zł.miesięcznie :norty:

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

smigam :

E-36 325i coupe

E-38 740iA

nie licze ile wydaje bo tak w tedy sercu nie zal

:twisted:

Opublikowano
ja wydaje około 400 złociszy na gaz i benzyne miesiecznie a dojeżdżam do szkoły codziennie :8) , i czasami jakis wypad :D , a budżet to co zarobie w soboty i popołudnia starcza akurat na wydatki na paliwko, i około 100 zł na drobne wydatki :), jeżdże 520i e34
Opublikowano
500-900zł. Nie wiem ile pali bo nie liczę. Wiem ze przed powrtotem z Irlandii w ubiegłym roku chciałem kupić Galanta 2.5 V6 i zrobiłem wielki bład. Wsiadłem z powrotem do środka i znowu poczułem R6 :)
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
to ja chyba nie będę się wypowiadał!! ale 2tys to idzie napewno nie licze bo :duh: hehe ale tu chodzi o V8 400KM :twisted2:
------- /// M ---------
Opublikowano

A ja około 1400 PLN miesięcznie i to za diesla-masakra :D

No ale cóż 4000 km miesięcznie po Poznaniu robi swoje. Ale co tam ,wczesniej jezdziłem moja kochaną e23 732 i robiłem tyle samo km.

Wiec teraz oszczędzam,hehe a rekinek na weekendy :D

Opublikowano
nie wiem jaki koszt bo cena ropy u mnie "pływająca" - 2 zbiorniki miesięcznie to na bank - 4 beczki po 40 litrów :P
(OO)=== OO===(OO)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2000 km miesiecznie po miescie wiekszosc, czasem trasa - do 500 zl (gaz i benzyna)
Opublikowano

Witam.Ja wydaje na ropke około 1000zł miesiecznie jak dojdą jakieś wypady w polske to wiecej.Już nie licze bo to nie ma sensu.Najważniejsze że betka zarabia na siebie i dostaje wszystkiego czego jej trzeba :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano
1000 km i 500 PLN miesięcznie, w tym codziennie do pracy/na zakupy, raz ja jakiś czas wyjazd poza miasto ale blisko... Jak się przesiadłem z Civic'a jest to dość boleśnie odczuwalne :mrgreen: ... Ale wszystko kompensują wrażenia dźwiękowe od R6 :norty:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
1000 km i 500 PLN miesięcznie, w tym codziennie do pracy/na zakupy, raz ja jakiś czas wyjazd poza miasto ale blisko... Jak się przesiadłem z Civic'a jest to dość boleśnie odczuwalne :mrgreen: ... Ale wszystko kompensują wrażenia dźwiękowe od R6 :norty:

to ci powiem że sporo na te 1000km wydajesz :mrgreen:

też wcześniej civic'em jeździłem i to 1,4 więc jest różnica naprawde :cool2:

Opublikowano

to ci powiem że sporo na te 1000km wydajesz :mrgreen:

też wcześniej civic'em jeździłem i to 1,4 więc jest różnica naprawde :cool2:

Ba! Żeby na ten 1000 km wydawać "tylko" 500 PLN to trzeba pedał gazu lizać, wtedy wychodzi ok. 11,5 l/100 km. Civic w takich samych warunkach "ciągnął" średnio (pomiar na przestrzeni 3-4 lat, a więc miarodajny) "aż" 6,4 l/100 km.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
mniej wiecej 40$ tygodniowo,jezdze codziennie do pracy +przejazdzki. :D
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.